Björketorpsvägen 17

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med fint ljusinsläpp
  • Vid matplats
  • Vardagsrum mot hall
  • Stor balkong i öster med chans till fina stunder i solen
  • Vy från balkong i öster mot grön allmänning

Björketorpsvägen 17 , Bromma Norra Ängby , STOCKHOLM

VÄLKOMMEN PÅ VISNING TISDAG 20:E JUNI - Ljust hörnläge, helt fritt från insyn, intill grön allmänning där utsikt från vardagsrummet ges ända till kaknästornet. Moderna byggnader som stod nyproducerade år 2009, vilket gör att lägenheten har ett genomgående toppskick. Hiss finns i porten och garageplats kan hyras i källarplanet dit man smidigt tar sig direkt med hissen.

Tilltalande läge i utkanten av Norra Ängby. Ett lugnt och naturskönt området med närhet till shoppingcenter, vandringsstråk vid Mälarens strand och endast några minuters gångväg till tunnelbanan.

Välskött förening med god ekonomi där bland annat bygglov finns för den som vill glasa in balkongerna.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011.

79 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
4 340 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
641
Byggår:
2009
Driftskostnad:
588 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen att ta klivet in i denna ljusa att synnerligen trivsamma lägenhet. Vid hallen erbjuds avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla och förvaringsutrymme i garderob. Vid entrén finns ett fint stengolv i portugisisk sandsten och i övrigt ligger ekparkett vilket är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är målade i vitt. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i lägenheten.

Kök

Köket är mycket välplanerat med generösa arbetsytor och förvaringsutrymme i flertalet skåp. Vita skåpsluckor, bänkskiva i valnöt och glasskiva med svart bakgrund ovan arbetsytorna matchar bra ihop med ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger en känsla av rymd och smidig access till matplatsen som rymmer ett stort sällskap. Vitvaror i form av kyl, frys, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, micro och diskmaskin. Samtliga av märket Bosch från 2009. Utgång finns till balkongen i söder.

Vardagsrum

Vid vardagsrummet ges ett fint ljusinsläpp från två väderstreck där det är fritt från insyn. Här ryms sällskapsdel med TV-hörna och utgång finns till den stora balkongen som har ett tilltalande och skyddat läge intill allmänningen. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjlighet i den stora klädkammaren intill. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt samt en blå fondvägg. Fint ljusinsläpp från fönster mot allmänningen.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet rymmer dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt samt en svart fondvägg. Fönster med fint ljusinsläpp vid allmänningen.

Klk/Extra rum

Intill det stora sovrummet finns en stor klädkammare med fönster som erbjuder bra förvaringsutrymme men som också kan användas som extra rum för den som söker en fyra. Flera garderober finns idag för förvaring.

Badrum

Helkaklat badrum med golvvärme på el. Stilsäkert utförande med mörkgrått klinkergolv och väggar med vitt kakel. Utrustning i form av WC, handfat, dusch med vikdörrar, tvättmaskin (Bosch 2009), torktumlare (do), arbetsbänk och förvaringsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

4 340 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

7 057 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 2 257 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,7463%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 januari 2013
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till två gemensamma soprum samt cykel- och barnvagnsförråd. Bygglov finns för att glasa in balkongerna (förutom de som ligger högst upp). Detta gäller för närvarande fram till år 2019.

Fastighetsbeteckning

Långskeppet 2

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en stor och härlig balkong som har en fantastisk utsikt mot den gröna allmänningen intill och vy ända bort till kaknästornet. Här finns plats för matgrupp och möjlighet att fri från insyn njuta av solen under morgon och förmiddag.

Med utgång från köket finns ytterligare en balkong i söderläge med sol från förmiddag till kväll.

Bygglov finns för att glasa in balkongen (förutom de som ligger högst upp).

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

BRF Ängby Backe

Om föreningen

Föreningen BRF Ängby Backe förvärvade fastigheten Långskeppet 2 år 2008 och denna ägs idag med tomträtt. Byggnaderna stod klara 2009 och består av tre flerfamiljshus med sammanlagt 62 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Moderna byggnader med hiss som även går ner direkt till garaget. I övrigt finns bl.a. två gemensamma soprum finns samt cykel- och barnvagnsförråd.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Förvaltnings AB Castor. För mer information går det bra att besöka föreningens hemsida på www.brfangbybacke.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

62

TV och Bredband

Lägenheten är ansluten till fiber där avtal finns med Telia för leverans av bredband, TV och IP-telefoni. Bostadsrättshavaren själv tecknar abonnemang efter önskemål. Besök www.bredbandswebben.se för att läsa mer om möjligheterna via Öppen Fiber och vilka tjänsteleverantörer du kan välja mellan.

Parkering

Föreningen har tillgång till garageplatser i källarplanet (ca 775 kr/månad) och ett fåtal p-platser på gatan (ca 380 kr/månad) som medlemmarna kan hyra. P-platser är det längre kö-tid till men garageplatser finns ofta lediga.

Renoveringar

Föreningens byggnader stod klara år 2009 och är i genomgående fint skick så inga större renoveringar planeras i dagsläget.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget (kollat 5/9-2018).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Man äger marken med tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Eva Harström

E-post

eva@brfangbybacke.se

Om området

Bromma Norra Ängby

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Kanaanbadet samt Grimstas motionsspår. Det är endast en station från Vällingby köpcentrum där allt du behöver finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger, sportaffär, klädbutiker mm.

En bit ifrån Björketorpsvägen planeras Vällingby Parkstad med många nya bostäder. Detta kommer på sikt att öka antalet butiker och restauranger i området och tillföra bra närservice.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast fem minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10 min.

Närservice

På cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns Cirkle K på kort gångavstånd samt en ICA närbutik vid Söderberga. På kort gångavstånd ligger ett nyöppnat Puls & Träning med gym och träningsverksamhet. Fler närbutiker kommer framledes öppna upp i närområdet i takt med att Vällingby parkstad färdigställs.

Parkering

Fri parkering på gatan i området. Möjlighet att hyra p-plats eller garageplats genom föreningen.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte