190

Vasastan, STOCKHOLM

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea112 kvm

Ansvarig mäklare

Vindsvåning i hjärtat av Vasastan med 0 kr i avgift och skuldfri förening!

Här bor du optimalt med utsikt över Vasastans takåsar och utgång till en fantastisk takterrass. En etagevåning där entréplan disponeras med trevliga sällskapsytor, öppen spis och rymligt kök med köksö. Utgång till en fantastisk terrass med infravärme och förmiddagssol. På entréplan har du även ett stort badrum med både plats för dusch och badkar. Sovrum med inbyggd garderobsgrupp.
Bostaden har en väldisponerad planlösning med sociala ytor på båda planen, rymliga sovrum och klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet på övre plan ligger öppet mot den sociala delen på entréplan med plexiglas för trevlig avskärmning. På övre plan finner du ett badrum med duschhörna, gästrum/sovrum samt ett stort sovrum med plats för både soffgrupp och säng.

En perfekt bostad för den stora familjen eller de som gillar att bo högst upp mitt i Vasastan!


Detta är en kommande försäljning - lämna gärna din intresseanmälan på annonsen så återkommer vi med mer information!

Om området

Mycket attraktivt läge med direkt närhet till Odenplan med ett flertal butiker, caféer, restauranger och mataffärer. Inte långt bort finner du även mysiga grönområden med promenadstråk och vatten; Hagaparken, Vasaparken, Observatorielunden och Vanadislunden. Gångavstånd till Drottninggatan och Hötorget med allt av vad innerstan kan erbjuda.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer invid Sankt Eriksplan med tunnelbana, flygbussar samt flertalet bussar. Pendeltåg finns vid Odenplan. Närhet till de stora högskolorna som Kungliga Tekniska Högskolan, Handelshögskolan, Karolinska Institutet och Stockholms Universitet.

Parkering

Boendeparkering gäller i området, se stockholmsstad.se

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg