MED0E977F5A50F541C5883BA5B633697E08

Ljus gavellägenhet med solig uteplats i söderläge!

Budgivning

Jakobsberg, Järfälla

Kvarnvägen 36

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,782 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Lägenhetsnummer270
Byggår1972
Driftskostnad300 kr/månad

Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 1,775,000
Utgångspris: SEK 1,775,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Varmt välkommen till en mycket fin och välplanerad 2:a i ett fantastiskt gavelläge med solig uteplats i söderläge! Här bor du i ett lugnt bostadsområde med endast en kort promenad till pendeltåg, bussar och centrum med stort serviceutbud och restauranger/caféer. Bostaden erbjuder ett helt nytt kök från sept-2020, rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot matplatsen och köket. Ljust och generöst sovrum med garderobsvägg, plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Helkaklad wc-/duschrum och hall med garderober. Mycket fin och rymlig uteplats med trädäck och insynsskyddat staket som vetter mot föreningens grönskande gård. Lägenheten har ett fantastiskt fint ljusinsläpp från två väderstreck som fyller upp alla ytor med solens strålar. Dessa 53 kvm har allt du behöver i en 2:a och lägenheten är helt redo att bara kunna flytta in i! Brf Kvarnen är en populär, stabil förening med vackra innergårdar, lekplatser och grillplatser. Föreningen har en god sammanhållning och erbjuder pingisrum, gästlägenhet, föreningslokal, hobbyrum samt parkeringsplatser, garage, carport och motorcykelplatser. Varmt välkommen på de öppna visningarna och det går även bra att boka privata visningar.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Bilder

Planeringsverktyg

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning

Hall:
Inbjudande hall med terracotta klinker i entrén som sedan övergår till parkett. Två garderober för förvaring och plats för hatthylla, skoställ och avhänging. Vitmålade väggar.

Vardagsrum:
Ljust och generöst vardagsrum i öppen, social planlösning mot köket/matplatsen. Här ryms soffgrupp, soffbord, tv, tv-bänk, fåtölj, byrå och annat möblemang. Parkettgolv med vitmålade väggar.

Kök/matplats:
Mycket fint och modernt kök från sep-2020 med stilrena materialval och behagliga kulörer. Vita skåp och lådor med svart laminatbänkskiva som följs åt med vitt kakel som stänkskydd. Epok köket erbjuder: Kyl/Frys ( Electrolux), Diskmaskin (Electrolux), Micro, induktionshäll, ugn ( Bosch) och fläkt. Matplats för ca 4-6 personer invid fönstret med utsikt mot föreningens grönskande gård och utgång till uteplatsen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum:
Lugnt beläget sovrum med garderobsvägg i spegel och plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och ytterligare möblemang.

Wc-/Duschrum:
Helkaklat duschrum med terracotta klinker och vitt kakel på väggarna med svart smal bård. Stort och luftigt duschrum med plats för ytterliga skåp för förvaring. Vit kommod med handfat från sep 2020, svart högt skåp som rymmer bra förvaring, wc-stol och dusch. Förberett för tvättmaskin!

Övrigt:
- Persienner i alla fönster
- Markis vid uteplatsen
- Förråd ingår i samma port
-Tvättstuga i samma port
- Gästlägenhet finns att tillgå
- Säkerhetsdörr
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 1,775,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,782 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 3,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.28351 %
Andel av årsavgiften
0.28351 %
Byggnad
Byggnadstyp
8-våningshus med hiss
Byggnadsår
1972
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 1/21/2011
Energiprestanda primärenergital
199 kWh/m² och år
Förening
Namn
HSB brf Kvarnen i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Kvarnen som består av 287 lägenheter fördelade på 3 st höghus samt 5 st låghus, 20 lokaler och 1 förskola.

1972/1973 uppfördes Brf. Kvarnen, där tidigare landsbygd fick ge vika för modern byggnation. Här låg landsbyggdsvillor och växthus men 1972-73 byggde HSB upp området som idag har blivit ett lummigt och grönskande bostadsområde. Föreningen är mycket populär beroende på dess centrala läge i anslutning till Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstation. Många av Jakobsbergs skolor och dagis ligger bara ett stenkast till någon eller några kilometer från Brf. Kvarnen

Föreningen förvaltas av HSB Norra Storstockholm
Hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm/kvarnen

Med reservation för felskrivningar.
Tv och bredband
Fibernät installerades 2014 med sk. öppen fiber. Beställ via bredbandswebben.se
ComHem är kabelTV leverantör. Bredband via ComHem "tre hål i väggen" eller sedvanlig ADSL uppkoppling som bekostas av medlemmen.

From 2012 infördes enhetsmätning av el.
Parkering
ca 94 garageplatser. (ca400kr/mån med el, ca 350kr/mån utan el)
ca 97 bilplatser. (ca 250kr/mån med el, ca 200kr/mån utan el)
ca 26 carport
ca 4 motorcykelplatser i garage

För parkeringskostnader samt ev kö, kontakta HSB Norra Stor Stockholm
Renoveringar
Fiberinstallation och media box 2014
Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning.
Hissbyte färdigställt 2015
Takrenovering 2014
Fönsterbyten 2014- 2016.
Tvättstugorna 2017
Ombyggnation av garagen 2017

Stammarna spolas var 5:e år, avloppsspolning skedde i januari 2017, industriteknik används.
Styrelsen har tecknat ett avtal med Avloppsteknik AB. Genom att stamspola föreningens stammar med industriteknik har företaget lovat att Kvarnens stammar håller ytterligare 8-18år. I samband med stamspolning besiktigades samtliga avloppsrör och eventuella skador dokumenterades och en åtgärdsplan har tagits fram.

Pågående: Balkongerna/uteplatserna behöver på sikt renoveras, projekt och utredning pågår.

2020:
Återvinning av frånluftsvärme
Fortsatt byte av vattenrör mellan husen
Ekonomi
Månadsavgiften höjdes med 5% den 1 januari 2020.
Övrigt
Lokaler för fritid, samvaro och hobby
Brf Kvarnen har i sina byggnader ett pingisrum, samlingslokal 4:an och ett hobbyrum för snickeriarbeten samt en gästlägenhet. Samlingslokalen 4:an utnyttjas av styrelsen för styrelsemöten.

Gästlägenhet
Kvarnen har en gästlägenhet som är mycket uppskattad. Uthyres mot mindre kostnad.

Fritidsverksamhet
Under ett år i Brf Kvarnen förekommer många aktiviteter. Grillplatsen används flitigt under sommarhalvåret och där finner man både familjer med barn och grupper av boende som grillar tillsammans.

Karta

Jakobsberg Järfälla

Kvarnvägen 36

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg