Infanterigatan 23, 7 tr

Bilder

  • Såld!

Infanterigatan 23, 7 tr , Huvudsta , Solna

Välkomna till denna mycket smakfulla 2:a i högt och ljust läge. Nyrenoverat kök (2015) med rejäl matplats och stambytt helkaklat badrum. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Gott om förvaring i både klädkammare och garderober. Populär brf med kort avstånd till T-bana, bussar och fina gångvägar till Stockholms C.

59,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 917 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
199
Byggår:
1962-64
Driftskostnad:
583 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande och praktisk hall med hatthylla och säkerhetsdörr. Rejält med förvaring i en snygg bred garderob med spegelskjutdörrar. Terracottafärgat klinkergolv och vita målade väggar. I den inre delen av hallen finns även en idealisk klädkammare som gör lägenheten utmärkt för ett par med mycket kläder.

Sovrum: Väl avskilt längst in i lägenheten finns ett mycket fint och rymligt sovrum. Plats finns för dubbelsäng, sängbord och byrå. Fönster i högt och fritt läge mot en av föreningens parkliknande gårdar. Ljust laminatgolv och vita målade väggar samt en smakfull fondtapetvägg.

Badrum: Mycket stilrent och stambytt badrum från 2012. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vitt blankt kakel med svart liggande kakel. Fina tillval som handdukstork och sänkt tak med spotlights. WC, handfat med kommod och spegelskåp med inbyggda spotlights.

Kök: Modernt kök från 2015 med god maskinell standard. Trendiga liggande gråa kakelstavar samt mörka laminatbänkar med infälld diskho. Gott om förvaring i många skåp med vita högblanka skåpluckor som har rostfria beslag. Rostfri kolfilterfläkt, rostfri micro, rostfri varmluftsugn och inbyggd häll. Integrerad kyl/frys och diskmaskin med vita skåpluckor som smakfullt smälter in i köket. Härligt ljusinsläpp från flera stora fönster. Matplats för minst 6 personer vid fönster mot gård. Terracottafärgat klinkergolv (likadant som i hallen) och vita målade väggar.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med plats för soffhörna, TV-möbel och vitrinskåp. Vid TV-väggen finns snyggt dolda el- och antennkabeldragningar. Vackert parkettgolv och vita målade väggar. Med utgång från vardagsrummet nås en inglasad balkong med trätrall. Balkongen är belägen i ett högt läge med förmiddagssol mot en av föreningens fina gårdar.

Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 10, hiss finns

Avgift

2 917 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,11602%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1962-64

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 mars 2008
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

HSB Brf Pampas i Solna

Om föreningen

HSB Brf Pampas i Solna är en äkta förening och äger marken husen står på. Föreningen bildades i samband med att husen byggdes 1962 och består av 746 st bostadsrätter 7 st bostadsrättslokaler och 54 st hyreslokaler/förråd.

Styrelsen godkänner delat ägandeskap under förutsättning att samtliga ägare kommer bosätta sig i bostaden. Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

Överlåtelseavgift om 1 137 kr debiteras säljaren och ev pantsättningsavgift om 455 kr/pantsättning debiteras köparen.

I dagsläget (2018-07-10) finns inga beslutade avgiftsförändringar.
2017 har medlemmarna haft två avgiftsfria månader.
2018 har medlemmarna haft januari avgiftsfritt, styrelsen har även beslutat att låta juli månad vara avgiftsfri.

Mer info om Brf Pampas finns på föreningens hemsida: https://brfpampas.se

TVÄTTSTUGA
Tvättstugor finns i hus A-F, G-huset tvättar i A-huset. I tvättstugorna finns del normaltvättstuga, spontantvättstuga samt grovtvättstuga (mattor, filtar, o.s.v) I F-huset finns endast två normaltvättstugor.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstugor, cykelförråd samt barnvagnsrum. Föreningen har även en egen festlokal som bostadsrättshavare kan hyra, kostnad f n 500:-/dygn, deposition om f n 500:-.

Benämningar av hus
A-huset, Infanterigatan 4-6. B-huset, Infanterigatan 21-29. C-huset Infanterigatan 13-19. D-huset Infanterigatan 7-11. E-huset Infanterigatan 1-5. F-huset Armégatan 10-28. G-huset Ingentingsgatan 5. H-huset Infanterigatan 8.
Tv och bredband
KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till Comhem. Basutbud för tv ingår i avgiften, bredband tecknas separat. För mer info, se: https://www.comhem.se/
Installation av fiber pågår. Boende får sedan själv ansluta via IP-Only.
Parkering
PARKERING
Föreningen har 85st garageplatser, dessa kan hyras för 394-1004 kr/mån beroende på storlek. Det finns även 545st parkeringsplatser och 11st mc-platser som kan hyras för 200kr/mån. För närvarande är det kö till garage men lediga parkeringsplatser. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.
Renoveringar - utförda och planerade
UTFÖRDA RENOVERINGAR:
1993 - Renovering av fasader.
1997 - Totalrenovering av samtliga tvättstugor
2001 - Bättringsmålning av samtliga trapphus samt nya vattenmätare installerade
2002 - Reparation av fasadskador
2004 - Stamspolning av samtliga köksstammar, ombyggnad av en lokal till 2 st bostadsrätter.
2009 - Renovering av tak
2009 - Justering av ventilation och värmesystem.
2012 - Stambyte avslutat.
2013 - Nya tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och manglar installerade i tvättstugorna.
2015 - Ny utrymningsbelysning i husens allmänna ytor. Anlagd gång mellan Infanterigatan 5 och 7. Samtliga hissar har fått nytt nödlarm. Piskaltanerna på samtliga höghus har blivit inglasade Avloppsledningar har lagts om mellan infanterigatan 21-29.

PLANERADE RENOVERINGAR
Utredning pågår om balkong- och fönsteråtgärder. I samband med detta pågår en diskussion kring fasadrenovering. Inga beslut är fattade i dagsläget (2018-07-10)
2018 kommer fiber dras in i varje lägenhet

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad