Evenemangsgatan 30, vån 17

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Sovrum
  • Vardagsrum

Evenemangsgatan 30, vån 17 , Arenastaden , Solna

Accepterat pris!
Välkommen till denna underbara 2:a i attraktiva Arenastaden. Lägenheten har en stor inglasad balkong, badrum utrustat med både tvättmaskin & torktumlare. Ett väldisponerat kök/vardagsrum i en öppen planlösning och sovrum med plats för dubbelsäng. Granne med Friends Arena, Mall of Scandinavia och gångväg runt Råstasjön. Goda kommunikationer med endast ca ca 5 min till Odenplan. Välkommen hem!

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 723 kr inkl värme, VA, TV & Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
17, hiss finns
Lägenhetsnummer:
111
Byggår:
2016
Driftskostnad:
370 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Entré:
Rymlig hall med inbyggd garderob med vita skjutdörrar som ger gott om plats för avhängning och förvaring samt ett mindre förråd.

Badrum:
Modernt och fräscht badrum om ca 5 kvm. Svart klinkergolv och vitt matt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod och dusch med duschvägg i silver/klarglas. I badrummet finns även handdukstork samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Kök och Vardagsrum:
Härligt rum i öppen planlösning om totalt ca 22 kvm. Ordentlig köksdel med gott om förvaring. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, kyl/frys och diskmaskin. Här finns plats finns för både stort matbord och soffdel. Utgång till stor inglasad balkong om ca 7 kvm.

Sovrum:
Trevligt sovrum om ca 10 kvm med plats för dubbelsäng. Brett fönster i högt läge mot balkong. Parkettgolv och ljustmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

17 av 21, hiss finns

Avgift

2 723 kr inkl värme, VA, TV & Bredband

Driftskostnad

4 440 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 440 kr

Andel i föreningen

0,51002%

Andel av årsavgiften

0,51%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Nationalarenan 11

Förening

Namn

Brf Pressläktaren

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Pressläktaren är det tredje höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset skedde under våren 2016. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor och barnvagnsrum samt cykelrum finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Föreningen har en hemsida, www.presslaktaren.se.
Granne med Brf Pressläktaren finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden finns även Mall of Scandinavia som har ca 250 st butiker. Kommunikationerna i området är väldigt bra med många olika typer inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad. Granne med Brf Pressläktaren byggs just nu det fjärde höghuset om 21 våningar, Brf VIP-Logen, med beräknad inflytt under 2018. Detta kommer att påverka utsikten från denna byggnad i framtiden. För mer info om Arenastadens fortsatta utbyggnad, se t.ex. www.arenastaden.se och www.solna.se/sv/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling/stadsutvecklingsprojekt/utvecklingsomraden/arenastaden1/

Antal lägenheter

143

TV och Bredband

Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Grundutbud för TV-kanaler (kanalpaket lagom) och bredband 700/700 Mbit ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Dessa kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu

Renoveringar

Inga planerade renoveringar i dagsläget.

Övrigt

Externt förråd finns inte.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Parkering

Garageplatser under Friends Arena.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
590 m
ICA Nära Furuviks Specerier
850 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
590 m
Solna Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Juvelens Förskola
660 m
Borgens Förskola
720 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
4,9 km
Arlanda Express
5,5 km
Grundskolor
Barnens Montess Ori- Akademi Östermalm AB
740 m
Ringens Skola
780 m
Gymnasium
Läroverksplanen
550 m
Peabskolan
1 km
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
760 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
760 m
Banker
Amfa Bank AB
210 m
Handelsbanken Arenastaden
350 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,6 km
Stockholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friends Arena
190 m
Råstasjöns IP
260 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
500 m
Vattenhuset AB
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi eller Patrik Barej för mer information!

Patrik Barej

Patrik Barej

Sundbyberg

Solna

Reg.Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-751 00 92

patrik.barej@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte