MED892BBB1FCBBF4FDB9C21F53C7850B646

Nyrenoverad 2:a med gångavstånd till Centrum & Pendeltåg!

Jakobsberg, Järfälla

Vasavägen 59

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,724 inkl värme, VA, Kabel-tv (basutbud) samt bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer1057
Byggår1958
Driftskostnad375 kr/månad

Fast pris: SEK 1,995,000

** FAST PRIS** Välkommen till en nyrenoverad 2:a från 2019 med fina och stilrena materialval och behagliga kulörer som genomsyrar bostaden Här bor du med närhet till Jakobsberg C med gott serviceutbud, mataffärer och restauranger samt pendeltåg och bussar. Bostaden erbjuder vardagsrum med plats för både soffgrupp och mindre matsalsdel, sovrum med garderobsvägg med exklusiv inredning med plats för t.ex kläder, accessoarer, klockor och solglasögon samt inbyggd tvättkorg. Sovrummet rymmer dubbelsäng och sängbord. Rymlig hall med gott om plats för avhängning samt skoställ, i den inre hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter i 2 st dubbelgarderober. Ljust kök med gott om förvaring i både skåp och lådor för att vara en 2:a. Helkaklat badrum (2014) med tvättmaskin (2020). Denna lägenhet är perfekt för dig som endast vill kunna flytta in och bo i ett trivsamt bostadsområde!
Varmt välkommen på de öppna visningarna, det går även bra att kontakta mäklaren för att boka privata visningar!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Bilder

Kök

Kök

Vardagsrum

Sovrum

WC-/Duschrum

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning:

Genomgående ljust laminatgolv i hall, sovrum, vardagsrum och kök med gråmålade väggar.

Hall:
Rymlig hall med gott om plats för avhängning samt skoställ. I den inre hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter i 2 dubbla garderober som är inredda med hyllplan. Säkerhetsdörr

Vardagsrum:
Ljust och luftigt vardagsrum med brett fönsterparti. Här ryms soffgrupp, soffbord, tv, tv-bänk och mindre matplats om så önskas.

Sovrum: Lugnt beläget sovrum med grönska som utsikt. Hel garderobsvägg med vita och stilrena garderober med exklusiv och lyxig inredning där du kan förvara klockor, smycken, solglasögon, kläder och även inbyggd tvättkorg. Plats för dubbelsäng, sängbord och helkroppsspegel invid garderoberna.

Kök:
Ljust kök som har allt du behöver samt goda förvaringsmöjligheter i både skåp och lådor för att vara en 2:a. Köksinredning på båda långsidorna av köket med plats för matgrupp för ca 4 personer invid fönstret. Vita släta skåp och lådor med ljus stenskiva till arbetsbänk som följs åt med grå sten som stänkskydd ovanför arbetsbänken. Maskinell utrustning: Induktionshäll, fläkt, inbyggd kyl och frys, micro, ugn och diskmaskin. Städskåp finns även i köket.

Badrum:
Helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna med golvvärme och spotlights. Inredd med: handdusch, takdusch och infällbara glasdörrar. Handdukstork, wc-stol, Grå kommod med handfat och spegelskåp med belysning ovan. Ny tvättmaskin 2020 från Bosch.

Övrigt:
-Säkerhetsdörr
- 2 st förråd tillhör lägenheten
- Tvättstuga i källarplan
- Cykelrum
- Pingisrum
- Hobbyrum
- Relaxrum med dusch och bastu
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 1,995,000 fast pris
Avgift
SEK 2,724 inkl värme, VA, Kabel-tv (basutbud) samt bredband.
Driftskostnad
SEK 4,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,500
Andel i föreningen
0.94296 %
Andel av årsavgiften
0.94164 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus utan hiss
Byggnadsår
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 9/3/2019
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
118 kWh/m² och år
Förening
Namn
Wasa
Om föreningen
Välkommen till Brf Wasa som bildades 1958, samma år som fastigheten byggdes. Föreningen har 82 lägenheter med bostadsrätt på adresserna Vasavägen 49-67 (ojämna nummer). Administrativ och teknisk förvaltning sköts av HSB Norra Stor Stockholm.
Tv och bredband
Fiber via Telia. Ingår i avgiften med hastighet upp till 100/10 Mbit/s. Ett basutbud av TV-kanaler ingår också i avgiften.
Parkering
Parkering tilldelas boende genom kö-system. Kö kan förekomma. Föreningen har 39 p-platser med el ca 160:-/mån samt 2 p-platser utan el ca 100:-/mån. Aktuell köstatus 2020-09-15: 7 st i kö
Renoveringar
Renovering av fastigheten genomfördes 1986 då ytterväggarna tilläggsisolerades och nytt fasadtegel sattes upp. Nytt yttertak 1985. De relativt sett små balkongerna byttes till nya med 2,5 ggr större yta 1986. Badrummen renoverades 1990 och fönstren byttes 1991 till 2-glas/isolerglas. Ansluten till fjärrvärme sedan 2002. Säkerhetsdörrar 2002 samt att föreningen även har genomgått en stamrenovering 2007. Installerat nya belysningsstolpar 2009/2010 och installerat fiber via telia 2013.
Ekonomi
Månadsavgiften höjdes med 3% för 2016. Oförändrad avgift för 2017 & 2018.
Övrigt
Gemensamma utrymmen: I huset finns ett nyrenoverad relaxavdelning med bastu, duschar och wc-rum. Pingisrum i gången mellan port 55-59 vid tvättstugorna. Cykelrum 4 st. 2 Tvättstugor 2 mangelrum och 3 torkrum. Grillplats i anslutning till fastigheten från 2015. Sophus för hushållsavfall finns på gården.

Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden.

Med reservation för ändringar (senast uppdaterad 2018-04-19)

Karta

Jakobsberg Järfälla

Vasavägen 59

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg