Evenemangsgatan 24, vån 14

Bilder

  • Såld!

Evenemangsgatan 24, vån 14 , Arenastaden , Solna

Härligt kvalitetsboende med moderna materialval, hög standard och bra planlösning. Stor inglasad balkong i söderläge. Perfekt boende i Solnas nya moderna stadsdel intill Friends Arena och Mall of Scandinavia.

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 850 kr Inkl värme, vatten, basutbud TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
14, hiss finns
Lägenhetsnummer:
90
Byggår:
2014/15

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Två stora inbyggda garderober, städskåp och förråd. Ljusa väggar och parkett på golv.

VARDAGSRUM: Öppet vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen. Plats för större soffgrupp och goda sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Ljusa väggar och parkett på golv.

KÖK: Fullt utrustat kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till balkongen. Ljusa väggar och parkett på golv. Utrustning: Köksfläkt, kyl, frys, häll, ugn och mikro.

SOVRUM: Sovrum med plats för säng och möblemang om så önskas. Gott om förvaring med en garderob och linneskåp. Gråa väggar och parkett på golv.

BADRUM: Stilrent helkaklat badrum med tvättdel ( tvättmaskin och torktumlare), wc, handfat spegelskåp med belysning och dusch med glasdörr.

BALKONG: Inglasad rymlig balkong med plats för möblemang.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

14 av 21, hiss finns

Avgift

2 850 kr Inkl värme, vatten, basutbud TV

Andel i föreningen

0,5405%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014/15

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Ventilation med från- och tilluftssystem

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Föreningen sänker sina avgifter med ytterligare 20 % från 1 april 2019. Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset skedde under maj-juni 2015. Externa lägenhetsförråd finns inte och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay. Bredband och TV-paket lagom ingår i avgiften. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. På plan 4 finns en praktisk utgång mot Friends Arena och Mall of Scandinavia och på entréplanet finns en förbindelsegång till garaget. Föreningen har en hemsida, www.brfsasongskortet.se

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden finns även det omfattande handelscentrumet, Mall of Scandinavia, med över 200 st butiker, ett enormt utbud av restauranger och all övrig närservice. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, citybanan, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till tåg och tvärbanan vid Solna Station. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

TV och Bredband

Telia bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV paket lagom ingår i avgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad