Brotorpsvägen 2, ep

Bilder

  • Såld!

Brotorpsvägen 2, ep , Järvastaden , Solna

En av de bästa tvåorna i Järvastaden med mycket bra planlösning. Bostaden har en öppen planlösning samt en stor uteplats på ca 30 kvm med utsikt mot innergården. Fräscht och fullt utrustat kök. Gott om förvaring i både över- och underskåp samt generösa arbetsytor. Köket är utrustat med bland annat rostfria vitvaror som inbyggd mikro, spishäll, köksfläkt, inbyggnadsugn samt integrerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Bra kommunikationer via pendeltåg som tar dig till Odenplan på ca 7 min samt busslinjer som tar dig till bland annat Solna Centrum, Mall of Scandinavia och Bergshamra om du vill åka tunnelbanans röda linje. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions spår ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidor. Välkommen på visning!

42 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 483 kr inkl värme, VA, kallvatten, vindsförråd (obligatoriskt tillägg om 87 kr/mån för bredband/tv tillkommer)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42 kvm
Våning:
ep, hiss finns
Lägenhetsnummer:
713
Byggår:
2015
Driftskostnad:
426 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

42 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in denna mysiga lägenhet om 2 rok med stor och härlig uteplats ut mot gård. Lägenheten har allt man kan förvänta sig som generöst badrum, all maskinell utrustning och gott om förvaring i kök.

Hall: Mindre hall med avhängning för ytterkläder till höger.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum med utgång till en mycket stor uteplats ut mot gård. Här finns gott om plats för utemöbler samt grill. Vardagsrummet har öppen planlösning med köket och här finns utrymme för matplats och soffgrupp. Härliga fönsterpartier och utgång till uteplatsen bidrar med ett rikligt ljusinsläpp. På golvet ligger ett fint ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

Kök: Fräscht och fullt utrustat kök. Gott om förvaring i både över- och underskåp samt generösa arbetsytor. Köket är utrustat med vitvaror som inbyggd mikro, spishäll, inbyggnadsugn, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och spisfläkt.

Sovrum: Ljust och rogivande sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Bra förvaring med en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar.

Badrum: Funktionellt och fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, spegelskåp med belysning, dusch, handfat med vit underliggande kommod, kombimaskin med ovanliggande arbetsbänk.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

ep, hiss finns

Avgift

2 483 kr inkl värme, VA, kallvatten, vindsförråd (obligatoriskt tillägg om 87 kr/mån för bredband/tv tillkommer)

Driftskostnad

5 117 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 425 kr
Övrigt: 1 092 kr

Kommentar

Övrigt: obligatoriskt tillägg varmvattenförbrukning.

Andel i föreningen

0,6637%

Andel av årsavgiften

0,66371%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 december 2017
Energiprestanda: 70 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Brf Stensötan i Järvastaden är en äkta bostadsrättsförening som består av 105 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Fastigheten bebyggdes 2013-2015 och förening bildades 2014.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagnsförråd
-Vinds- eller källarförråd
- Innergård (delas med Brf Backsötan)
- Uppställningsplats för cyklar i föreningens garage
- Miljöstuga

RENOVERINGAR
Husen är nybyggda och således har inga renoveringar gjorts eller är planerade framgent.

TV- OCH INTERNET
Föreningen har en gruppanslutning för TV, Bredband och Telefoni via Com Hem. TV Box och de digitala kanalerna ingår i månadsavgiften och bredband (50mbit upp och 10mbit ner) är ett obligatoriskt tillägg, kostnad 87kr/månad.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 83st garageplatser som kostar 1000kr/månad och 6st parkeringsplatser som kostar 400kr/månad. För tillfället finns det lediga garageplatser dock är alla parkeringsplatser är upptagna vid intresse går det att ställa sig i kö.

ÖVRIGT
-Från Jan 2018 sänker föreningen avgifterna med 4% samt en avgiftsfri månad detta år. Samtidigt kommer garageplatserna också att sänkas från 1000 till 800 kr/mån.
-Förening använder fjärrvärme för uppvärmning av fastigheten.
-Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för varmvatten. Kostnaden är för nävaranade baserad på en schablon avgift per kvm.
-Föreningen har valt att teckna ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.
-Vattenburen värme via radiatorer.
-Värmeåtervinning med FX-aggregat.
-Föreningen godkänner delat ägande
-Överlåtelse- och pantsättningsvagift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av säljare
-Besök gärna föreningens hemsida www.brfstensotan.nu

Förening

Namn

Brf Stensötan i Järvastaden

Om föreningen

Brf Stensötan i Järvastaden är en äkta bostadsrättsförening som består av 105 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Fastigheten bebyggdes 2013-2015 och förening bildades 2014. Barnvagnsförråd,vinds- eller källarförråd, cykelplats finns i föreningens garage,miljöstuga.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

105

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Föreningen har en gruppanslutning för TV, Bredband och Telefoni via Com Hem. TV Box och de digitala kanalerna ingår i månadsavgiften och bredband (50/10 mbit) är ett obligatoriskt tillägg, kostnad 87 kr/månad.

Parkering

Föreningen har 83 garageplatser som kostar 1000kr/månad och 6 parkeringsplatser som kostar 400kr/månad.

Ekonomi

2018-01-01 sänkte föreningen sina månadsavgifter med 4% samt hade en avgiftsfri månad december 2017. Samtidigt kommer garageplatserna också att sänkas från 1000 till 800 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

2018-01-01 sänkte föreningen sina månadsavgifter med 4% samt en avgiftsfri månad detta år. Samtidigt kommer garageplatserna också att sänkas från 1000 till 800 kr/mån. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för varmvatten tillkommer. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Idag finns Roul Wallenbergs skola och flertalet förskolor. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad