190

Vasastan Norrmalm, Stockholm

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,108
Antal rum1 rok
Boarea27 kvm

Ansvarig mäklare

Välkomna till denna pärla med vackra detaljer och en stor kungsbalkong med en makalös utsikt över city. Väldisponerade 27 kvm med härlig rymd och ljus och vackra pardörrar som tar dig ut till den fantastiska balkongen i söderläge. Här nyttjas varje kvadratmeter till fullo med ett stort allrum, rymligt kök och ett helkaklat badrum med duschhörna. Fint inredd med vackra trägolv och ljust målade väggar samt ett stilrent kök. Förvaringsmöjligheter i både rymlig garderob och förråd.
Här bor du bra, högst upp i fastigheten och med ett fint ljusinsläpp från sina fönster i söderläge.

Ett optimalt läge med närhet till allt vad Stockholm har att erbjuda med ett stort utbud av shopping, restauranger och mysiga fik.


Detta är en kommande försäljning - lämna gärna din intresseanmälan på annonsen så återkommer vi med mer information!

Om området

Här bor du i ett trevligt bostadskvarter med gångavstånd till både City, Odenplan och Stureplan. Härligt läge med flera stora parker och grönområden i närheten.
Rikt utbud av populära restauranger och caféer. Mataffärer, gym, shopping och all tänkbar service har du både vid Odenplan och ner mot city. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa med innerstaden.

Kommunikation

Kort promenad till T-centralen som binder samman hela Stockholms kollektivtrafik med tunnelbanans alla linjer, pendeltåg, flygbussar samt innerstadsbussar. Här finns också närhet till flera av innerstadens lummiga parker som Tegnérlunden, Vasaparken och Norra Bantorget.

Närservice

Närhet till skolor som Handelshögskolan och KTH.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg