Evenemangsgatan 14

Bilder

  • Såld!
  • Stora fönsterpartier
  • Vardagsrum med matplats
  • Sovrum
  • Badrum
  • Underbar balkong

Evenemangsgatan 14 , Arenastaden , Solna

Välkommen till denna välplanerade och moderna 2:a i ett av Arenastadens bättre lägen! Rymlig och ljus lägenhet som har gott om sociala ytor, stilrena materialval, praktiska förvaringslösningar och härlig balkong! Här bor du i direkt anslutning till Mall Of Scandinavia samt Friends Arena med allt vad detta innebär samt med närhet till kommunikationer. Välkommen att trivas i Arenstaden, Solna!

57 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 368 kr inkl värme, VA, Bredband & Ip telefoni, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2013

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57 kvm

Rumsbeskrivning

Hall- Utrymme för avhängning, skohylla och mindre förvaring. Här har du även direkt tillgång till lägenhetens förråd/klädkammare om ca 4 kvm. Ljust målade väggar med ekparkett.

Vardagsrum- Ett rum med underbart ljusinsläpp tack var de stora fönstren med härlig vy mot grönområden. Gott om plats för soffa, tv-möbel, soffbord samt matplats för ca 4-6 personer. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen med utrymme för matplats/loungemöbler. Målade väggar i vit kulör samt en vägg i grått samt ekparkett.

Kök- Modernt och stilrent kök med vita skåpluckor, svart bänkskiva samt vitt kakel. Kyl & frys, ugn, spis, spisfläkt, micro samt diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsytor. I köket ryms ett mindre frukostmatbord vid behov.

Sovrum- Rymligt rum med plats för dubbelsäng och sängbord. Praktisk förvaring med stora garderober. Ljust målade väggar med ekparkett.

Badrum- Välplanerat badrum med vitt kakel och grå klinker (golvvärme). Dusch med duschvägg i klarglas, WC, handfat med vit kommod med spegelskåp ovan samt tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 8, hiss finns

Avgift

2 368 kr inkl värme, VA, Bredband & Ip telefoni, kabel-TV

Andel i föreningen

0,78849%

Andel av årsavgiften

0,78849%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk,till och från luft

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Solna Nationalarenan 14 (Del av Solna Nationalarenan 7

Övriga byggnader

Byggnaderna har gemensamma trapphus. Gemensamma utrymmen för rullstols-, barnvagns- och cykelförvaring finns i entréplanet. Gemensamma teknikutrymmen undercentral, elrum och fläktrum finns i byggnaderna.

Förening

Namn

Brf Stjärnhimlen

Om föreningen

Föreningen består av 82 lägenheter fördelat på 58 fasadlägenheter och 24 stycken radhus. Alla i bostadsrättsform.
Tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet. Ingen gemensam tvättstuga finns.
Cykelrum och barnvagnsrum finns på éntreplanet,
Inga förråd finns förutom de som finns i varje bostad.
Soprum nås från Evenemangsgatan.

Granne med Brf Pressläktaren finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden invigdes ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som har ca 250 st butiker 12 november 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Ett reviderat förslag till detaljplan har tagits fram för fortsatt utbyggnad av Arenastaden med cirka 600-700 nya bostäder väster om Evenemangsgatan och det innefattar även Råsta Strandväg. . Se www.solna.se alt ring Solna Stad för mer information.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

82

TV och Bredband

Telia digital-tv grundutbud Lagom 18 kanaler samt 100mbit/100mbit bredband ingår i avgiften.

Parkering

Parkman sköter om platser - pris heltid 1800 kr, deltid 900 kr per månad.

Ekonomi

Avgiftssänkning på 35 % från och med 1 juli 2017.

Föreningen sänker månadsavgiften med 35% från 2017-07-01. Anledningen till beslutet är att det låga ränteläget skapar betalningsöverskott. Nu har vi koll på lånesituationen med omlagda lån så att vi ser att avgifterna kan vara lägre under resten av 2017 och 2018 sannolikt även 2019. Därefter beror det på vilket ränteläge vi har då. Föreningen har även gjort en extra amortering på dryga 5 miljoner, vilket motsvarar ca 13 års normal amortering. Det skapar en extra buffert inför kommande upprustningar och underhåll.
Styrelsen har också under senaste året utvärderat och i förekommande fall förhandlat om de avtal vi har. Det gör att våra kostnader är lägre än tidigare.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Tre dimensionellt ägande

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Swedbank Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang. I Arenastaden planeras även ett omfattande handelscentrum samt ett av stockholmsregionens högsta hotell.

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Närhet till både Råstasjön och Lötsjön som erbjuder underbara motionsvägar. Även närhet till Ursvik där du ven finner motionsvägar.

Parkering

Boendeparkering i Solna för 300kr/mån.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till eller Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte