MEDDC9B3C90E49E4D1D8A1C3E5CECC637E1

Hagastaden Vasastan, Stockholm

Torsplan 10, plan 12

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,241 inkl värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea92 kvm
Våning12 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2:2205
Byggår2018-2020

Utgångspris: SEK 8,990,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Fantastisk lägenhet med underbar rymd och ljus tack vare tre generösa rum samt stort kök och där alla rum ligger i fil. Detta kompletteras med två stora terrasser som bjuder på härlig eftermiddag- och kvällssol.

Norra Tornen är innerstadens högsta bostadshus. Boendet utmärks av exklusiv design, påkostade materialval, stora fönsterpartier, rymliga ytor samt stora terrasser. Projektet består av två separata föreningar och i detta, det andra tornet, kommer föreningen Brf Helix att erbjuda exklusiva faciliteter såsom gym, biorum, gästlägenhet och direktaccess till garage.

Lägenheten är under uppförande och inflyttning är preliminärt satt till 2020-10-23

Om området

I Hagastaden bor du centralt i en ny spännande stadsdel. Med bara några minuters gångväg till Sankt Eriksplans tunnelbanestation och Citybanan vid Odenplan tar du dig enkelt runt i stan. Utanför porten går förutom flera busslinjer även Flygbussarna till och från Arlanda. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten. År 2028 beräknas även en ny tunnelbanelinje (Gula linjen) vara färdigställd med uppgång vid Torsplan och Karolinska.

Bilder

Norra Tornen

Norra Tornen

Exempelbild

Exempelbild

Exempelbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
- Hall med avhängningsmöjligheter och med en klädkammare som underlättar förvaringen.

- Separat kök med exklusiv, svensktillverkad köksinredning från Tibro med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Komplett maskinell utrustning bestående av fullstor kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandare i mattborstad krom och downlights i koppar som är speciellt framtagna för projektet. Utrymme för stor matplats och utgång till en av lägenhetens två terrasser.

- Vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp och mediamöblemang. Stort panoramafönster i sydväst med underbar utsikt. Utgång till terrass i väst med härlig kvällssol.

- Master bedroom med utrymme för dubbelsäng och utmärkt förvaring tack vare en en garderobsvägg.

- Ljust badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Vidare finns tvättpelare och handdukstork.

- Via en passage från hallen nås lägenhetens andra sovrum som lämpar sig ypperligt som barnrum eller gäst/arbetsrum. Vid passagen finns även utgång till lägenhetens andra terrass.
Antal rum
3 rum
Boarea
92 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
12 av 34, hiss finns
Pris
SEK 8,990,000 Utgångspris
Avgift
SEK 5,241 inkl värme och vatten
Andel av årsavgiften
0.7539 %
Tillträde
2020-10-23
Byggnad
Byggnadsår
2018-2020
Förening
Namn
Brf Helix
Om föreningen
Brf Helix består av 137 bostadslägenheter och tre kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Den totala bostadsytan i Brf Helix är 12 086 kvm och lokalytan 690 kvm. Föreningen äger marken som har en areal om 856 kvm.

Att bo i Norra Tornen ger livskvalité på en ny nivå. Det blir en också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Exempel på inbyggda faciliteter är gemensam takterrass på våning 34, gym, biosalong gästlägenhet, vinbar samt direktaccess till garage.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Fastigheten har ett stort utbud av faciliteter avsedda för föreningens medlemmar. Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. I fastigheten kommer det även att finnas cykel- och barnvagnsrum.
Antal lägenheter
137
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har ett avtal med Stockholm Stad Parkering som innebärande att medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra 69 p-platser. Om medlem tackar nej till plats har Stockholm Stad Parkerings rätt att hyra ut platsen till annan. Föreningen kan såldes inte garantera att 69 platser alltid är tillgängliga för föreningens medlemmar. Medlemmar har dock förtur vid vakans avseende de 69 p-platserna.
Renoveringar
Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.
Övrigt
OMRÅDET

Hagastaden kommer att bli den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Det är gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan samt omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Karta

Hagastaden Vasastan Stockholm

Torsplan 10, plan 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg