Evenemangsgatan 14, vån 5

Bilder

  • Såld!

Evenemangsgatan 14, vån 5 , Arenastaden , Solna

Visning söndag 17/9-17. Accepterat pris! Härligt kvalitetsboende i en mycket bra trea i populära Brf Stjärnhimlen som från och med 1 juli sänkte avgiften från 5 689kr till 3 698kr (35%). Ljus gavellägenhet med stora fönsterpartier samt en stor balkong om ca 13 kvm. Perfekt boende i Solnas nya moderna stadsdel. Här bor du på fasaden av Mall of Scandinavia.

89 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 698 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2013
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna välplanerade 3a om 89 kvm i populära Brf Stjärnhimlen belägen intill Mall of Scandinavia och Friends Arena! Underbara fönsterpartier och generöst tilltagen balkong om 13 kvm ger rikligt med ljusinsläpp och en härlig känsla i hela lägenheten.

Hall- Utrymme för gott om förvaring och avhängning. Ljus ekparkett samt ljusa ytskikt. Längre fram i hallen finner du inbyggda garderober med snygg belysning ovan. Här finnes även ett förråd om 3 kvm.

Vardagsrum/kök- Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som mäter hela 27 kvm. Här finns gott om utrymme för stor matplats, soffhörna och tv-möbel vilket gör det till ett perfekt rum för sociala tillställningar. Ljusa skåpluckor, mörk bänkskiva, induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen om 13 kvm som fångar många soltimmar!

Sovrum 1- Mycket väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Här har du även direkt anslutning till en rymlig klädkammare samt utgång till balkongen. Ljus ekparkett och ljusa väggar.

Sovrum 2- Ljust och härligt sovrum med gott om ljusinsläpp från fönster. Utrymme för mindre dubbelsäng, sängbord och mindre förvaring. Ljus ekparkett och ljusa väggar.

Badrum- Stilrent och praktiskt badrum med vitt kakel och mörk klinker. Badkar med glasvägg monterad, WC, handfat med kommod och spegelskåp med belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare med praktiskt bänkskiva för avlastning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 0, hiss finns

Avgift

3 698 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband

Driftskostnad

4 510 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 2 010 kr

Andel i föreningen

1,23115%

Andel av årsavgiften

1,23%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Fastighetsbeteckning

Solna Nationalarenan 14 (Del av Solna Nationalarenan 7)

Övriga byggnader

Byggnaderna har gemensamma trapphus. Gemensamma utrymmen för rullstols-, barnvagns- och cykelförvaring finns i entréplanet. Gemensamma teknikutrymmen undercentral, elrum och fläktrum finns i byggnaderna.

Förening

Namn

Brf Stjärnhimlen

Om föreningen

Föreningen består av totalt 82 st lägenheter fördelat på 58 st fasadlägenheter och 24 st radhus på taket. Samtliga bostäder är i bostadsrättsform.
I föreningen finns ingen gemensam tvättstuga utan alla bostäder har egna tvättmaskiner och torktumlare. Cykelrum och barnvagnsrum finns på entréplanet. Inga externa förråd finns förutom de som finns i varje bostad. Soprum nås från Evenemangsgatan.

Granne med Brf Pressläktaren finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden invigdes ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som har ca 250 st butiker den 12 november 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, citybanan, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Solna Station finns precis på andra sidan av Mall of Scandinavia! Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

82

TV och Bredband

Telia digital-tv grundutbud Lagom 18 kanaler samt 100mbit/100mbit bredband ingår i avgiften.

Parkering

Parkman sköter om platser - pris heltid 1800 kr, deltid 900 kr per månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Tredimensionell fastighet

Om området

Arenastaden

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad