Fridensborgsvägen 25, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Fridensborgsvägen 25, 4 tr , Järvastaden , Solna

Välkommen till en fin lägenhet med stor balkong i högt, fritt och soligt läge mot innergård. Vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen planlösning mot kök. Badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Fullt utrustat kök med matplats för det stora sällskapet intill stora fönsterpartier. Kommunikationerna till och från Stockholms city är mycket goda. Det tar inte mer än en promenad på 5 minuter för att nå Ulriksdals pendeltågsstation. Härifrån tar det endast nio minuter in till Stockholm city. Idag passerar också flera busslinjer området.

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 821 kr inkl. värme, VA, Telia tripple play, förråd (ca 4kvm)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
252
Byggår:
2009
Driftskostnad:
292 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

KAPPRUM: Kapprum med avhängning och garderob med toppskåp till vänster. Parkett på golv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM: Stort vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen planlösning mot kök. Utgång till en stor balkong i högt, fritt och soligt läge. Parkett på golv och vitmålade väggar.

SOVRUM: Sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Förvaring i stor klädkammare på ca 3,7 kvm. Parkett på golv och vitmålade väggar.

KÖK: Kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Kakel och belysning ovan arbetsyta. Parkett och vitmålade väggar. Stor matplats intill fönster. Utrustning: Köksfläkt, kyl/frys, inbyggd mikro i högskåp, diskmaskin och spis.

BADRUM: Stort helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk, skåp ovan tvättmaskin och torktumlare, handfat med underliggande kommod, wc, dusch, golvvärme och badrumsskåp med spegel och belysning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 821 kr inkl. värme, VA, Telia tripple play, förråd (ca 4kvm)

Driftskostnad

3 508 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 040 kr
Försäkring: 1 468 kr

Andel i föreningen

1,1983%

Byggnad

Byggnadsår

2009

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 januari 2013
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Svärdsliljan 1

Om föreningen

Föreningen har den 19 maj 2008 förvärvat fastigheterna Mässen 2 och Tunet 3 i Solna kommun. Lagfart erhölls den 22 januari 2010.

På föreningens fastighet finns det två flerbostadshus i fyra till fem samt källarvåning i trapphus två till fyra samt souterräng/källare i trapphus fem med totalt 68 bostadsrätter, totala boytan ca: 5730 kvm och en lokal med en total uthyrningsbar yta om ca 80 kvm.

Föreningen disponerar 9 parkeringsplatser utomhus med motorvärmaruttag samt 36 parkeringsplatser i garage.

Överlåtelseavgift på 2,5 % på prisbasbeloppet tas ut av bostadsrättshavaren.
Pantsättningsavgift på 1 % på prisbasbeloppet tas ut av pantsättaren.

Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

Antal lägenheter

68

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Telia tripple play (tv och bredband 100/100 mbit/s ingår i avgiften)

Parkering

Föreningen disponerar 9 parkeringsplatser utomhus med motorvärmaruttag samt 36 parkeringsplatser i garage. Parkeringsplatserna är endast avsedda för föreningens medlemmar. Vill du ställa dig i kö eller har andra frågor gällande parkering är du välkommen att kontakta styrelsen.
E-Mail: styrelsen@brfsvardsliljan.se.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Föreningen har ett avtal med Svenska Lumon AB (tel: 08 522 77300) att de skall leverera och montera inglasningar av balkonger. Källarförråd till varje lägenhet, Barnvagnsrum, Cykelförråd med ställ som går att låsa, Trädgård med lekplats, Garage (kö), P-plats utomhus (kö) samtliga med uttag för motor/kupévärmare. Viss möjlighet till laddning av hybridbil (mot extra avgift)

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med utmärkta kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 15 min och till Kista C på ca 10 min. Här byggs en helt nytt stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. I Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark som innehåller en amfiteater och bilar till en linbana, ett flygplan, flera små hus, en blomsterlabyrint och en rymdraket. I parken finns också det populära barnbiblioteket som Järvastaden driver i samarbete med Solna stad. Det finns redan idag skolor och butiker. Bland annat finns det en restaurang, café, ICA, pizzeria och ett gym. Solna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. I närområdet byggs nu även Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger.. Nya nationalarenan står nu klar i Arenastaden. Läs mer på Järvastadens egen hemsida www.jarvastaden.se

Kommunikation

Kommunikationerna till och från Stockholms city är mycket goda. Det tar inte mer än en promenad på 5 minuter för att nå Ulriksdals pendeltågsstation. Härifrån tar det endast nio minuter in till Stockholm city. Idag passerar också flera busslinjer närområdet, bl.a.:

- Buss 540 som tar dig till Universitetet via Bergshamra eller till Tensta via Hallonbergen. Dessa stationer har även tunnelbana.
- Buss 505 tar dig på mindre än tio minuter till Solna C
- Buss 157 åker till Danderyds sjukhus eller Lunda industriområde.
- Buss 509 stannar vid pendeltågsstationen och tar dig hela vägen till Danderyd eller Brommaplan

Parkering

Föreningen disponerar 9 parkeringsplatser (ca 510 kr/mån) utomhus med motorvärmaruttag samt 36 parkeringsplatser (ca 870 kr/mån) i garage. Till p-platser och garage är det separata köer.

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad