Näckrosvägen 7

Bilder

  • Såld!
  • Underbar balkong!
  • Rymligt vardagsrum med originalgolv
  • Kök
  • Matplats med härlig vy
  • Härligt ljusinsläpp

Näckrosvägen 7 , Näckrosen/Råsunda , Solna

Välkommen till denna välplanerade 2:a i härliga Näckrosen/Gamla Filmstaden! Genomgående gott skick i hela lägenheten, rymliga rum och härlig balkong mot grönområden. Lägenheten har fönster i två väderstreck vilket ger härligt ljusinsläpp. Kök med grått kakel och ljusa skåpluckor samt integrerade vitvaror. Badrum i gott skick med dusch och möjlighet till tvättmaskin. I Näckrosen bor du nära både Solna Centrum och Mall of Scandinavia och självklart gamla Filmstaden, även grönområden finns i närheten (Råstasjön och Lötsjön).

54,4 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 246 kr inkl värme, VA, Digital-Tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54,4 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1945-1948
Driftskostnad:
580 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54,4 kvm

Rumsbeskrivning

Hall- Välplanerad hall som rymmer förvaring i form av garderober med skjutdörr med spegel. Även plats för avhängning samt skohylla. Ljus mönstrad tapet och ljust träliknande laminatgolv.

Vardagsrum- Ljust och rymligt vardagsrum som rymmer större soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Även utrymme för matplats eller förvaring om så önskas. Fönster i två väderstreck ger härligt ljusinsläpp i hela rummet. Originalgolv samt ljusa väggar. Direkt utgång till den härliga balkongen omgiven av grönska! På balkongen ryms möblering efter eget tycke.

Kök- Modernt och praktiskt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Ljusa skåpluckor, mörkgrått kakel och mörkgrå bänkskiva. Integrerad kyl/frys, glaskeramik häll, spisfläkt samt ugn. I köket finns även utrymme för matplats för ca 4 personer.

Sovrum- Även detta rum har underbart ljusinsläpp som ger härlig känsla. Utrymme för dubbelsäng, sängbord samt mindre förvaring. Ljust målade väggar samt en vägg med mönstrad tapet & originalgolv.

Badrum- Ljust kakel och ljusgrått klinker. WC, dusch samt handfat med spegelskåp ovan. Förberett för tvättmaskin. Stambytt 1993-1994.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

3 246 kr inkl värme, VA, Digital-Tv & bredband

Driftskostnad

6 960 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 960 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,17602%

Andel av årsavgiften

0,17602%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1945-1948

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 206 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Skivlingen 1

Övriga byggnader

Källarförråd & vindsförråd

Förening

Namn

Brf Näckrosen i Solna

Om föreningen

Brf Näckrosen i Solna bildades redan år 1944 och består av totalt 521 st lägenheter och 36 st lokaler. Föreningen är en av Solnas större föreningar och är ekonomiskt stabil och välskött med en fastighetstekniskt mycket god standard med bl.a. moderna datorstyrda undercentraler för fjärrvärmen. I källaren finns tvättstuga (2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel) och cykelrum. För födelsedagsfester etc finns en fräsch föreningslokal som rymmer ca 30 personer. Här finns även möjlighet för övernattning. Kostnaden är för närvarande 500 kr/dygn. Föreningen har ca 67 P-platser samt 13 st garage och 8 MC-platser. Hyran för parkeringsplats är 350 kr/mån utan eluttag och 400 kr/mån med eluttag. Garagen kostar 450 kr/mån. I dagsläget är det kö för båda alternativen. I övrigt hänvisas till boendeparkering genom Solna stad för 300 kr/mån alt 750 kr/kvartal. I den angivna månadsavgiften ingår en obligatorisk kostnad för digital-tv på 42 kr/mån genom Comhem och en obligatorisk kostnad för bredband på 89 kr/mån genom Ownit. I samband med försäljningen debiteras köparen 2,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift och 1 % av basbeloppet i pantsättningsavgift.

Här nedan är ett urval av de renoveringar som gjorts i föreningen:

Alla balkonger totalrenoverades med byte av bottenplatta år 1990.
Stambyte genomfördes år 1993-1994, inkl renovering av
badrum, nya elstigare & nya elcentraler mm.
Trapphusen är renoverade år 2006, inklusive ytterportar av ek och slipning av trapphusgolven.
Målning och reparation av källarlokaler gjordes under år 2011 och under år 2012 byttes passersystem i föreningen.
Fönstermålning utvändigt gjordes år 2012-2015.
Energibesparande åtgärder med bland annat värmeåtervinning gjordes under år 2013-2016.
Samtliga hissar kommer att underhållas och renoveras under år 2017-ca år 2027.
Föreningen kommer med start 2017 och ett antal år framöver att succesivt plåta in samtliga skorstenar för att öka livslängden.
Samtliga entrédörrar i föreningen har slipats och lackats under år 2017.
Under 2019 kommer renoveringen av piskaltanerna att avslutas genom byte av glas till klarglas samt taket på Näckrosvägen 37-39 kommer att läggas om som en del av underhållsplanen.

För mer information om föreningen besök gärna hemsidan http://www.brfnackrosen.se

Brf Näckrosen har ett suveränt läge med närhet till det mesta. Precis utanför porten finns T-bana Näckrosen (varifrån resan till T-Centralen tar ca 11 min) och buss 515 som tar dig till Sundbybergs Centrum alternativt Solna Station och vidare till Odenplan. Granne med föreningen finns även Gamla Filmstaden med flera trevliga restauranger, kemtvätt, gym och modern och populär SF-biograf. På kort gångavstånd finns trevliga promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön samt Arenastaden med Friends Arena för olika evenemang och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud. Något längre bort finns Hagaparkens trevliga grönområden, mysiga Brunnsviken och Ulriksdals slottspark.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte