Prostvägen 3, 1/2tr

Bilder

  • Såld!
  • Plats för matbord i rummet
  • Accepterat pris
  • Rum ur annan vinkel
  • Fint rum med flera fönster
  • Härligt ljusinsläpp från tre fönster i lägenheten!

Prostvägen 3, 1/2tr , Karolinska , Solna

Suverän ljus 1:a med endast ett par minuter till attraktiva Vasastan! Inbjudande rum med avskiljd kokvrå. Stambytt badrum. Praktisk klädkammare. Stort vindsförråd samt separat källarförråd ingår! Trevligt låghus med endast ett fåtal lägenheter per port. Granne med Karolinska och nära Hagaparken, Brunnsviken och Vasastan.

30 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 855 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
30 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
312
Byggår:
1944
Driftskostnad:
425 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

30 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Hall med klädhängare och praktisk platsbyggd förvaring. Mycket smakfull lösning med svart bänk med skoskåp under. Tidstypiskt och mycket charmigt stengolv.

Rum: Lättmöblerat och inbjudande rum med väl utnyttjade ytor. Plats finns för säng, soffa och litet matbord. I anslutning till rummet finns en klädkammare med både hyllplan och hängare. Klädkammaren är funktionell och mycket praktisk vilket gör att det inte behövs lösa garderober i rummet. I lägenheten är det draget högtalarkabel till väggen mot köket. Detta underlättar för kommande köpare då den väggen är en naturlig TV-vägg. Utanför rummet finns en rymlig balkong i sydvästläge. I dagsläget finns ingen öppning och balkongen får inte användas. Om intresse finns att öppna till balkongen och börja använda den måste kostnaden tas av lägenhetsinnehavaren. All kontakt måste gå via föreningen och en uppskattning av kostnaden är ca 100 000 kr enligt ordföranden per 2015-01-26.

WC/bad: Ljust och kaklat stambytt badrum med handfat, WC och badkar. Här finns även en praktisk handdukstork och ett badrumskåp med spegelglas och spotlights. Ljusa och moderna färger på kakel och klinkers.

Kokvrå: Modern kokvrå som renoverades 2010. Här finns spis med häll, inbyggd spisfläkt och rymlig kyl/frys (2014). Arbetsbänkar med svart laminatskiva och modern nedfälld diskho. Bra förvaring i skåp med vita högblanka luckor med rostfria beslag och modernt liggande kakel ovan arbetsbänkarna. Spotlights finns under väggskåpen. Kokvrån ligger lite avskiljd från rummet och det finns fönster i den delen vilket underlättar vädringen. Grått slitstarkt golv.

Genomgående i hela lägenheten ligger ett vackert tidstypiskt originalträgolv och det är vackra massiva fönsterbrädor i sten. Samtliga väggar i lägenheten är målade. Till lägenheten hör ett väldigt stort vindsförråd (delvis med snedtak) och ett stort källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 855 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,96605%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1944

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 oktober 2008
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Falkeneraren i Solna

Om föreningen

Brf Falkeneraren i Solna består av totalt 45 st lägenheter och ett antal lokaler. Föreningen förvärvade byggnaden under 1996 och förvärvade marken under 2006. Cykelrum, barnvagnsrum och hobbyrum finns i föreningen. Tvättstuga finns i källaren med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel. Föreningen är ansluten till bredbandsnätet via Ownit (fiber). Möjlighet finns till 100 Mbit för ett mycket förmånligt pris. Kabel-TV levereras av Canal Digital via bredband eller Boxer via antenn. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

Föreningen har genomfört ett antal renoveringar:

Stambyte 2002/2003
Fönsterrenovering 2005
Installation av balkonger 2010
Renovering av tvättstugan 2010
Byte av fastighetsgemensam el 2011

Föreningen planerar att i framtiden renovera:

Ny el-central för Prostvägen 3-9
Ny styrning för elpannan
Nytt tak
Målning av trappuppgångar
Nya horisontella avloppsstammar

Tidpunkt för dessa renoveringar är inte bestämd och enligt ordföranden finns per 2015-01-26 inga planer på några avgiftshöjningar.

Brf Falkeneraren i Solna har ett suveränt läge med endast ca 1 km till Vasastan och ca 2 km till Solna Centrum. Utmärkta kommunikationer med flera tvärgående busslinjer med hållplats alldeles i närheten. Buss 508 till Solna C samt buss 3 som går hela vägen via Kungsholmen, city och till Södersjukhuset. I området finns Universitetssjukhuset Karolinska och forskningsområdet Karolinska Institutet. På kort avstånd nås vackra omgivningar vid Hagaparken, Hälsans Stig som leder runt hela Brunnsviken samt Ulriksdals slott med sin berömda slottspark och det populära Ulriksdals Värdshus.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp I Västerås City AB
680 m
Bröderna Axelssons fisk
980 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,6 km
Västermalmsgallerian
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor - Karolina
410 m
Nyfiken Förskola AB
810 m
Kollektivtrafik
Arlanda Express
2,8 km
Interfleet Technology AB
3,4 km
Grundskolor
Tomteboskolan
880 m
Karlbergs skola
950 m
Gymnasium
Johan Movingers Gymnasium
650 m
Digiexam Solutions Sweden AB
780 m
Universitet & Högskolor
Karolinska Development AB
150 m
Karolinska Institutet ett medicinskt universitet
360 m
Banker
Nordax Bank
810 m
Aasa Kredit Svenska AB
1000 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
1,4 km
Swing By Golfbaren AB
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Klättercentret Stockholm AB
790 m
Haga Tennis AB
910 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
2,3 km
Vasalundshallen
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte