190
MEDD2C15311BD424BCDA9CF30E8F98608E9

Möjlig minitvåa - Balkong -1800-tal

Kommande®

Vasastan, Stockholm

Fakta

Antal rum1 rok
Boarea34 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen in till denna charmiga sekelskiftesetta med bästa läge på eftertraktad adress invid Odenplan och ett kvarter från Vasaparken. Bostaden är tyst belägen i gårdshuset med fönster som vetter mot föreningens lummiga och härligt grönskande innergård. Lägenhetens balkong är belägen i bästa sydvästläge! Genomgående bra skick med vackra trägolv, ljusa väggar, takhöjd om 3,5 meter och med möjlighet att bygga om till den perfekta minitvåan! Stabil och nästintill skuldfri förening.

Sammanfattningsvis är detta en av Vasastans trevligaste ettor som passar perfekt för såväl en person som paret.

Om området

Mycket attraktivt läge med närhet till Odenplan med ett flertal butiker, caféer, restauranger och mataffärer. Inte långt bort finner du även mysiga grönområden med promenadstråk och vatten, Hagaparken, Vasaparken, Observatorielunden och Vanadislunden. Gångavstånd till Drottninggatan och Hötorget med allt av vad innerstan kan erbjuda.

Kommunikation

Goda kommunikationer i området med buss längs med Odengatan och gångavstånd till Odenplan där både buss, tunnnelbana och pendeltåg trafikeras.

Parkering

Boendeparkering gäller i området och tillstånd utfärdas av Stockholms stad, information finns på deras hemsida. Flertalet kommersiella garage finns i området, bland annat Q-park med infart från Tomtebogatan 1.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg