190
MEDF9DA7A54CF304BA491111B87A582E945

Fantastisk 1:a med inglasad balkong och magisk utsikt över Mälaren!

Såld!

Kallhäll, JÄRFÄLLA

Svetsarvägen 19, vån 6

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,309 inkl. värme, vatten, kabel-TV(basutbud) samt BR-tillägget på hemförsäkringen.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea39.2 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer89
Byggår1960
Driftskostnad300 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 1,820,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till en pärla som bara måste ses! Nu har du chansen att få nyckeln till din alldeles egna drömlägenhet. Högt upp i huset med en otrolig utsikt och fri vy över Mälaren. Från vardagsrummets dubbeldörrar nås den inglasade balkongen i soligt syd-väst läge där du kan njuta av dagarna i solen och även den vackra solnedgången. Bostaden erbjuder stort kök för att vara en 1:a, med vita kökssnickerier och matplats för 4 personer. Vardagsrum samt sovdel med plats för dubbelsäng som enkelt går att skärma av från övriga rummet. Hall med gott om förvaring i garderober och helkaklat wc-/duschrum. Här bor du med gångavstånd till pendeltåg/bussar, badplatser, mataffärer, restauranger och annat serviceutbud. Perfekt bostad för dig som bara vill kunna flytta in! Varmt välkommen på de öppna visningarna men det går även bra att boka privata visningar för den som önskar.

Om området

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor finns i området. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Modern och utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I närbelägna Stäket finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Svetsarvägen 19

Inglasad balkong

Utsikt från balkongen

Kök

Sovalkov

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande hall med gott om plats för förvaring i de inbyggda garderoberna med överskåp samt avhängning och hatthylla. Fint parkettgolv med målade väggar i en grön kulör. Säkerhetsdörr!

Allrum/sovalkov :
Vacker ekparkett som pryder allrummet med vitmålade väggar. Fantastiskt ljusinsläpp från breda fönsterpartier samt dubbeldörr ut till balkongen som fyller hela lägenheten med ett fint ljus. Här ryms soffa, fåtölj, tv, tv-bänk och ytterligare möblemang samt sovalkov med plats för dubbelsäng och sängbord som man enkelt kan skärma av från övriga rummet.

Kök:
Mycket stilrent och modernt kök med vita kökssnickerier och ljusgrön kulör på väggarna. Stort kök för att vara en 1:a och matplats för 4 personer invid fönstret. Ljust kök med vit laminatbänkskiva som följs åt med vitt kakel som stänkskydd. Gott om förvaring i både skåp och lådor samt goda arbetsytor. Maskinell utrustning: Integrerad kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn, micro och integrerad diskmaskin.

Inglasad balkong:
Otroligt vacker utsikt från den inglasade balkongen som blir som ett extra rum. Här kan du njuta av såväl frukosten som middagen till solnedgången över mälaren. Plats för loungegrupp eller bord och stolar. Fina dubbeldörrar ut till den soliga balkongen i syd-väst läge!

Wc-/Duschrum:
Helkaklat duschrum med svart och vitrutigt klinker och vitt kakel på väggarna. Dusch, wc-stol, handdukstork, handdukskrokar, vit kommod med handfat, spegelskåp och hyllplan med belysning ovan. Förberett för tvättmaskin.

Övrigt:
- Persienner
- Förråd på vinden
- Tvättstuga
- Ingen kö till p-platserna ( uppdaterat 2020-09-08 )
Antal rum
1 rum
Boarea
39.2 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 9, hiss finns
Avgift
SEK 2,309 inkl. värme, vatten, kabel-TV(basutbud) samt BR-tillägget på hemförsäkringen.
Driftskostnad
SEK 3,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.20667 %
Andel av årsavgiften
0.20667 %
Reparationsfond
SEK 1,620
Byggnad
Byggnadstyp
9-våningshus med hiss
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 6/12/2018
Energiklass
E
Energiprestanda
136 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
HSB Brf Svetsaren i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Svetsaren som har 294 bostadsrätter, med storlekarna 1, 3 samt 4 rok.
Den företräds av en erfaren och inarbetad styrelse.

Allmänt om föreningen:
Föreningen är delägare och medlem i samfällighetsföreningen för sopsug i Norra Kallhäll vars ändamål är att driva en sopsugsanläggning för medlemmar. Pizzeria finns i fastigheten. Det finns 2 festlokaler, en fullt inredd övernattningslägenhet, cykel- och barnvagnsförråd liksom en större separat tvättstuga. Tvättstuga finns vid trapphus 27 och grovsopscontainer vid nedre parkering. Till lägenheterna hör källarförråd.

Med reservation för eventuella ändringar.

För ytterligare information om föreningen, gå gärna in på: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/svetsaren
Antal lägenheter
294
Tv och bredband
Bredband tecknas separat per hushåll. TV ingår i grundutbudet. Bredband finns i två varianter, ComHem via TV-uttaget eller via Telenor, f.d. Bredbandsbolaget som erbjuder hastigheter upp till 1000 Mbit/s.
Parkering
Parkering:
Det finns 72 garageplatser och 147 parkeringsplatser ( ingen kö, uppdaterat 2020-09-08 ). Föreningen har utökat antalet parkeringsplatser. Kostnad: utan motorvärmare: 180 kr/mån. Med uttag för motorvärmare: 225 kr/mån. Gästparkering finns utanför port 23 samt bakom tvättstugan. Det finns även 2 platser i höjd med port 11.
Ansökan om parkering- / garageplats görs till HSB Norra kundtjänst.
Avstämt med HSB, 2019-03-25.
Renoveringar
Utförda renoveringar:
2005/2006: Föreningen genomförde en ombyggnad av hissar och renovering/rörinfodring av stammarna.
2009: Tvättstugan renoverades.
2012: En omfattande renovering av fasaden och utbyggnad av balkonger genomfördes. Entréer handikapps-anpassades.
2010-2012: Nytt tak lades på fastigheten. Vinden tilläggsisolerades.
2013/2014: El-stammarna renoveras i fastigheten. I samtliga lägenheter utfördes ny el-dragning. 3-fas, ny el-central och jordfelsbrytare, jordade uttag och dimmer installerades i samtliga lägenheter.
2014: Lekplats och innergård på mot Mälaren renoverades.
Löpande utbyte av punkterade Thermoglasrutor utförs.
2018: Tvättstugan renoverades
Kommande renoveringar:
Garagen förbättras. Utökat antal parkeringsplatser.
Ekonomi
Föreningen tecknar en s.k. bostadsrättstilläggsförsäkring för samtliga medlemmar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,162 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Kallhäll JÄRFÄLLA

Svetsarvägen 19, vån 6

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg