Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Järfälla

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Järfälla

När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla är du varmt välkommen att ta kontakt med våra erfarna mäklare. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Järfälla har mycket god lokalkännedom då en del av oss både bor och är uppväxta i kommunen.

Järfälla är en attraktiv, trevlig och familjevänlig kommun som ligger nordväst om Stockholm vid Mälarens östra strand, endast ca 20 min med pendeltåg från Sthlm C. Här bor du med närhet till både natur, båtklubbar, badplatser och all tänkbar service i bostadsområden som Jakobsberg, Viksjö, Barkarby, Skälby, Stäket och Kallhäll. Nyproduktion i Barkarbystaden och förmedling även i Västra Jakobsberg, Hummelmora, Kallhälls villastad och Ängsjö. Det finns goda kommunikationer från alla kommundelar tack vare E18, pendeltåg, bussar samt tvärförbindelser till omkringliggande kommuner.

Vi har en äkta passion för mäklaryrket och bra bostadsaffärer, så du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Järfälla. Vi matchar objekt med rätt köpare och presenterar objekt som passar dina behov och personliga preferenser. Våra mäklare kan även bevaka intressanta objekt för din räkning. Vi förmedlar bostäder i hela Järfälla kommun och därmed förmedling av tomt, nyproduktion, lägenhet, villa och radhus.

Att bo i Järfälla, Jakobsberg, Viksjö, Barkarby och Kallhäll

I Järfälla finns ett brett och omfattande kultur- och idrottsliv. En av de lokala idrottsföreningarna är IFK Viksjö som ligger i framkant med den egenutvecklade Viksjömodellen. En manual som skapar en röd tråd för föreningens utbildningsverksamhet och värdegrund för barn- och ungdomsträning. Föreningen är även en av de första med att starta gåfotboll 55+. Gåfotbollen har bland annat uppmärksammats av Sveriges radio och som HusmanHagberg Järfälla även är stolt sponsor till.

Kultur- och aktivitetshuset ”Huset på höjden” erbjuder kulturell verksamhet för alla åldrar. I kommunen finns simhall, ishall, padelanläggning, tennisverksamhet, ridhus, skidklubb och möjlighet till aktiviteter såsom gymnastik, dans, hockey, orientering samt hinderbaneträning i populära Extremfabriken.

Kommunen bjuder in till julmarknader, musikkonserter och andra trivsamma evenemang som förenar kommunens invånare. Vårt mäklarkontor verkar i en expansiv kommun. När du ska köpa hus i Järfälla kan våra mäklare tipsa om t.ex. närmsta skola/förskola eller livsmedelsbutik.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla

Det finns mycket att upptäcka i Järfälla. Vid Mälarens strand ligger det tidigare säteriet, numera boutiquehotellet Görvälns slott med konferensanläggning och restaurang. Inte långt från slottet ligger Brukets skidbacke som erbjuder skidåkning under vintern och en vacker utsiktsplats under sommarhalvåret.

Järfälla är kommunen där den äldre befintliga byggnationen kombineras med nybyggnation men där mycket av byggnationen skett under 60-70-80-talet. Barkarbystaden är likväl som nya Barkarby C under uppbyggnad, T-bana är på gång till kommunen samt förbifart Sthlm. Våra mäklare i Järfälla kan vi visa objekt som passar bostadsköpare i alla olika livsfaser. Vi har skapat trygga bostadsaffärer sedan 1967 och vi ser fram emot att få hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Järfälla!

Omdömen från våra kunder

"Jag valde Jason för att jag fick ett genuint intryck av honom. Resan i försäljningen har varit känslomässigt jobbig då det tog tid och Jason hade många visningar utan att det dök upp en enda. Under hela processen var Jason positiv och meddelade läget på marknaden samt att han emellanåt ringde för att peppa upp mig. Han är rak, tydlig och professionell samt lyssnar och tar in det man säger. I slutändan fick jag ett pris som jag är jättenöjd med för lägenheten och orkade mig igenom tack vare Jason! Kunde inte önskat mig en bättre mäklare under denna tuffa process! "
Caroline E1 dagar
Verifierad kund
"Proffesionellt. Inkkännande för kundens situation. Allt har gått väldigt smidigt och fort, har inte bara varit en utomordentligt bra mäklare utan även varit väldigt trevlig och bra att ha att göra med vilket underlättar i en situation av stress och osäkerhet . När det är dags att flytta igen kommer jag höra av mig till mäklaren Caroline Lantz utan tvekan, rekomedera mina släktningar och vänner. Stor tack. "
Armen K2 dagar
Verifierad kund
"Jason är väldigt trevlig, tillgänglig och tydlig. Allt har gått snabbt och smidigt "
Sabina B2 dagar
Verifierad kund
"Engagerad och pålitlig mäklare. Bästa mäklaren i Järfälla. Rekommenderas starkt!"
Assil S6 dagar
Verifierad kund
"Supertrevlig och har varit väldigt bemötande. Jättenöjd. "
Johanna E2 veckor
Verifierad kund
"Efter varit på många visningar med många mäklare så tycker jag att han är absolut den bästa . Kunnig, professionell, väl förberedd och service minded ."
GEORGE M2 veckor
Verifierad kund
"Han var bra beskriver ,förklara och tydligt "
Zohor H5 veckor
Verifierad kund
"Duktig , personlig och engagerad "
Inga P5 veckor
Verifierad kund
"Erika har uppfyllt våra önskemål och behov till 100%. Rekommenderar verkligen henne ! "
Britta A5 veckor
Verifierad kund
"Ericas bemötande är både proffsigt och mänskligt, uppskattas varmt!"
Christine Elisabeth Z5 veckor
Verifierad kund
"Jag rekommenderar Erika varmt eftersom hennes mäkleri är både mänskligt och sakligt. "
Anders Z5 veckor
Verifierad kund
"Lysande bemötande, hög tillgänglighet och fantastiskt engagemang! "
Fredrik M5 veckor
Verifierad kund
"En fantastiskt mäklare att ha , ödmjuk och korrekt samt detaljerad . Skulle rekommendera han alla dagar ."
Fadel Thamaz F5 veckor
Verifierad kund
"Lugn, kunnig och förtroendegivande. En trygg part både för mig som säljare och tidigare när jag var köpare."
Daniel L5 veckor
Verifierad kund
"Bra proffsig mäklare - lugn saklig och korrekt i sitt uppträdande vid t ex genomgång av överlåtelseavtalet t ex och vid visningen "
Clas E6 veckor
Verifierad kund
"Professionell och duktig mäklaren som känns tryggt att anlita! "
Assil S6 veckor
Verifierad kund
"Johan kändes trygg och förtroendeingivande. Det gick smidigt och vi fick ett bra bemötande."
Camilla M6 veckor
Verifierad kund
"Han är duktig på det han gör. En lung och trevlig person. "
Daphine K6 veckor
Verifierad kund
"Inget att klaga på, mycket nöjd med Per och kan varmt rekommendera honom."
Thomas B6 veckor
Verifierad kund
"Mkt proffsigt. Raka besked Lite för "snabb" info ibland. "
Lena Elisabeth R7 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Viksjö

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00 - 17.00
  • Fredag 09.00 - 16.00

Postadress

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Samarbetspartners

Här kan du se information om och kontaktuppgifter till våra lokala samarbetspartners.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg