Björketorpsvägen 7

Bilder

  • Såld!
  • Fint ljusinsläpp i vardagsrummet
  • Kök mot vardagsrum
  • Kök i tidlöst utförande
  • Kök med gott om förvaringsutrymme
  • Vardagsrum och kök i öppen planlösning

Björketorpsvägen 7 , Bromma Norra Ängby , STOCKHOLM

Tilltalande ljus och i genomgående fint skick. Högt läge på fjärde våningen med balkong som ger goda solchanser. Moderna byggnader som stod inflyttningsklara 2009 med hiss i porten och tillgång till garage i källarplanet.

Lugnt område med endast fem minuters gångväg till tunnelbanan och med närhet till fina strövområden vid Mälaren och Grimstaskogen. Förening med välskött och god ekonomi.

Kontakta gärna ansvarig mäklare, Niklas Bergsten 070-418001, för intresseanmälan och kommande visning. Varmt välkommen!

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 544 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
542
Byggår:
2009
Driftskostnad:
623 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall med plats för avhängning vid befintlig hatthylla och en garderob för förvaring. Innanför entrén finns ett praktiskt klinkergolv, i övrigt ekparkett. Väggarna är målade i vitt. Från hallen når man lägenhetens badrum samt vardagsrum.

Vardagsrum

Tilltalande ljust med bland annat helglasad dörr som leder ut till balkongen. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt samt en fondvägg målad i svart. Här ryms både sällskapsdel med soffhörna och matplats om så önskas. Intill ligger köket i öppen planlösning.

Kök

Välplanerat arbetskök med gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Stilfullt inrett med vita skåpsluckor, bänkskiva i valnöt och glasskiva ovan arbetsytorna som matchar snyggt med ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna. Vitvaror i form av kyl/frys, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, micro och integrerad diskmaskin. Samtliga av märket Bosch från 2009.

Sovrum

Sovrummet skiljs av från vardagsrummet genom skjutbara dörrar, vilket är tacksamt då man med fördel kan öppna upp för att få det luftigt och ett finare ljusinsläpp. Ekparkett på golv (på sina ställen lite skavd) och väggar målade i vitt. Här ryms en dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme finns genom hel garderobsvägg.

Badrum

Helkaklat badrum och smakfulla färger med golvvärme på el. Stilsäkert utförande med mörkgrått klinkergolv och väggar med vitt kakel. Utrustning i form av WC, handfat, dusch med glasdörrar, handdukstork, kombimaskin (Bosch 2009), arbetsbänk och förvaringsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

2 544 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

7 476 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 182 kr
Försäkring: 2 294 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,0237%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 januari 2013
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till två gemensamma soprum samt cykel- och barnvagnsförråd. Bygglov finns för att glasa in balkongerna (förutom de som ligger högst upp).

Fastighetsbeteckning

Långskeppet 2

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en stor och härlig balkong som ger chans till sol. Här ryms en bordsgrupp som gör det perfekt för att avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret.

Bygglov finns för att glasa in balkongen (förutom de som ligger högst upp).

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

BRF Ängby Backe

Om föreningen

Föreningen BRF Ängby Backe förvärvade fastigheten Långskeppet 2 år 2008 och denna ägs idag med tomträtt. Byggnaderna stod klara 2009 och består av tre flerfamiljshus med sammanlagt 62 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Moderna byggnader med hiss som även går ner direkt till garaget. I övrigt finns bl.a. två gemensamma soprum finns samt cykel- och barnvagnsförråd.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Förvaltnings AB Castor. För mer information går det bra att besöka föreningens hemsida på www.brfangbybacke.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

62

TV och Bredband

Lägenheten är ansluten till fiber där avtal finns med Telia för leverans av bredband, TV och IP-telefoni. Bostadsrättshavaren själv tecknar abonnemang efter önskemål. Besök www.bredbandswebben.se för att läsa mer om möjligheterna via Öppen Fiber och vilka tjänsteleverantörer du kan välja mellan.

Parkering

Föreningen har tillgång till garageplatser i källarplanet (ca 775 kr/månad) och ett fåtal p-platser på gatan (ca 380 kr/månad) som medlemmarna kan hyra. P-platser är det längre kö-tid till men garageplatser finns ofta lediga.

Renoveringar

Föreningens byggnader stod klara år 2009 och är i genomgående fint skick så inga större renoveringar planeras i dagsläget.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget (kollat 5/9-2018).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Man äger marken med tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Eva Harström

E-post

eva@brfangbybacke.se

Om området

Bromma Norra Ängby

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Kanaanbadet samt Grimstas motionsspår. Det är endast en station från Vällingby köpcentrum där allt du behöver finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger, sportaffär, klädbutiker mm.

En bit ifrån Björketorpsvägen planeras Vällingby Parkstad med många nya bostäder. Detta kommer på sikt att öka antalet butiker och restauranger i området och tillföra bra närservice.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast fem minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10 min.

Närservice

På cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns Cirkle K på kort gångavstånd samt en ICA närbutik vid Söderberga. På kort gångavstånd ligger ett nyöppnat Puls & Träning med gym och träningsverksamhet. Fler närbutiker kommer framledes öppna upp i närområdet i takt med att Vällingby parkstad färdigställs.

Parkering

Fri parkering på gatan i området. Möjlighet att hyra p-plats eller garageplats genom föreningen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Circle K
390 m
Adams Mat Butik
410 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,3 km
Spånga centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Anunundsvägen
280 m
Västanvind, I Ur och Skur, Anundsvägen
280 m
Grundskolor
Långskeppets Socialpsykiatriska Stödboende
60 m
Beckombergaskolans Särskola
900 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
670 m
ESS-gymnasiet
1,8 km
Universitet & Högskolor
Enskilda Högskolan Stockholm AB
3 km
Enskilda Högskolan Stockholm
3 km
Banker
SEB
1,3 km
Handelsbanken Vällingby
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
1,3 km
Golfstar Bromma
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råcksta Bollplan
250 m
Blackeberg Östra Bollplan
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
610 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte