Ankdammsgatan 25, 5 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Matplats i vardagsrum
  • Kök

Ankdammsgatan 25, 5 tr , Skytteholm , Solna

Mycket fin och väldiponerad bostad med ett kanonläge högt upp i huset med balkong. Ljust vardagsrum med stora härliga fönsterpartier samt plats för en stor matgrupp för ett större sällskap. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Välkommen på visning!

80,9 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 940 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80,9 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
151
Byggår:
1958
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80,9 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig möblerbar hall med förvaring i stora garderober med skjutdörrar.

Vardagsrum: Väldisponerat vardagsrum med stora härliga fönsterpartier samt plats för en stor matgrupp för ett större sällskap. I anslutning till vardagsrum finns balkongen.

Sovrum 1: Sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Förvarings i garderober.

Sovrum 2: Även här ett sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang. Förvarings i garderober.

Kök: Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Kakel och belysning ovan arbetsyta. Utrustning: Inbyggd induktionshäll, mikro och varmluftsugn i högskåp, kyl/frys, integrerad diskmaskin samt köksfläkt.

Badrum: Helkaklat med klinker på golv. Utrustning: Handfat med underliggande kommod, badrumsspegel med belysning, handduksvärmare, wc och badkar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5, hiss finns

Avgift

3 940 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 100 kr
Försäkring: 2 400 kr

Andel i föreningen

1,35345%

Byggnad

Byggnadsår

1958

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 november 2008
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Timmermannen 2

Om föreningen

Brf Timmermannen 2 är belägen på Ankdammsgatan 25-27 och består av totalt 75 st lägenheter om 1 rok-5 rok och en lokal. Huset byggdes redan 1958 och föreningen förvärvade fastigheten år 2004. Det finns 43 st p-platser och 5 st MC-platser. Enligt ordföranden (2017-09-13) finns ingen p-plats ledig men troligen ingen person heller i kö. Föreningen har gjort ett antal större renoveringar de senaste åren. Här kan nämnas stambyte år 2007, ombyggnad av tak år 2010, installation av bergvärme år 2015, hissrenovering år 2016 och byte av radiatorer som färdigställs under år 2017. Föreningen planerar under år 2018 att förbättra en sluttning på baksidan och att genomföra ett fönsterbyte eller fönsterrenovering ca år 2021. Kabel-TV och internet via Comhem. Föreningen har 2 st tvättstugor med vardera 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum, 1 torkskåp och en mangel. Ett stort och praktiskt och ett annat lite mindre cykelrum finns i källaren. Vid entrén finns barnvagnsrum och föreningen har även en lokal som kan hyras för sammankomster. På baksidan har föreningen en trädgård med gräsmatta och grillplats. Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Föreningen har en hemsida https://egrannar.se/brftimmermannen2

Brf Timmermannen 2 är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Skytteholmsparken erbjuder bland annat enorma ytor för lek och spel, uteträningsredskap, plaskdamm för barn och lekplats. Precis runt hörnet på föreningens baksida finns även gräsytor och grillmöjligheter. I närområdet finns mataffär, bageri, flera restauranger, frisörer och tobaksaffär. Busshållplatser finns både på Ankdammsgatan och Frösundaleden för smidig transport till bland annat Solna C, Sundbyberg, Brommaplan och Arenastaden. Endast några minuter bort finns Solna Business Park med ICA-Maxi, gym, post och flera restauranger. På andra sidan Skytteholmsparken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och ett stort utbud av affärer, restauranger och all närservice. Huvudsta Centrum med mataffär, restaurang och t-bana finns endast ca 600 m bort och nås via Huvudstafältet. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig, Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor.

Om området

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte