Skytteholmsvägen 26, 3tr

Bilder

  • Såld!

Skytteholmsvägen 26, 3tr , Centrala Solna , Solna

Suveränt fin 2,5:a (möjlig 3:a) granne med Solna Centrums stora serviceutbud och endast ca 9 min med T-bana till city. Stort sovrum med bred garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Klädkammare och praktisk inre hall med plats för skrivbord. Härligt vardagsrum med fransk balkong och burspråk med möjlighet att dela av för att skapa ett extra sovrum. Bra förening med god ekonomi och många renoveringar gjorda. Solna Centrum, busstorget och T-bana precis utanför porten gör boendet i denna lägenhet väldigt smidigt och bekvämt.

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 655 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
433
Byggår:
1952
Driftskostnad:
372 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Stor möblerbar och praktisk hall. Säkerhetsdörr dämpar ljud från trapphus. En ordentlig klädkammare gör att ytterkläder, skor och väskor enkelt kan förvaras.
Inre hall: Används nu som sovalkov med plats för hemmakontor. (En loftsäng kvarlämnas idealisk som extra sovplats). Rummet har av tidigare ägare använts som barnrum men kan med fördel även göras om till en "walk in closet".

Sovrum: Med ingång från hallen nås ett mycket praktiskt och trivsamt sovrum. Här ryms en rejäl dubbelsäng och sängbord. Längs med ena långväggen finns en hel garderobssektion med skjutdörrar som gör förvaringen utmärkt i rummet. Fönster i högt och fritt läge utan direktinsyn.

Badrum: Modernt helkaklat och stambytt badrum. Ljust klinkergolv samt vita kaklade väggar. Här finns WC, handfat, spegelskåp med belysning, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Handdukstorken gör att handdukarna hålls varma och torra.

Kök: Mycket stilrent och smakfullt kök där den vackra valnötsskivan bryter av väldigt fint mot de klassiska vita skåpluckorna. Gott om förvaring i många skåp och idealisk arbetsyta tack vare bänkskivan i vinkel. Stort fönster gör matlagningen än mer trivsam. Inbyggd diskmaskin, rostfri kyl/frys, spis med häll och modern vinklad rostfri spisfläkt. Bredvid kyl/frysen finns ett mycket praktiskt skafferi med inredning i sten och med ventilation vilket gör den idealisk för att hålla specerier svala. I anslutning till köket finns ett burspråk där matbordet får en naturlig plats. Här finns goda möjligheter att skapa ett extra sovrum. För förändringar av planlösningen rekommenderas att kontakta styrelsen för ett godkännande innan förändringen görs. Vill man ha ett större matbord för många gäster så placerar man det med fördel framför den charmiga franska balkongen.

Vardagsrum: Bredvid köket finns lägenhetens vardagsrum som är väldigt stort och lättmöblerat. Här ryms med fördel en stor soffa alternativt soffgrupp, bokhyllor, vitrinskåp, TV-möbel och rejäl matsalsmöbel. Härligt ljusinsläpp tack vare både franska balkongdörrar och breda fönster i burspråket.

Genomgående i lägenheten finns ett modernt parkettgolv och ljust målade väggar. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm med hyllplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 655 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband

Driftskostnad

4 474 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 214 kr
Försäkring: 1 260 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,88439%

Andel av årsavgiften

0,94858%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 april 2010
Energiprestanda: 163 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Rubinen 1

Förening

Namn

Brf Rubinen 1

Om föreningen

Brf Rubinen 1 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten under år 2001 och består av 88 st bostadsrätter, 4 st hyresrätter och 11 st lokaler med adress Centralvägen 17-21 och Skytteholmsvägen 22-26. Föreningen har dessutom 42 st parkeringsplatser och 7 st garageplatser. Här är det separat kö. I föreningen finns två gemensamma tvättstugor som är renoverade och moderna. Dessa finns på Skytteholmsvägen 24 och Centralvägen 19. Föreningen har en hemsida. http://www.solnarubinen.se

Nedan finns ett urval av föreningens renoveringar:

1995: Stambyte samt ny el, fasadrenovering
2004: Nytt elektroniskt låssystem till entrédörrar samt allmänna utrymmen
2007: Nya fönster med 3-glas, renovering av tvättstugor
2008/2009: Stamrenovering källarplan
2011: Fiber drogs in i fastigheten
2012: Byte av ventilationsfläktar på taket
2013/2014: Takrenovering
2016: Iordningställande av nytt cykelrum

Brf Rubinen 1 är belägen precis granne med Solna Centrum som erbjuder tunnelbana (restid ca 9 min till T-Centralen), bussar (tvärförbindelser till bl.a. Sundbyberg, Brommaplan, Ekerö och Danderyd) och många olika affärer, restauranger och all närservice. På andra sidan busstorget finns den mycket välbesökta Skytteholmsparken som sommartid är idealisk för picknick eller träning. I parken finns Solnahallen och Skytteholms IP för den idrottsintresserade. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Arenastaden med Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia nås för den shoppingsugne på ca 10 min promenad.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad