MEDCDC88AA767DE4FE7941089B6FB94FED4

Välplanerad 4:a med rymlig balkong i ett fritt och insynsskyddat läge!

Jakobsberg, JÄRFÄLLA

Nybergsvägen 5, vån 2

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,935 inkl. värme, vatten och kabel-TV ( obl. tillägg om 281 kr/mån för internet).
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea86 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer424
Byggår2009/2010
Driftskostnad267 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,195,000

Ansvarig mäklare

Visningar

25
October | Sunday
Kl 11:30 - 12:00
Varmt välkommen! Anmäl dig gärna till visningen
26
October | Monday
Kl 18:00 - 18:30
Varmt välkommen! Anmäl dig gärna till visningen

Lugnt belägen lägenhet som ligger längst in i området med ett insynsskyddat läge och fönster i 3 väderstreck! Bostaden erbjuder 86 välplanerade kvm som är fördelade på 3 sovrum, varav 1 med stor klk/förråd, som de alla är belägna i separata delar av lägenheten. Elegant och stilrent kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet, wc-/duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst wc. Stor balkong med fri vy mot naturen där man kan njuta av såväl frukosten som sommarmiddagarna med hela familjen. Här bor du i ett centralt läge med närhet till pendeltåg, bussar, centrumgalleria, skolor/förskolor samt brett service utbud med mataffärer, restauranger, apotek m.m. Billiga parkeringsmöjligheter i garage samt parkeringsplatser. Hiss finns. Varmt välkomna på visningen och det går även bra att boka privata visningar för den som önskar!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall
Rymlig hall med avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaring i garderob. Parkettgolv med ljusa väggar

Wc-/Duschrum
Stort badrum med vitt kakel på väggarna och grå våtrumsmatta på golvet. Inrett med wc-stol, dusch med draperi, handfat, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare (Bosch).

Gäst wc
Mitt emot det stora badrummet ligger denna gäst wc med anslutning från hallen. Vitt kakel på väggarna och grå våtrumsmatta på golvet. Handfat, wc-stol och spegelskåp

Kök/matplats
Stilrent kök med vita kökssnickerier och fin mörkgrå laminatbänkskiva. Gott om förvaring i både skåp och lådor samt goda arbetsytor. Dubbelho med avställningsyta och vitt kakel mellan bänkskivan och överskåpen. Ljust kök med matplats invid fönstret med plats för ca 4-6 personer. Maskinell utrustning: Spis/ugn(Bosch), fläkt (Franke), Diskmaskin (Bosch), kyl och frys (Bosch). Parkettgolv med vitmålade väggar.

Vardagsrum
I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet med fint ljusinsläpp från breda fönsterpartier samt balkongdörren. Sociala, lättmöblerade ytor där hela familjen får plats i soffgruppen framför tv:n. Parkettgolv med vitmålade väggar.

Balkong
Stor balkong med ett insynsskyddat läge i fri vy mot naturen. Plats för loungegrupp eller matgrupp där ni kan njuta av såväl frukosten som grillkvällar tillsammans.

Sovrum 1
Master bedroom med egen ingång till lägenhetens förråd/klk. Här ryms dubbelsäng, 2 garderober, sängbord och ytterligare möblemang. Lugnt beläget med naturen som utsikt. Gulmålade väggar med parkettgolv.

Sovrum 2
Lugnt beläget i anslutning från vardagsrummet med fönster i 3 väderstreck. Stort och rymligt rum med plats för säng, 1 garderob och ytterligare möblemang för förvaring och goda lekytor. Väggar målade i en lila kulör med parkettgolv.

Sovrum 3
Med ingång från köket nås sovrum 3 som rymmer säng, sängbord, 1 garderob samt ytterligare möblemang. Grön och blåmålade väggar med parkettgolv.

Övrigt:
- Förråd i lägenheten men går att hyra i föreningen
- Garage finns med sep. kö
- Parkeringsplats finns ledigt med uppdaterad status 2020-10-13
Antal rum
4 rum
Boarea
86 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Pris
SEK 2,195,000 Utgångspris
Avgift
SEK 5,935 inkl. värme, vatten och kabel-TV ( obl. tillägg om 281 kr/mån för internet).
Driftskostnad
SEK 3,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,200
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
3.18283 %
Andel av årsavgiften
3.18283 %
Byggnad
Byggnadstyp
6-våningshus med hiss
Byggnadsår
2009/2010
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 6/11/2013
Energiprestanda primärenergital
86 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Frihetshöjden
Om föreningen
Välkommen till Brf Frihetshöjden som uppfördes 2010/2011 och består av två byggnader med totalt 40 bostadsrätter varav 6 lägenheter är upplåtna till ett gruppboende som ligger mellan husen.

Allmänt om föreningen
Fastigheten är ansluten till Bredbandsbolaget som erbjuder bredband (100 mbit) och kabel-TV med sammanlagt 23 kanaler, där 15 är fasta och 8 kanaler är valbara. Detta ingår i månadsavgiften. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Parkeringsplatser och garage:
P-parkeringsplatser kostar 200 kr/mån. I området finns också garageplatser som kostar 550 kr/mån.

I husets entréplan finns separata lägenhetsförråd som kan hyras separat för 100-210 kr/mån beroende på storlek.
Organisationsform
Andelsrätt
Antal lägenheter
40
Tv och bredband
Föreningens bredbandsleverantör är Telenor.
I avgiften ingår 250 mbit. Kabel-tv, basutbud ingår också i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har 23 p-platser (200kr/mån) och 13 garageplatser (550 kr/mån). För tillfället är det ingen kö till parkeringsplatserna utan det finns ledig plats direkt. Informationen inhämtad från föreningen 2020-10-13
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
JA
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Jakobsberg JÄRFÄLLA

Nybergsvägen 5, vån 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg