Erik Sandbergs gata 6, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Erik Sandbergs gata 6, 4 tr , Gamla Råsunda , Solna

Välkommen till en riktigt fin lägenhet med ett utmärkt läge i Gamla Råsunda. Trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp via stort fönsterparti samt utgång till balkongen. Nya köket med nya vitvaror har gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Stambytt och renoverat badrum med badkar. Lägenheten har genomgående nymålade vita väggar och trägolv.

Gamla Råsunda har ett flertal bra restauranger och kaféer i området. Småbutiker ligger i rad längs "Solnas aveny" Råsundavägen. Det är nära till Solna Centrum med dess stora urval av butiker, ca 5 minuters promenad. På samma avstånd finns åt andra hållet Råstasjön med dess vackra natur och fågelliv. Kommunikationerna är mycket bra. Två T-banestationer (Näckrosen och Solna Centrum). Inom gångavstånd finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger.

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 379 kr inkl värme, VA, vindsförråd (obligatoriskt tillägg comhem tillkommer med 230 kr/mån)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
1938

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

KAPPRUM: Kapprum med ljusa väggar och plastgolv.

HALL: Möblerbar hall med plats för matdel alternativ garderober längs vägg. Ljusa väggar och trägolv.

VARDAGSRUM: Stort, ljust vardagsrum med generös takhöjd och utgång till balkong. I anslutning till vardagsrummet finns en garderob. Ljusa väggar och trägolv.

SOVRUM: Sovrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Förvaring i två garderober. Ljusa väggar och trägolv.

KÖK: Nytt kök -14 med nya vitvaror som har gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Liten del av vägg öppen ut mot kök. Kakel och belysning ovan arbetsyta. Utrustning: Kyl/frys, rostfri köksfläkt och gasspis.

BADRUM: Stambytt, kaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Badkar, element, badrumsskåp med spegel och belysning, handfat och wc.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4, hiss finns

Avgift

2 379 kr inkl värme, VA, vindsförråd (obligatoriskt tillägg comhem tillkommer med 230 kr/mån)

Andel i föreningen

4,337%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1938

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juli 2008
Energiprestanda: 172 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Oxeln 7

Om föreningen

Föreningen består av 24 st bostadsrätter, 1 st hyresrätt och 1 st kommersiell lokal. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 400 kr/pant. I föreningen finns en mycket fräsch tvättstuga som renoverades 2009 i samband med stambytet. Den innehåller två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum. Föreningen har även ett gemensamt cykelrum. Fastigheten är ansluten till Comhem. Kabel-TV och bredbandsavtal tecknas och betalas av lägenhetsinnehavaren separat. Föreningen har genomfört många stora renoveringar. I mitten av 1990-talet byttes elstigar och elcentral samt el i lägenheterna drogs om. År 2007 renoverades taket. År 2009 genomfördes ett stambyte i badrum och kök, panna/uppvärmningssystem byttes, tvättstugans ytskikt och halva maskinparken byttes, och källaren samt takfotet målades om. Under år 2010 så byttes samtliga ytterdörrar till säkerhetsdörrar och trapphuset målades om. Föreningen planerar att i framtiden renovera hisskorg och linor.

Området Råsunda bebyggdes ursprungligen runt sekelskiftet och är idag det mest attraktiva området i Solna. Här blandas fina villor med vackra gamla sekelskifteshus och övriga modernare flerfamiljshus. Här finns ett brett utbud av restauranger, affärer och övrig service. I närområdet ligger även Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och Näckrosens tunnelbana. En kort promenad bort ligger Råstasjön och Lötsjön med vackra promenadstråk och motionsslingor. Bra kommunikationer med T-bana, pendeltåg, tvärbanan och bussar mot Stockholm och Karolinska.

Inga planerade avgiftshöjningar! Föreningens mål är att kunna sänka avgifterna.

Utförda renoveringar:
Helrenovering av hiss
2010 - Målning trapphus samt säkerhetsdörrar
2009 - Stambyte inkl. tvättstuga

Kommande renoveringar:
2014 - Entrédörr
2017/18 - Fasad samt balkonger

Om området

Gamla Råsunda

Välkommen till Gamla Råsunda. Den populära och äldsta stadsdelen i Solna. Här finns en unik boendemiljö. Fastigheter från början av förra seklet kantar Råsundavägen (Solnas Boulevard) som slingrar sig genom området. Längs Råsundavägen ligger ett flertal restauranger, butiker, caféer, mataffärer och biograferna vid Gamla Filmstaden. Kort gångavstånd till Solna Centrum. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. Vill man ta en promenad kan man med fördel gå ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Tar man en längre promenad norrut längs Råsundavägen så når man Hagaparken med stora grönområden och många promenadvägar. Inom gångavstånd finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger.

Kommunikation

Erik Sandbergs gata ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 10 minuter att gå. Pendeltåget och tvärbanan vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte