Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Järfälla

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Järfälla

När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla är du varmt välkommen att ta kontakt med våra erfarna mäklare. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Järfälla har mycket god lokalkännedom då en del av oss både bor och är uppväxta i kommunen.

Järfälla är en attraktiv, trevlig och familjevänlig kommun som ligger nordväst om Stockholm vid Mälarens östra strand, endast ca 20 min med pendeltåg från Sthlm C. Här bor du med närhet till både natur, båtklubbar, badplatser och all tänkbar service i bostadsområden som Jakobsberg, Viksjö, Barkarby, Skälby, Stäket och Kallhäll. Nyproduktion i Barkarbystaden och förmedling även i Västra Jakobsberg, Hummelmora, Kallhälls villastad och Ängsjö. Det finns goda kommunikationer från alla kommundelar tack vare E18, pendeltåg, bussar samt tvärförbindelser till omkringliggande kommuner.

Vi har en äkta passion för mäklaryrket och bra bostadsaffärer, så du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Järfälla. Vi matchar objekt med rätt köpare och presenterar objekt som passar dina behov och personliga preferenser. Våra mäklare kan även bevaka intressanta objekt för din räkning. Vi förmedlar bostäder i hela Järfälla kommun och därmed förmedling av tomt, nyproduktion, lägenhet, villa och radhus.

Att bo i Järfälla, Jakobsberg, Viksjö, Barkarby och Kallhäll

I Järfälla finns ett brett och omfattande kultur- och idrottsliv. En av de lokala idrottsföreningarna är IFK Viksjö som ligger i framkant med den egenutvecklade Viksjömodellen. En manual som skapar en röd tråd för föreningens utbildningsverksamhet och värdegrund för barn- och ungdomsträning. Föreningen är även en av de första med att starta gåfotboll 55+. Gåfotbollen har bland annat uppmärksammats av Sveriges radio och som HusmanHagberg Järfälla även är stolt sponsor till.

Kultur- och aktivitetshuset ”Huset på höjden” erbjuder kulturell verksamhet för alla åldrar. I kommunen finns simhall, ishall, padelanläggning, tennisverksamhet, ridhus, skidklubb och möjlighet till aktiviteter såsom gymnastik, dans, hockey, orientering samt hinderbaneträning i populära Extremfabriken.

Kommunen bjuder in till julmarknader, musikkonserter och andra trivsamma evenemang som förenar kommunens invånare. Vårt mäklarkontor verkar i en expansiv kommun. När du ska köpa hus i Järfälla kan våra mäklare tipsa om t.ex. närmsta skola/förskola eller livsmedelsbutik.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla

Det finns mycket att upptäcka i Järfälla. Vid Mälarens strand ligger det tidigare säteriet, numera boutiquehotellet Görvälns slott med konferensanläggning och restaurang. Inte långt från slottet ligger Brukets skidbacke som erbjuder skidåkning under vintern och en vacker utsiktsplats under sommarhalvåret.

Järfälla är kommunen där den äldre befintliga byggnationen kombineras med nybyggnation men där mycket av byggnationen skett under 60-70-80-talet. Barkarbystaden är likväl som nya Barkarby C under uppbyggnad, T-bana är på gång till kommunen samt förbifart Sthlm. Våra mäklare i Järfälla kan vi visa objekt som passar bostadsköpare i alla olika livsfaser. Vi har skapat trygga bostadsaffärer sedan 1967 och vi ser fram emot att få hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Järfälla!

Omdömen från våra kunder

"väldigt trevlig med bra bemötande. "
Rumeysa A4 timmar
Verifierad kund
"Hej han bra o men marknaden är svårt att sälja dagens läge men han bra o har erfarenhet mvh ali"
Ali S3 dagar
Verifierad kund
"Erika Aspenberg var trevlig, professionell, ärlig och tydlig i sin kommunikation. Vi kände oss mycket trygga genom hela bostadsköpet."
Daniel O5 dagar
Verifierad kund
"En mäklare i högsta klass. Tydlig, trevlig och effektiv!"
Andreas F5 dagar
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Stort engagemang för försäljningen. Högt intresse samt stor kunskap. Helt enkelt ett riktigt bra jobb. Kan varmt rekommendera Nina. "
Robert Åke Kristofer S5 dagar
Verifierad kund
"Erika har verkligen varit vår stora trygghet i hela bostadsförsäljningen. Lätt att prata och bolla med och hjälpt oss hela vägen! Rekommenderar varmt "
Denise S5 dagar
Verifierad kund
"Engagerad, trovärdig och professionell. Hon tipsade om denna lägenhet, trots att några av våra ska-krav inte var uppfyllda, för hon misstänkte att lägenheten skulle passa oss(fart vi inte riktigt förstod det själva) "
Anna Magdalena S5 dagar
Verifierad kund
"Proffsig och kunnig. Hon var trevlig att ha och göra på alla sätt."
Heikki H5 dagar
Verifierad kund
"Jag blev bemött på ett mycket vänligt och professionellt sätt. Mäklaren hade en verklig bra erfarenhet och jag är verkligen nöjd med. Mycket vänlig och förklarade på ett bra sätt på hur allting går till t ex köpet av lägenheten."
Ziad I5 dagar
Verifierad kund
"Hon är toppen. Full koll och tillmötesgående, lyhörd för våra behov och önskemål "
Stene L1 veckor
Verifierad kund
"En jätte bra mäklare. Professionell, trevlig, pålitlig. Kan rekommendera att välja honom. "
Eva Linnéa A1 veckor
Verifierad kund
"Förtroendegivande, kompetent och har hjälpt till från början till slut. Återkopplar i tid och har en tydlig plan med försäljningen. Kan varmt rekommendera Johan som mäklare och stort tack för hjälpen! :-)"
Pontus Alexander E2 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte ny bostad via Nina. Mycket bra bemötande, väldigt hjälpsam och stöttande genom hela affären! "
Linnéa H2 veckor
Verifierad kund
"Köpte med hjälp av Nina, och hade kontakt redan i somras men nu blev det istället en snabb affär när skarpt läge infann sig. God upplevelse! Bra blandning av drivet sälj och personlig service kan man säga. "
Magnus W2 veckor
Verifierad kund
"En professionell Qvinna med mycket kunskap och förklara alla steg tydligt. En trygghet att ha med sig genom sitt stora beslut att sälja sitt boende.. Kan varmt rekommendera Nina som mäklare. Är glad att vi fick Nina och kommer vi hamna i att köpa eller sälja något annat boende , så kommer jag med 100% anlita Nina igen . "
Carin Lillemor S2 veckor
Verifierad kund
"Bra och trevligt bemötande. Rak och ärlig så man får ett förtroende för henne. Kunnig! "
Emelie W2 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, lugn och förtroendeingivande mäklare som inte stressade på utan gav den tid som behövdes samtidigt som han var lyhörd för tankar och önskemål"
Johan F2 veckor
Verifierad kund
"Jag har kommit i kontakt med Erika både som köpare och säljare, tycker att Erika är en utomordentlig professionell och tillmötesgående mäklare. Erika gör det där lilla extra, för att bägge parter ska känna sig nöjda och belåtna. Jag kan varmt rekommendera att använda Erika vid din nästa bostadsförsäljning. /Mikael Backteman"
Mikael B2 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig och bra mäklare, vi är supernöjda med Per!"
Per Jonas W3 veckor
Verifierad kund
"Erika har varit väldigt tillmötesgående och hjälpsam genom hela processen! "
Michael G3 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Viksjö

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00 - 17.00
  • Fredag 09.00 - 16.00

Postadress

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Samarbetspartners

Här kan du se information om och kontaktuppgifter till våra lokala samarbetspartners.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg