Tunnlandsvägen 22

Bilder

  • Såld!

Tunnlandsvägen 22 , Bromma Brommaplan/Abrahamsberg , Stockholm

Smart planerad tvårummare med närhet till Brommaplan och Abrahamsberg. Från lägenheten är det endast ett stenkast till grönområden. Härlig balkong i lummigt läge som vetter mot sydväst. Här erbjuds bland annat öppen eldstad, insynskyddat sovrum samt tidstypiska orginaldetaljer. Välkomna på visning!

42 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 450 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42 kvm
Våning:
2
Byggår:
1944

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

42 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna smakfulla tvåa med funkischarm och många originaldetaljer bevarade såsom stor öppen spis och fiskbensmönstrad ekparkett i sällskapsrum. Belägen högt upp i huset med stor balkong i bästa solläge. Den genomgående planlösningen och de stora fönstren bidrar till ett härligt ljusflöde i bostaden. Den optimala planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Gott om grönska omgärdar de tidstypiska tegelhusen från 1940-talet och ger området en trivsam atmosfär. Från porten når du Brommaplan på ca 7 min promenad där det finns ett stort utbud av affärer och service samt goda kommunikationer. Sammantaget ett trivsamt bekymmersfritt boende i ett mycket populärt och trevligt område.

Välkomnade HALL med gott om plats för ytterkläder och en stor garderober som rymmer mycket förvaring. Vitmålade väggar och laminatgolv. Säkerhetsdörr ger tyst inomhusmiljö.

VARDAGSRUMMET bjuder på ett ljust intryck och den generösa takhöjden ger rummet en härlig känsla av rymd. Vacker öppen spis ger trivsam atmosfär och tillför charm samt värmer dig kyliga vinter- och höstdagar. Ytorna är tacksamma att möblera och det finns plats för både soffgrupp och matsalsbord eller arbetsplats för den som önskar. Vitmålade väggar och vacker oljad fiskbensparkett i ek. Från vardagsrummet nås BALKONGEN i högt och insynsskyddat sydvästläge. Plats för bord och stolar och inbäddad i lugnt bostadskvarter.

Lugnt beläget och insynsskyddat SOVRUM med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler för den som önskar. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Gott om förvaring och bra arbetsytor gör KÖKET mycket lättarbetat. Inredningen består av släta vita luckor samt vitt kakel ovan diskbänk och arbetsbänken i vit laminat. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Ljust BADRUM med tvättmaskin, dusch, tvättställ, WC samt badrumsskåp med spegel. Vitt kakel med bård samt våtrumsmatta på golv. Badrummet har ett praktiskt vädringsfönster som både släpper in ljus och friskluft.

Sammanfattningsvis ett fantastiskt boende nära grönska och med närhet till såväl Brommaplan som Abrahamsberg. Varmt välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 450 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV

Andel i föreningen

6,32329%

Andel av årsavgiften

6,18085%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1944 Ombyggnadsår 1995

Uppvärmning

Fjärrvärme + bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 mars 2008
Energiprestanda: 70 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Skeppundet 6

Övrigt

FÖRSÄRKING:
I månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 50 kr/mån avseende bostadsrättstillägget i försäkring.

KABEL-TV & BREDBAND:
Föreningen är ansluten till Comhem. Besök www.comhem.se för att se aktuella priser och kampanjer.

FÖRRÅD:
Ett källarförråd tillhör lägenheten. Föreningen har ett gemensamt cykelförråd som kan nyttjas av medlemmarna.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstuga ligger i entréplan i port 26 och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

PARKERING:
Föreningen har 4 st p-platser som hyrs ut till medlemmarna för ca 250 kr/mån, f.n kö. Fri parkering på gatan.

Förening

Namn

Brf Skeppundet 6

Om föreningen

BRF Skeppundet bildades år 2001 och består av totalt 16 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Utöver detta har man även 2 lokaler som hyrs ut. Man äger fastigheten Skeppundet 6 med tomträtt. Avgäldsperioden har nyligen lagts om och gäller fram till och med år 2023.

Trappstädning, ev snöskottning och höst-/vårstädning sköts av medlemmarna efter ett löpande schema. Inför övertagandet av lägenheten kommer medlemmen teckna ett avtal med föreningen gällande de ordningsregler som finns (se bifogat dokument).

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Fastighetsägarna.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

16

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

TV och bredband levereras av Comhem där abonnemang tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har tillgång till fyra p-platser som medlemmarna kan hyra för 275 kr/mån. För närvarande (2017-12-31) är det fyra i kö till dessa.

Renoveringar

Föreningens byggnad anses vara i bra skick. Besiktning kommer under kommande år ändå att göras ur säkerhetssynpunkt. Följande renoveringar har genomförts: Stambyte 1995/1996, renovering yttertak ca 2000, målning/underhåll fasad 2011, målning/underhåll av fönster 2011, renovering/ombyggnation av soputrymmen 2011, dränering av husets baksida 2012, reparation och underhåll av yttertak 2013, reparation och byte av trappan mellan port 24 & 26 2014, byte av bergvärmepump 2015, stamspolning 2016.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget finns inga avgiftsändringar beslutade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Brommaplan/Abrahamsberg

Brommaplan är ett mycket trivsamt och centralt beläget område. Det har gott om grönområde som ger en härlig livskvalitet samtidigt som du har närhet till "det mesta" och brett utbud på affärer och kommunikationer vid Brommplan på några minuters gångväg. Judarnskogen som är ett omtyckt naturreservat ligger på promenadavstånd och i anslutning finns Ängbybadet dit många tar sig sommartid. Även Kyrksjön och Lillsjön finns ett stenkast bort. Åkeshovshallen håller med simbassänger och träningslokaler samt gym. Även bowling och joggingspår för den som är intresserad.

Kommunikation

Några minuters promenad ligger Brommaplan som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer. Här finns T-bana som tar dig till Fridhemsplan på ca 10 min och City på mindre än 20 min. Här finns också ett stort antal busslinjer samt flygbuss. Tre stationer mot City ligger Alvik som kan erbjuda tvärbana och diverse närservice.

Närservice

Härifrån tar du dig fort både till Brommaplan och Abrahamsberg. Vid Brommplan hittar du matbutiker, restauranger, gym, videobutik, Systemet, apoteket, vårdcentral, banker m.m. Även i Abrahamsberg finns matbutik, ett flertal restauranger samt små, charmiga butiker.

Karta

Hör av dig till Daniel Carlstedt för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad