Wiboms väg 23, vån 5

Bilder

  • Såld!

Wiboms väg 23, vån 5 , Huvudsta , Solna

Välkommen till denna rymliga 3:a belägen högt i huset med underbar utsikt över Ulvsundasjön! Välplanerad lägenhet med väl tilltagna sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, härligt kök med utrymme för stor matplats samt stambytt badrum & WC. Här har du möjlighet att skapa ett drömboende i populära Huvudsta med närhet till allt såsom kommunikationer, affärer, närservice och natur!

87 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 394 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1967

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

87 kvm

Rumsbeskrivning

Hall- Välkomnande hall med gott om plats för avhängning, skohylla och förvaring. Ljust målade väggar och laminat golv.

Vardagsrum- Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönstren. Direkt utgång till den rymliga balkongen med fantastisk utsikt över Ulvsundasjön. På balkongen kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Ljust målade väggar med originalgolv i gott skick.

Kök- Praktiskt kök med gott om förvaring samt arbetsytor. I köket finns även den härliga matplatsen med plats för matgrupp för ca 8 personer. Ugn, spis, spisfläkt samt kyl/frys.

Sovrum 1- Rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp och direkt utgång till balkongen. Gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt byrå och förvaring i form av inbyggda garderober. Ljust målade väggar med laminatgolv.

Sovrum 2- Även detta sovrum är rymligt med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Vitmålade väggar med laminatgolv.

Badrum- Stambytt badrum (2015) med vitt kakel och grått klinkergolv. Handfat med vitt kommod samt spegelskåp ovan, WC & böjda spegeldörrar i klarglas.

WC- Stambytt WC med vitt kakel och grått klinkergolv. Handfat med spegelskåp ovan samt WC.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 7, hiss finns

Avgift

4 394 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,25063%

Andel av årsavgiften

0,24991%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

2000 - Fasad
2005 - Marken friköptes
2008 - Tvättstugor
2012 - 2013 - Takrenovering
2014-2015 - Stambyte
2015 - Underhåll av ventiler och termostater
www.hsb.se/stockholm/bofinken

Kommande renovering är byte av tak på husen Wiboms väg 5-27 och byten av vissa fönster.

Övriga byggnader

Källarförråd
Gemensamt cykelrum, barnvagnsrum och hobbylokal för mindre snickeriarbeten. Det finns två tvättstugor i varje punkthus samt 4 tvättstugor i respektive lamellhus. Dessutom finns en grovtvättstuga i Wiboms väg 15.

Förening

Namn

HSB Brf Bofinken i Solna

Om föreningen

Föreningen består av totalt 426 st lägenheter, 17 st hyresrättslokaler och 1 st bostadsrättslokal på Wiboms väg i Solna. Husen färdigställdes 1967, fasadrenovering utfördes 2000 och tomtmarken friköptes 2005. För medlemskap i HSB Brf Bofinken i Solna krävs separat medlemskap i HSB Stockholm som kostar 150 kr/år. HSB Stockholm sköter ekonomisk-, teknisk- och trädgårdsförvaltning åt föreningen. Hushållsel faktureras kvartalsvis via föreningen. . Kabel-TV och bredband via Comhem. I källaren finns två tvättstugor, cykelrum och lägenhetsförråd. Varje tvättstuga består av två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel och på Wiboms väg 15 finns en grovtvättstuga. Bokning sker på listor utanför respektive tvättstuga. Samtliga tvättstugor renoverades under 2008/2009. Brf Bofinken har två möblerade gästrum för övernattning som kan hyras av medlem. Rummen finns på Wiboms väg 8 och kostar 200 kr/dygn/rum att hyra. Det finns även en föreningslokal på Wiboms väg 10 som kan hyras för sammankomster. Lokalen är möblerad och rymmer max 75 personer. Denna kostar också 200 kr/tillfälle att hyra. Samtliga parkeringsplatser på Wiboms väg administreras av Solna Kommun. På gatorna gäller i övrigt boendeparkering. I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

HSB Brf Bofinken har ett mycket trevligt och centralt läge. Det är perfekt om man vill bo utanför city men ändå ha nära till allt. Fina promenadstråk längs med Ulvsundasjön, via Pampas Marina med trevlig restaurang och vidare in till city via Karlbergs slott. Närheten till både stad och natur invid Ulvsundasjöns strandpromenad skapar en härlig möjlighet till ett aktivt liv med lugna omgivningar. Granbackaskolan med förskola samt grundskola årskurs 1-5 samt gym, solarium och möjlighet till konditionsträning finns i kvarteret. Extremt goda kommunikationer, endast ca 400 m bort ligger T-bana Västra Skogen som tar dig in till Centralen på ca 7 minuter och en hållplats bort finns Solna C med all närservice. Flera busslinjer bla. buss 507 och nattbussar stannar i närheten. Med bil tar man sig snabbt ut på E4:an och kan dessutom promenera till Kungsholmen på ca 15 minuter.

Belåning per kvm 3.125kr/kvm.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Antal lägenheter

426

Om området

Huvudsta

Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg.

Kommunikation

Tunnelbana finns lättillgängligt oavsett var i Huvudsta man bor. T-bana Västra Skogen ligger på Johan Enbergs väg, T-bana Huvudsta ligger vid Huvudsta C mellan Jungfrudansen, Bygatan och Storgatan och från Lundagatan och Bangatan går man enklast till T-bana Solna C.

Närservice

I närheten finns ICA Nära, Pizzeria och i grannhuset ligger en frisörsalong. Dagis och skolor i närområdet

Parkering

P-plats kostar 150 kr/mån och garageplats 358 - 755 kr/mån, beroende på storlek. För närvarande är det kö till dessa. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte