Gustavslundsvägen 149Q (F0502)

Bilder

  • Såld!

Gustavslundsvägen 149Q (F0502) , Bromma Alvik , Stockholm

Nyproducerad 3:a i eftertraktade Brf Alviks Torn. Trevlig lägenhet med rymd och öppen planlösning i sällskapsytorna. 2 balkonger varav ena ca 8 kvm beläget mot innergården. Fina och moderna materialval. Möjlighet att hyra garageplats för 900 kr/mån med access från trapphus. Inflytt Augusti/Sep.

84,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 385 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84,5 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2015

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

84,5 kvm

Rumsbeskrivning

För den som söker något extra finns nu möjlighet att förvärva ett högkvalitativt boende i eftersökt läge där våningarna snabbt sålde slut. Alviks Torn var synnerligen efterlängtat och läget kunde inte vara bättre. Här bor man granne med Mälaren i skyddat läge invid slingrande strandpromenader och trivsamma kvarterskrogar. Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar, på några minuters gångväg. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd. Sammanfattningsvis ett underbart boende med hög livskvalitet där det bara är att flytta rakt in och göra sig hemmastadd.

Välkommen till Gustavslundsvägen 149Q!

Välkomnande HALL med gott om plats för ytterkläder i garderob bakom skjutdörrar. Vacker ekparkett på golvet samt ljusa väggar, vilket för övrigt är genomgående i hela lägenheten, ger en vilsam bas som är enkel att möblera mot. Säkerhetsdörr bidrar till tyst inomhusmiljö.

Påkostat BADRUM med helkaklade väggar med vita blanka plattor (25x40 cm) och ljusgrått klinker (10x10cm) med eldriven komfortvärme. Modern badrumsinredning med kommod och spegel ovan med spotlights och eluttag. Praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) samt överskåp. Duschvägg i klarglas, vägghängd WC samt handdukstork. Trivsam belysning i form av spotlights.

Öppen planlösning med sällskapsytorna om ca 49 kvm. Trivsamt ljusinsläpp från stora glasade ytor och utgång till två balkonger.

VARDAGSRUM med utgång till generös BALKONG, om drygt 8 kvm, som ger tillfälle att njuta av sköna stunder i solen och dessutom en glimt mot Mälaren.

Stort SOVRUM lugnt beläget mot innergården som rymmer dubbelsäng, 3 st garderober och linneskåp samt ytterligare möblemang utan att det känns trångt.

KÖKET med stilfull inredning från Vedumkök med "push" funktion samt infälld belysning på samtliga överskåp. Komplett vitvaruutrustning från Electrolux i rostfritt med induktionshäll, ugn, micro, kyl och frysskåp samt integrerad diskmaskin. Spiskåpa med inbyggd centralfläkt i huset. Underlimmad diskho samt avfallskvarn. Som stänkskydd en snyggt polerad granitkeramik i grått (50x50 cm). Mycket goda förvaringsutrymmen och tillredningsytor samt en praktisk köksö med eluttag och som skapar bra avdelning till vardagsrummet. MATPLATS som inbjuder till socialt umgänge och trevliga middagar. Utgång till bostadens andra balkong som är hela ca 10 m lång i västerläge med eftermiddagssol.

Väldisponerat SOVRUM med en garderob och utsikt över bostadens egan balkong.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt boende som är inflyttningsklar i augusti/september 2015. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 8, hiss finns

Avgift

4 385 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband

Kommentar

Lägenheten är annu ej bebodd och därav saknas prel. uppgifter betr. driftskostnad.

Andel i föreningen

0,63224%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk ventilation

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd: Lägenhetsförråd finns dels beläget i källaren och på entréplan. Förvaring av cyklar och barnvagnar finns i entréplan och garage.
Tvätt: Tvättmaskin och torktumlare finns i varje lägenhet.
Kabel-TV och bredband: Telias basutbud för digital-Tv, bredband och den fasta kostnaden för ip-telefoni ingår i månadsavgiften.
Parkering: I parkeringsgaraget under gården finns 151 st garageplatser så du slipper leta parkering och du kan gå torr från bilen hela vägen upp till hallen. Kostnad att hyra en plats är ca 900 kr/mån.
Gemensamma utrymmen: Mindre lokal för styrelse etc finns i trapphus G.
Sophantering: Sopsug samt utrymme för källsortering.
Övrigt: Lägenheterna är förberedda för individuell mätning av varm och kallvatten. Hushållsel mäts och debiteras individuellt.

Fastighetsbeteckning

kv Racketen

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Föreningen äger fastigheten Racketen 11 som är friköpt (ej tomträtt), vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för och avslutades hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.
Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.
Föreningen har haft samma årsavgift sedan inflyttningen 2014 men har nu aviserat en ökning av månadsavgiften med 5,3 % från
och med 1/4-2019
Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomisk förvaltning.
Köparen debiteras överlåtelseavgift på 2,5% av ett basbelopp (ca 1.140 kr).
Pantförskrivning debiteras med 1% av ett basbelopp (ca 455 kr).

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad om ca 915 kr/månad. Garaget ligger i bottenplan och plan 1 med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Beträffande belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja!

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Håkan Jansson eller Idha Eliasson för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte