Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Järfälla

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Järfälla

När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla är du varmt välkommen att ta kontakt med våra erfarna mäklare. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Järfälla har mycket god lokalkännedom då en del av oss både bor och är uppväxta i kommunen.

Järfälla är en attraktiv, trevlig och familjevänlig kommun som ligger nordväst om Stockholm vid Mälarens östra strand, endast ca 20 min med pendeltåg från Sthlm C. Här bor du med närhet till både natur, båtklubbar, badplatser och all tänkbar service i bostadsområden som Jakobsberg, Viksjö, Barkarby, Skälby, Stäket och Kallhäll. Nyproduktion i Barkarbystaden och förmedling även i Västra Jakobsberg, Hummelmora, Kallhälls villastad och Ängsjö. Det finns goda kommunikationer från alla kommundelar tack vare E18, pendeltåg, bussar samt tvärförbindelser till omkringliggande kommuner.

Vi har en äkta passion för mäklaryrket och bra bostadsaffärer, så du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Järfälla. Vi matchar objekt med rätt köpare och presenterar objekt som passar dina behov och personliga preferenser. Våra mäklare kan även bevaka intressanta objekt för din räkning. Vi förmedlar bostäder i hela Järfälla kommun och därmed förmedling av tomt, nyproduktion, lägenhet, villa och radhus.

Att bo i Järfälla, Jakobsberg, Viksjö, Barkarby och Kallhäll

I Järfälla finns ett brett och omfattande kultur- och idrottsliv. En av de lokala idrottsföreningarna är IFK Viksjö som ligger i framkant med den egenutvecklade Viksjömodellen. En manual som skapar en röd tråd för föreningens utbildningsverksamhet och värdegrund för barn- och ungdomsträning. Föreningen är även en av de första med att starta gåfotboll 55+. Gåfotbollen har bland annat uppmärksammats av Sveriges radio och som HusmanHagberg Järfälla även är stolt sponsor till.

Kultur- och aktivitetshuset ”Huset på höjden” erbjuder kulturell verksamhet för alla åldrar. I kommunen finns simhall, ishall, padelanläggning, tennisverksamhet, ridhus, skidklubb och möjlighet till aktiviteter såsom gymnastik, dans, hockey, orientering samt hinderbaneträning i populära Extremfabriken.

Kommunen bjuder in till julmarknader, musikkonserter och andra trivsamma evenemang som förenar kommunens invånare. Vårt mäklarkontor verkar i en expansiv kommun. När du ska köpa hus i Järfälla kan våra mäklare tipsa om t.ex. närmsta skola/förskola eller livsmedelsbutik.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Järfälla

Det finns mycket att upptäcka i Järfälla. Vid Mälarens strand ligger det tidigare säteriet, numera boutiquehotellet Görvälns slott med konferensanläggning och restaurang. Inte långt från slottet ligger Brukets skidbacke som erbjuder skidåkning under vintern och en vacker utsiktsplats under sommarhalvåret.

Järfälla är kommunen där den äldre befintliga byggnationen kombineras med nybyggnation men där mycket av byggnationen skett under 60-70-80-talet. Barkarbystaden är likväl som nya Barkarby C under uppbyggnad, T-bana är på gång till kommunen samt förbifart Sthlm. Våra mäklare i Järfälla kan vi visa objekt som passar bostadsköpare i alla olika livsfaser. Vi har skapat trygga bostadsaffärer sedan 1967 och vi ser fram emot att få hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Järfälla!

Omdömen från våra kunder

"Bra bemötande och väldigt aktiv i jobbet från att bestämma upplägg ända fram till avslut."
Pär Martin H-8 minuter
Verifierad kund
"En riktigt duktig mäklare som lyssnar och för min del engagerad i försäljningen. Kan varmt rekommendera henne. "
Christer H2 dagar
Verifierad kund
"Erfaren, duktig och trevlig. God kännedom om området. "
Helen G4 dagar
Verifierad kund
"Hjälpsam när jag bad om hjälp o råd. Fick titta i lugn och ro. "
Annita L1 veckor
Verifierad kund
"När jag hade kontakt med Erika, så imponerades jag verkligen av hennes professionella och kunniga framtoning. Hon hade en förmåga att förklara komplicerade saker på ett sätt som gjorde det lätt att förstå, vilket skapade en känsla av lugn."
Lyosha S1 veckor
Verifierad kund
"Lätt att ha att göra med, ärlig på jobbet, hjälpsam när som helst, hon gjorde ett superjobb"
Gabi Y2 veckor
Verifierad kund
"Alltid jättetrevlig och tar sig tid att svara på frågor och funderingar. Vi hade en lång och trög period där det var svårt att få sålt och dåligt intresse på visningar. Jason gav dock aldrig upp och han hade hela tiden så positiv inställning så tillslut fick vi sålt och var väldigt nöjda med slutpriset. Väldigt noggrann och man märkte att han hade koll på området, marknaden och konkurrensen av liknande lägenheter. Jag rekommenderar starkt att välja Jason!"
Petra A2 veckor
Verifierad kund
"Bra driv och kommunikativ i försäljningsprocessen. Levererade enligt förväntan."
Mikael S2 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd och tydlig i sin kommunikation!"
Hussein A2 veckor
Verifierad kund
"Med stor professionalism, förståelse och lyhördhet bidrar Erika till en mycket bra upplevelse. Hon tar udden av det som kan kännas stressfullt och oroande inför en bostadsförsäljning. Mina varma rekommendationer till en alltigenom god utförd försäljning, tack. "
Olle E3 veckor
Verifierad kund
"Jag har blivit väl bemött av Erika och fått all den information som jag behöver av en mäklare. Jag tycker att köpet av bostaden gick väldigt smidigt och allt sköttes väl. Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen av att köpa en bostad!"
Matilda S3 veckor
Verifierad kund
"Jason har sålt vårt radhus och vi hade inte kunnat vara mer nöjda! Han har jobbat så hårt, haft en tydlig och pedagogisk kommunikation till oss som säljare, varit behjälplig sena kvällar vid frågor, en lätt person att gilla och väldigt snäll. Vi är så nöjda med Jason och skulle absolut rekommendera alla som går i köp/sälj tankar att höra av sig till Jason!"
Carro S3 veckor
Verifierad kund
"Jason är trevlig, proffsig och mycket kompetent. Han har varit med hela vägen under vår husförsäljning och kunnat hjälpa till med allt. "
Björn Lennart S3 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet från Jason var jättebra, han är väldigt trevlig och professionell. Då jag aldrig köpt bostad innan så hade jag inte riktigt några förväntningar på hur en mäklare skulle vara men det känns som att bemötandet från Jason kommer att vara svårslaget från framtida mäklare. Kommer inte riktigt på mycket mer att säga men jag är otroligt nöjd med Jason som mäklare!"
Rasmus J4 veckor
Verifierad kund
"Jason Millado är en ytterst förtroendeingivande mäklare. Professionell, noggrann och seriös. Vi är mycket nöjda med hans arbete i samband med försäljningen av vårt hus."
Björn S4 veckor
Verifierad kund
"Tålmodig, transparent & hjälpsam."
Tobias J4 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande mycket engagerad "
Mariana L5 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var mycket professionell men ändå personlig. Hon gav ett gott och kunnigt intryck vilket skapade ett gott förtroende. Hon var glad och framåt, och framförallt inte rädd att säga vad hon tyckte och tänkte. Det uppskattades."
Dennis H5 veckor
Verifierad kund
"Jättefint bemött av Caroline! Det var fint att hon ringde upp och kollade läget kring lägenheten innan tillträdet trots att Jason täckte upp under visningen och Caroline inte var på plats. Trevligt bemötande och bra hanterat hela vägen med bra kommunikation. Skulle rekommendera! "
Ebba S5 veckor
Verifierad kund
"Engagerad mäklare som hjälper med försäljningen. "
Niclas S5 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Viksjö

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00 - 17.00
  • Fredag 09.00 - 16.00

Postadress

  • Viksjöplan 11, 175 45 Järfälla
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Samarbetspartners

Här kan du se information om och kontaktuppgifter till våra lokala samarbetspartners.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg