Dammtorps Allé 17, vån 4

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Matplats/Kök
  • Sovrum
  • Kontaktbild

Dammtorps Allé 17, vån 4 , Järvastaden , Solna

- Accepterat pris! - Fin 2a i populära Järvastaden med generös balkong ut mot innergård. Rymligt fullstort sovrum med förvaringsutrymme i garderober. Bra planerat vardagsrum med öppen planlösning mot det fullt utrustade köket med rostfria vitvaror, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Lugnt läge med närhet till mataffär, gym, busshållplats, restauranger, fina löpspår/skidspår runt Ursviks motionsgård, Friends Arena och Mall of scandinavia. Välkommen på visning!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 129 kr inkl värme, VA, kallvatten, förråd (obligatoriskt tillägg för bredband, tv 87 kr/mån och varmvatten 119 kr/mån tillkommer)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
244
Byggår:
2015
Driftskostnad:
317 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med förvaringsmöjlighet i garderober. Ljusa väggar och parkett på golv.

VARDAGRUM: Bra planerat vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök. Stora fönsterpartieroch utgång till balkong ut mot innergård. Ljusa väggar och parkett på golv.

SOVRUM: Rymligt fullstort sovrum med förvaringsutrymme i garderober. Plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golv.

KÖK: Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp.

BADRUM: Helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Duschhörna med glasdörrar, handfat med underliggande kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 129 kr inkl värme, VA, kallvatten, förråd (obligatoriskt tillägg för bredband, tv 87 kr/mån och varmvatten 119 kr/mån tillkommer)

Driftskostnad

3 804 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 280 kr
Försäkring: 1 524 kr

Andel i föreningen

0,9523%

Andel av årsavgiften

0,9523%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stensötan 2

Förening

Namn

Brf Backsötan i Järvastaden

Om föreningen

Brf Backsötan i Järvastaden består av 94 st lägenheter i två flerbostadshus om sex våningar. Adresserna är Dammtorps allé 17-19 samt Våtmarksvägen 60-62. Hushållssopor slängs i nedgrävda kasuner och sopsorteringshus finns på gården. I varje entré finns postboxar och utanför varje lgh finns tidningshållare. I huset finns barnvagnsrum/rullstolsrum. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Comhem för digital-TV, bredband och telefoni. Det finns en gemensamhetsanläggning med totalt 75 st garageplatser och 4 st parkeringsplatser samt en gård med lekplats och grönytor. Föreningen har en hemsida, www.backsotan.se. I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

Föreningen har ett mycket bra läge centralt i Järvastaden och med kort cykelavstånd till Friends Arena och Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. I Järvastaden är även naturen ett självklart inslag då Igelbäckens naturreservat ligger precis runt knuten. Ursviks motionsgård (med preparerade längdskidspår vintertid) finns också i närheten och med cykel når du smidigt både Hagaparken och Brunnsviken. I området finns både ICA-affär, café, restaurang och gym samt buss 505 (Solna C-Ulriksdal-Järvastaden) och buss 540 (Hallonbergen-Ulriksdal-Bergshamra-Universitetet) som gör resan till city mycket smidig. Som boende i Järvastaden har du även bara ca 10 minuters promenad till T-bana Hallonbergen. För den bilburne ligger Järvastaden perfekt både intill E18 och ett stenkast från E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Föreningen har avtal med ComHem som levererar bredband och tv tjänster. I månadsavgiften ingår (obligatoriskt tillägg om 87 kr/månad) bredband 50/50 mbit/s samt digitalt basutbud.

För mer information besök föreningens hemsida: http://www.brfbacksotan.se/

Parkering

Plats i föreningens varmgarage finns att hyra för 1000 kr/månad samt 4 platser utomhus för 400 kr/mån. Gatuparkering i Solna stad finns i området för 300 kr/månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Viktiga dokument

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Idag finns Roul Wallenbergs skola och flertalet förskolor. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte