Gustafsvägen 6, 2tr

Bilder

  • Såld!

Gustafsvägen 6, 2tr , Vasalund , Solna

Underbar nyrenoverad mini 2:a med både fungerande öppen spis och balkong i sydostläge. Härligt rum med nytt vinkelkök och plats för både matbord och soffa. Sovrum med bred garderobsvägg med skjutdörrar. Optimalt lugnt läge med närhet till Solna Station och all service vid Mall of Scandinavia endast några minuter bort.

41 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 617 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
1204
Byggår:
1938
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Hall med klädhängare. I hallen finns elcentral och bredbandsuttag.

Rum och kök: Mycket trevligt och ljust rum med god funktion. Här ryms både matbord, soffa och TV-möbel. I lägenhetens mitt finns en härlig fungerande öppen spis (se sotningsprotokoll för avvikelser vilka i dagsläget är åtgärdade av säljaren). Mycket fint vinkelkök med rostfri ugn med häll, svart kolfilterfläkt, inbyggd rostfri micro, inbyggd kyl/frys och städskåp. Gott om förvaring i många skåp och lådor. Moderna vita speglade luckor med rostfria beslag. Ljust liggande kakel, svart laminatbänkskiva och nedsänkt dubbelho. I rummet finns två bredbandsuttag. Utgång till en mysig balkong i sydostläge.

Sovrum: Fint sovrum med rejäl garderobsvägg med skjutdörrar. I rummet ryms en bred säng vilket gör lägenheten idealisk även för ett par. Brett fönster ger rummet karaktär. I sovrummet finns bredbandsuttag.

Badrum: Med ingång från hallen finns ett modernt och stambytt badrum. I samband med stambytet byggdes badrummet ut för att möjliggöra både badkar och tvättmaskin. Ljusblått klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. I badrummet finns badrumsskåp med spegelglas, handfat med kommod, WC, badkar och handdukstork. I badrummet är det förberett för tvättmaskin.

Hela lägenheten är nyrenoverad 2016 (förutom badrum som är från 2007). I samband med renoveringen flyttades väggar, samtliga tak, väggar och lister målades och det lades ett enhetligt ekparkettgolv. Genomgående i hela lägenheten finns det mycket gott om eluttag och taklampsuttag. Till lägenheten ingår ett vindsförråd. Lägenheten anges till 1 rok om 41 kvm i föreningens lägenhetsregister. Om arean anses av stor vikt så uppmanas spekulanter att kontrollmäta lägenheten. Köparen uppmanas att genomföra en kontrollsotning för att säkerställa att avvikelserna är åtgärdade enligt sotarens önskemål.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns ej

Avgift

2 617 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

5 003 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 403 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

5,2842%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1938

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2009
Energiprestanda: 183 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Välten 7

Förening

Namn

Brf Gustafslandet

Om föreningen

Brf Gustafslandet bildades och fastigheten på Gustafsvägen 6 förvärvades år 2005. Föreningen består av totalt 20 st bostadsrättslägenheter. Föreningen genomförde stambyte av vatten och avlopp i kök och badrum 2006/2007, fasad och balkonger mot gård renoverades 2006, elstigare och nya elcentraler installerades 2006/2007, fjärrvärmecentral 2008, målning yttertak 2010, nya dörrar till tvättstuga, till cykelrum, mot baksidan och ny entréport 2014, fasad och balkonger mot gata renoverades 2014 och ny dränering och isolering av grund på baksidan utfördes 2015. Föreningen byter elservisledning och elinstallationer på gatuplanet just nu och detta betalas kontant. Per 2016-10-04 finns inga avgiftshöjningar inplanerade. Cykelförråd samt tvättstuga finns på markplan. I området gäller boendeparkering. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt 750 kr/kvartal. Föreningen debiterar säljaren en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift debiteras köparen om 1 % av prisbasbeloppet. Föreningen accepterar delat ägande men ej juridisk person som medlem. Föreningen är ansluten till Telia för möjlighet till bredband, TV och IP-telefoni. Lägenhetsinnehavaren betalar abonnemangen separat.

På kort avstånd från Brf Gustafslandet finns Arenastaden med Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön vidare till Lötsjön. Här finns även landets största handelscentrum, Mall of Scandinavia som har ca 250 st butiker, många restauranger, flera gym och stor biograf. På kort cykelavstånd nås Hagaparken med Ulriksdals slott samt populära Brunnsviken. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg och tvärbana inom fem minuters promenad! Något längre bort finns Solna Centrum med T-bana och en stor galleria med all närservice. Buss 515 (Odenplan-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 för vidare färd.

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad