Infanterigatan 23, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Underbart vardagsrum med utgång till balkong
  • Vardagsrum mot kök
  • Enormt ljusinsläpp vid matplats i vardagsrummet
  • Inglasad balkong i högt fritt läge
  • Stor balkong med sol många timmar

Infanterigatan 23, 6 tr , Huvudsta , Solna

Modern och fint renoverad lägenhet i högt och fritt läge. Stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong med kvällssol. Modernt kök med matplats, två rymliga sovrum och stambytt, helkaklat badrum. Välskött och populär brf med egen anställd personal. Endast ca 5 min till T-bana som tar ca 7 min till city.

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 787 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
184
Byggår:
1962
Driftskostnad:
576 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr. I den yttre delen finns plats för klädhängare och den inre delen ryms en byrå. I hallen finns gott om förvaring i två klädkammare. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök: Ljust och mycket fräscht kök med maskiner från 2012. Grått modernt klinkergolv med stora plattor och vitmålade väggar. Gott om förvaring i många skåp med vita luckor och väl tilltagna arbetsbänkar. Kaklet över arbetsbänken går i ljusare grå ton och matchar den rostfria fläktkåpan och beslagen i antiksmide. I övrigt finns integrerad diskmaskin, vit kyl/frys och rostfri spis med häll. Matplats för ca 4 personer vid fönstret.

Vardagsrum: Stort, härligt och lättmöblerat vardagsrum. Här finns ordentlig plats för matsalsmöbler, soffgrupp och TV-möbel. Bred öppning från hallen med två glasade tidstypiska dubbeldörrar. Från rummet nås lägenhetens stora inglasade balkong. Balkongen ligger i högt och fritt västerläge med eftermiddags- och kvällssol samt fri utsikt helt utan insyn. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Högt och fritt läge mot lugn gård i öster. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats även här för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Högt och fritt läge mot lugn gård i öster. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum: Fräscht stambytt badrum från 2012 med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Dusch finns vilket ger plats för tvättpelare eller att sätta in ett badkar. I övrigt finns WC, handfat, badrumskåp med spegelglas och inbyggd belysning samt en handdukstork.

Till lägenheten ingår ett rymligt vindsförråd om ca 5 kvm och ett mindre matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 10, hiss finns

Avgift

3 787 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 915 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Försäkring: 2 415 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,15065%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 mars 2008
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kadetten 1

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

HSB Brf Pampas i Solna

Om föreningen

HSB Brf Pampas i Solna är en äkta förening och äger marken husen står på. Föreningen bildades i samband med att husen byggdes 1962 och består av 746 st bostadsrätter 7 st bostadsrättslokaler och 54 st hyreslokaler/förråd.

Styrelsen godkänner delat ägandeskap under förutsättning att samtliga ägare kommer bosätta sig i bostaden. Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

Överlåtelseavgift om 1 137 kr debiteras säljaren och ev pantsättningsavgift om 455 kr/pantsättning debiteras köparen.

I dagsläget (2018-07-10) finns inga beslutade avgiftsförändringar.
2017 har medlemmarna haft två avgiftsfria månader.
2018 har medlemmarna haft januari avgiftsfritt, styrelsen har även beslutat att låta juli månad vara avgiftsfri.

Mer info om Brf Pampas finns på föreningens hemsida: https://brfpampas.se

TVÄTTSTUGA
Tvättstugor finns i hus A-F, G-huset tvättar i A-huset. I tvättstugorna finns del normaltvättstuga, spontantvättstuga samt grovtvättstuga (mattor, filtar, o.s.v) I F-huset finns endast två normaltvättstugor.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstugor, cykelförråd samt barnvagnsrum. Föreningen har även en egen festlokal som bostadsrättshavare kan hyra, kostnad f n 500:-/dygn, deposition om f n 500:-.

Benämningar av hus
A-huset, Infanterigatan 4-6. B-huset, Infanterigatan 21-29. C-huset Infanterigatan 13-19. D-huset Infanterigatan 7-11. E-huset Infanterigatan 1-5. F-huset Armégatan 10-28. G-huset Ingentingsgatan 5. H-huset Infanterigatan 8.
Tv och bredband
KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till Comhem. Basutbud för tv ingår i avgiften, bredband tecknas separat. För mer info, se: https://www.comhem.se/
Installation av fiber pågår. Boende får sedan själv ansluta via IP-Only.
Parkering
PARKERING
Föreningen har 85st garageplatser, dessa kan hyras för 394-1004 kr/mån beroende på storlek. Det finns även 545st parkeringsplatser och 11st mc-platser som kan hyras för 200kr/mån. För närvarande är det kö till garage men lediga parkeringsplatser. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.
Renoveringar - utförda och planerade
UTFÖRDA RENOVERINGAR:
1993 - Renovering av fasader.
1997 - Totalrenovering av samtliga tvättstugor
2001 - Bättringsmålning av samtliga trapphus samt nya vattenmätare installerade
2002 - Reparation av fasadskador
2004 - Stamspolning av samtliga köksstammar, ombyggnad av en lokal till 2 st bostadsrätter.
2009 - Renovering av tak
2009 - Justering av ventilation och värmesystem.
2012 - Stambyte avslutat.
2013 - Nya tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och manglar installerade i tvättstugorna.
2015 - Ny utrymningsbelysning i husens allmänna ytor. Anlagd gång mellan Infanterigatan 5 och 7. Samtliga hissar har fått nytt nödlarm. Piskaltanerna på samtliga höghus har blivit inglasade Avloppsledningar har lagts om mellan infanterigatan 21-29.

PLANERADE RENOVERINGAR
Utredning pågår om balkong- och fönsteråtgärder. I samband med detta pågår en diskussion kring fasadrenovering. Inga beslut är fattade i dagsläget (2018-07-10)
2018 kommer fiber dras in i varje lägenhet

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte