Adolfsbergsvägen 26

Bilder

  • Såld!

Adolfsbergsvägen 26 , Ej , Stockholm

Högst upp i huset med ETAGE återfinns denna fantastiska 5:a med 4 ordentliga sovrum. Generösa fönster i 3 väderstreck, sällskapsrum med eldstad, smakfullt renoverat kök med gashäll, badrum med golvvärme och bubbelbadkar. Möblerbar balkong i söderläge. Välkommen till visningen av ditt nya drömhem!

125 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 313 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
125 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
12
Byggår:
1951
Driftskostnad:
870 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

125 kvm

Rumsbeskrivning

Högst upp i huset med ETAGE återfinns denna fantastiska 5:a med 4 ordentliga sovrum och härliga fönster i 3 väderstreck. Sällskapsrum med eldstad, smakfullt renoverat kök med gashäll, badrum med golvvärme och bubbelbadkar, möblerbar balkong i söderläge.

Välkomnande ENTRÉ med goda avhägningsmöjligheter och med en hall som sammankopplar lägenhetens övriga rum. Här är väggarna vitmålade och golvet är av fiskbensparkett. Invid entrén finns en WC med svart klinkergolv och vita väggar. Från hallen tar en trappa Er upp till övervåningen vilken har en fantastisk utsikt samt walk in closet.

Modernt KÖK med gott om förvaring genom flertalet skåp vilka är placerade utmed väggarna. Köket är enhetligt byggt med spegel-skåpluckor, integrerad kyl/frys och diskmaskin samt bänkskivor i svart. Bakom gashällen sitter vitt kakel som når hela väggen upp till tak. På väggen är en vinklad, mekanisk, spisfläkt monterad och under gashällen är en varmluftsugn belägen. I köket ryms ett matbord för 6-8personer och här finns ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusflöde.

Rymligt SÄLLSKAPSRUM med nyinstallerad eldstad. Rummet rymmer både matbord för 10-12 personer samt en större soffgrupp. Lägenhetens samlingsplats har stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusflöde under hela dagen. Här är väggarna målade i stockholmsvitt och golvet är av fiskbensparkett.

Helkaklat BADRUM som är utrustat med golvvärme och jacuzzi. Här är både de kaklade väggarna och klinkergolvet i väl valda, jordnära, färger. Badrummet är utrustat med: Bubbelbadkar som även har dusch, golvvärme, handukstork, tvättställ, WC och förvaringskåp. Direkt utanför badrumsdörren finns 2 platsbyggda garderober vilket frigör övriga ytor i lägenheten.

SOVRUM1 i etage nås genom en trappa som är belägen i hallen. Ett större fönster ger rummet en magisk utsikt över Bromma och även ett härligt ljusinsläpp. Rummet har en walk in closet som är smakfullt inredd med både utdragbara lådor och stänger för galjar. I rummet ligger ekparkett som golv och väggarna är målade i stockholmsvitt.

Med två stora fönster erbjuder SOVRUM2, som är placerat invid entrén, ett härligt ljusflöde. Väggarna är målade i stockholmsvitt och golvet är av fiskbensparkett. Sovrummet har en platsbyggd garderob med skjutdörrar vilken frigör rummets övriga ytor.

SOVRUM3 har utgång till balkong och ett stort fönsterparti som vetter mot söder. Även här finns en platsbyggd garderob och väggarna är målade i stockholmsvitt med fiskbensparkett som golv.

I SOVRUM4 ligger vitlaserad ekparkett och här sitter en bröstning målad i jordnära färg. Ovanför bröstningen är väggarna tapetserade i en ljus, randig, tapet. Här får en dubbelsäng plats utan problem och från sovrummet har du utsikt över radhus och villaområdet.

Stor BALKONG i söder med sol från förmiddag till kväll och med plats för utemöbler samt el-grill. Balkongen planeras att renoveras under de närmsta 5 åren och den nås från det ena sovrummet och från sällskapsrummet.

Välkommen på visningen av ditt nya drömhem!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 313 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV

Driftskostnad

10 444 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 2 200 kr
Övrigt: 3 444 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Övriga driftskostnader är avgift för gas.

Andel i föreningen

12,364%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1951

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 februari 2009
Energiprestanda: 212 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett rymligt förråd samt en matkällare i källaren.

CYKEL- OCH BARNVAGNSFÖRRÅD
I källaren finns ett gemensamt cykel- och barnvagnsförråd. Detta nås även från utsidan.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har en gemensam tvättstuga i fastigheten som renoverades 2010, utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp samt 1 torkrum.

PARKERING
Föreningen hyr ut 6 parkeringsplatser för 200 kr/mån. I dagsläget är det ingen kö och en plats kommer troligtvis att bli fri från 2014-05-01. Gratis parkering finns på gatorna i området.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV och bredband erhållas via Com Hem. Avtal tecknas och debiteras separat. För mer information se comhem.se.

Förening

Namn

Brf Fredriksberg 1

Om föreningen

FÖRENINGEN, LÄGENHETER & EKONOMI
Bostadsrättsföreningen Fredriksberg nr 1 är en bostadsrättsföreningen som bildades 2009. Föreningen upplåter 12 lägenheter varav 11 bostadsrätter och 1 hyresrätter vilket kan ses som en dolt tillgång.

I källarplanet finns en stor lokal som föreningen hyr ut till en trygg och stabil hyresgäst i form av en förskola.

FÖRENINGENS FASTIGHET

Föreningens fastighet är välskött och bl a har följande renoveringar och förbättringar utförts:
- Renovering av tak (2000)
- Ventilationskontroll (2006)
- Stambyte (2010)
- Elstigare (2010)
- Installation av bergvärme (2010)
- Renovering av tvättstugan (2010)
- Renovering av balkongerna (2017)

KOMMANDE RENOVERINGAR

- Renovering av fönstren(mot söder) och balkongdörren under hösten 2018
- Ommålning av trapphusen

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

12

Antal hyresrätter

1

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband erhållas via Com Hem. Avtal tecknas och debiteras separat. För mer information se comhem.se.

Parkering

Föreningen hyr ut 6 parkeringsplatser för 300 kr/mån. Idag är det ingen kö. boendeparkering på gatorna i området för 300 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken. Vilket är en stor fördel.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Ej

Från lägenheten är det ungefär tio minuters promenad till Sundbyberg centrum. En bro håller på att byggas över Bällstaån som knyter samman Karlsbodavägen och Hamngatan.
I anslutning till "Kärleksbron", som den är döpt till, finns en större park med lekplatser. På promenadavstånd från lägenheten finns även Marabou parken som har blivit utnämnd till Sveriges finaste park.

Sundbyberg har en stark dragningskraft och sägs ofta besitta det bästa av två världar; den lilla staden i den stora staden.
De som bor här älskar det småskaliga; gångavstånden, uteserveringar på torget och alltid ett känt ansikte i folkströmmarna.

Den nybyggda Signalfabriken har blivit ett nytt butikskvarter med bibliotek, restauranger, hotell, gym och matbutiker.

Tack vare mycket goda förbindelser inges ändå känslan av att bo mitt i den stora staden. Från centrala Stockholm cyklar du den vackra cykelvägen intill vattnet förbi Karlbergs slott och ut förbi Pampas Marina ända fram till lägenheten.
På 4-10 minuters promenad från lägenheten finns 4 stora gym, Sats, Nordic Wellness, World Class och Puls&Träning.

På andra sidan gatan finns en lekpark som är stor, fin, nyrenoverad och faktiskt ses genom köksfönstret (nu innan träden fått sina löv).
Invid Mariehällskolan finns en konstgräsplan.

Kommunikation

Tvärbanan Alvik - Solna har nyligen tagits i bruk och med närmaste station på ca 5 minuters promenad. I anslutning till tvärbanestationen finns även busshållplatser.
Med ca tio minuters promenadväg kommer du till Sundbyberg med goda kommunikationer i form av pendeltåg, T-bana och bussar. Från Sundbyberg C tar det endast 8 minuter in till stadskärnan via pendeltåg.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skulle störa området.

Närservice

Närhet till gallerian Brommablocks där det finns allt som önskas i shoppingväg med ca 80 butiker, restauranger och caféer.
Bromma blocks fick 2011 utmärkelse för Sveriges bästa köpcentrum/galleria.
Att promenera från Brf Fredriksberg1 till Bromma flygplats tar ca tio minuter (några minuter med bil).
Sundbyberg centrum erbjuder även daglig service, shoppingmöjligheter, gym och badhus.
I närområdet finns flertalet livsmedelsbutiker (Coop Forum, Willys, Ica Supermarket), caféer, promenadstråk med det mesta man kan önska sig.

Karta

Hör av dig till Daniel Carlstedt för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad