Snörmakarvägen 29

Bilder

  • Såld!

Snörmakarvägen 29 , Bromma Åkeshov Brommaplan , STOCKHOLM

VISNING SÖNDAG 17:E JUNI - STILRENT PENTHOUSE MED DUBBLA BALKONGER I OGENERAT LÄGE
- Välkommen till denna väl tilltagna lägenhet om totalt 134 kvm, med milsvid utsikt över trädtopparna från två generösa uteplatser. Vikarmsmarkis skyddar behagligt när solen är som varmast och skapar uterumskänsla som förlänger säsongen.
Unikt boende med härlig rymd och fint ljus från generöst glasade ytor.

Här bor du högt upp med tillgång till hiss. Luftigt och tilltalande boende med totalt 5 rum, vilket gör lägenheten perfekt även för den stora familjen.

Kök med nyskickskänsla, bra sovrum, badrum samt ytterligare gäst-wc. Allt detta i kombination med smakfulla materialval skapar en exklusiv atmosfär.

Föreningen med stabil ekonomi och närhet till vackra strövområdet i Judarns naturreservat. Kort avstånd till Brommaplan med bra närservice, livsmedelsbutik, restauranger samt goda kommunikationer med T-bana och bussar.

Välkommen på visning önskar Niklas Bergsten och Pontus Eriksson på HusmanHagberg Bromma!

134 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
7 498 kr inkl värme, VA, sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
134 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1203
Byggår:
1960
Driftskostnad:
662 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

134 kvm

Rumsbeskrivning
Inledning

Välkommen till en unik lägenhet med social planlösning och genomgående härligt ljusflöde. Här ges tillfälle att förvärva en lägenhet att växa i med generösa sällskapsytor samt fyra sovrum. Två uteplatser i motsatt väderstreck just över trädtopparna, vilket ger en milsvid vy över grönska och vidare över Bromma.

Hall

Välkomnande möblerbar hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderob bakom spegeldörrar. Mörkt tapetserad vägg samt marmorgolv. I anslutning till den inre hallen ligger lägenhetens GÄST-WC.

Sällskapsrum

Inbjudande SÄLLSKAPSDEL med plats för stor sittgrupp samt ytterligare möblering. Härligt ljusinsläpp med blick ut mot en av de två generösa uteplatserna. Väggarna är ljusa och ett läckert bambugolv.

Kök

Stilrent KÖK med gott om arbetsyta längs med köksbänk och vid köksö. Härlig öppen planlösning mot MATPLATS som bjuder in till trevliga bjudningar. Från matplatsen nås den soliga uteplatsen via glasad dörr. Köket har vita skåpluckor och en arbetsbänk i gedigen granit samt matchande mörkt mosaik på väggen. Även här har vi det fina bambugolvet.

Uteplatser

De två UTEPLATSERNA i motsatt väderstreck bjuder in till trevliga sommarkvällar. Den ena med perfekt solläge mot lugn gata och den andra med ostört läge och milsvid vy över trädlinjen. Gott om utrymme för större sittgrupp samt övrig möblering. Båda uteplatserna har dessutom markiser för ökad komfort. Slitstarkt golv och vitmålad träpanel på väggarna.

Sovrum

SOVRUM 1 med plats för säng samt annan möblering. Väggarna är ljusa och golv i träslaget bambu. SOVRUM 2 med plats för säng samt annan möblering. Här når man även uteplatsen, trivsamt och praktiskt. Ljusa väggar samt bambugolv. SOVRUM 3 med ostört läge och förvaring i garderob. Ljusa väggar med en lilamålad vägg. Även här ligger det fina bambugolvet. SOVRUM 4 med plats för dubbelsäng och förvaring i garderob. Bambugolv med ljusa väggar.

WC/Dusch

Helkaklat BADRUM med vitkaklade väggar och klinkergolv i en mörk nyans. Duschhörna bakom välvda glasdörrar samt utrymme för tvättpelare.

Klädkammare

I hallen utanför sovrummen hittar vi en väl tilltagen KLÄDKAMMARE som ger goda förvaringsmöjligheter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

7 498 kr inkl värme, VA, sophantering

Driftskostnad

7 944 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Försäkring: 1 944 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

5,94%

Andel av årsavgiften

5,63943%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 november 2008
Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I byggnaden finns tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd som medlemmarna kan nyttja.

Fastighetsbeteckning

Sykorgen 7

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källaren på ca 5 kvm.

*Lägenheten är enligt säljaren 134 kvm. I lägenhetsförteckningen uppges den vara 127 kvm. Köparen uppmanas att själv kontrollera arean om den är av avgörande betydelse.

Förening

Namn

BRF Sykorgen 7

Om föreningen

Föreningen BRF Sykorgen bildades 2006 och fick sin ekonomiska plan registrerad samma år. Man äger fastigheten Sykorgen 7 som idag ägs med tomträtt och nuvarande avgäldsperiod sträcker sig fram till 2020. Totalt finns 32 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. I övrigt har man tre lokaler där en är upplåten med bostadsrätt och två med hyresrätt.

Föreningens ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Nyrenoverad tvättstuga(2017) med digitalt bokningssystem. Utrustad med 3 tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

32

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Tillgång till Telia tripple play(FIBER) finns där 100/100 Mbit bredband, Ip-telefoni och TV-paket lagom ingår till en obligatorisk kostnad av 290 kr/mån. Ytterligare kanaler eller snabbare bredband kan tecknas av medlemmen själv.

Parkering

Föreningen förfogar över ett antal egna p-platser, med eller utan motorvärmaruttag. Dessa kostar 300 kr respektive 350 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Renoveringar

Husen är löpande renoverade och underhållna. I årsredovisningen för 2016 redovisas de renoveringar som förening gjort sedan 2008. 90 % av lägenheterna är stambytta sedan 2002. Det som planeras i dagsläget är iordningställande av utemiljö samt anpassning av tillgängligheten i vissa lägenheter och entrén.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil med en belåningsgrad på 5.831 kr/kvm (enligt senaste årsredovisningen för 2016) vilket får anses bra. Man har två lokaler som hyrs ut och ger bra intäkter. I övrigt är byggnaden i gott skick och inga avgiftsändringar är planerade i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Åkeshov Brommaplan

Åkeshov som är beläget i närheten av Brommaplan är ett mycket lugnt, trivsamt område med en blandad bebyggelse. Bland annat finns Åkeshovs slott som är en historisk attraktion med anor tillbaka till 1400-talet. I området finns gott om gröna omgivningar och lekparker som ger en härlig livskvalitet.

I anslutning till Åkeshov hittar du många strövområden och vacker natur samt närhet till Brommas omtalade villakvarter som trevliga att strosa omkring i. Judarnskogen ligger på promenadavstånd och är ett mycket omtyckt naturreservat som ligger i anslutning till Ängbybadet med sandstrand och café dit många tar sig sommartid. Även Kyrksjön och Lillsjön finns på gångsvastånd. Åkeshovs sim- och sporthall är snart nyrenoverad och klar och erbjuder aktiviteter för den idrottsintresserade. Där finns även en motionsslinga för löpning och powerwalks.

Kommunikation

Några minuters promenad från lägenheten ligger Brommaplan som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer. Här finns T-bana som tar dig till Fridhemsplan på ca 10 min och city på mindre än 20 min. Här finns också ett stort antal busslinjer mot bl.a. Mälaröarna, Spånga och Solna/Sundbyberg samt flygbuss. Tre stationer mot City ligger Alvik som kan erbjuda tvärbana och diverse närservice.

Närservice

Vid Brommaplan hittar du matbutiker, restauranger, gym, videobutik, systembolag, Apoteket, banker, vårdcentral och annat som är viktigt. Planer finns på att rusta upp Brommaplan med en nyare terminal, fler bostäder och ytterligare butiker/restauranger, vilket kommer göra området mer populärt. På fem minuters bilfärd ligger Bromma Blocks. Ett stort shoppingcentra som erbjuder allt du behöver.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten eller Pontus Eriksson för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad