190
MEDE5AEC80A7E544C2B8B5667B843F9FD4B

Såld!

Viksjö, JÄRFÄLLA

Tegvägen 11

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,697 ink vatten kabeltv & internet exkl varmvatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea85.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer26
Byggår2017
Driftskostnad292 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,810,000

Ansvarig mäklare

Stor 3:a med balkong i soligt sydvästläge med närhet till Viksjö centrum och kommunikationer. Här bor du i en välplanerad bostadsrättslägenhet i Brf Enen med vardagsrum och kök i delvist öppen planlösning, 2 stora sovrum, stort duschrum med TM & TT samt en rymlig klädkammare och en praktisk hall med snyggt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har en genomgående hög standard avseende material och färgval. Till bostaden tillhör ett vindsförråd.

Här bor du i ett lugnt område med kommunikationer runt hörnet och ett stenkast till Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren inom räckhåll.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med ca 20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Fasadbild

Utsikt från balkongen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
85.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Direkt till höger finns en hatthylla för avhängning samt en garderob för ytterligare klädförvaring och till vänster står ett städskåp samt linneskåp. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr och väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv.
Kök
Stilrent kök med från Vedum med vita luckor med slät front med tillhörande rostfria beslag. Här finns goda förvaringsmöjligheter i både skåp och lådor, samt bra arbetsyta. Köket är fullt utrustat och har en kombinerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en 3-stavig parkett i ask.
Vardagsrum
Stort vardagsrum som möjliggör flera olika funktioner och här ryms såväl soffgrupp som matplats. Vitmålade väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet når man såväl lägenhetens kök som alkov, hall och balkong.
Sovrum 1
Sovalkoven är välplanerad om 13,5 kvm som kan möbleras med både dubbelsäng, nattduksbord samt för den som önskar finns även plats för en arbetshörna. Vita väggar och parkettgolv i ask vilket är genomgående i lägenheten.
Sovrum 2
Sovalkoven är välplanerad om 13,5 kvm som kan möbleras med både dubbelsäng, nattduksbord samt för den som önskar finns även plats för en arbetshörna. Vita väggar och parkettgolv i ask vilket är genomgående i lägenheten.
Balkong
Från vardagsrummet når man den härliga balkongen om ca 10 kvm
Badrum
Badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet med komfortvärme. Inrett med tvättställ, kommod, wc, separat duschhörna samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,697 ink vatten kabeltv & internet exkl varmvatten
Driftskostnad
SEK 3,507 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,507
VA
SEK 1,000
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
2.27522 %
Andel av årsavgiften
2.34007 %
Byggnad
Byggnadstyp
5-våningshus med hiss
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system
Energideklaration
Utförd 7/24/2019
Energiklass
D
Energiprestanda
88 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
93 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas fönster (isoler)
Övriga byggnader
Lägenheten har ett tillhörande vindsförråd om ca 4 kvm i samma byggnad.
Förening
Namn
HSB BRF Enen i Järfälla
Om föreningen
HSB Brf Enen består av 53 lägenheter fördelade på två hus byggda 2017.

Vid varje entré finns utrymme för barnvagnar, cyklar eller rullstol. Ett styrelserum finns i hus 2. Miljöhus på gården för hushållssopor och källsortering av övriga sopfraktioner. Varje lägenhet har förråd på vinden på Tegvägen 11.

Hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
53
Tv och bredband
Anslutet till fiber via gruppanslutning för hela föreningen i 36 månader. Kostnaden är obligatorisk för samtliga lägenheter i föreningen och debiteras med ca 250kr/mån.
Parkering
Föreningen har 28 st parkeringsplatser samt 10 st platser med carport och tillhörande förråd. Kostnaden ligger på 600kr/mån för plats med carport och 300kr/mån utan. Nuvarande (2020-03-26) kö är 2 st för vanlig p-plats och 17 st för carport.
Ekonomi
Avgiftshöjning med 2% 2019 enligt ekonomisk plan.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Överlåtelseavgift 1163 kr
Pantsättningsavgift 465 kr

Karta

Viksjö JÄRFÄLLA

Tegvägen 11

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg