190
MED34B2BB95C6994DE587AA9A6D9874BFFE

ACCEPTERAT PRIS!

Såld!

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Kanelgränd 62

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,231 Inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea39 kvm
Lägenhetsnummer29

Såld!
Slutpris: SEK 1,595,000

Ansvarig mäklare

ACCEPTERAT PRIS! Välplanerad 1:a med radhuskänsla och mycket stor uteplats med eftermiddags-/kvällssol!

I närområdet finns bl. a. bastu och livsmedelsbutik. På promenadavstånd når man Barnsjön med badmöjligheter och naturen med stora grönområden. Ca 50 meter till buss mot bl a Gullmarsplan, Haninge och Tyresö centrum. Bastu, gym och föreningslokal för föreningens medlemmar finns i port 51.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välplanerad 1:a med radhuskänsla och mycket stor uteplats med eftermiddags-/kvällssol!

Lägenheten har egen entré och är välplanerad med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och hall som gör att den känns väldigt rymlig. Fina ytskikt med laminatgolv och ljusa väggar.

Mycket stor uteplats med insynsskyddande staket. Uteplatsen är delvis stenlagd och har gräs-/planteringsytor.

Kök med rymlig matplats. Köket ligger med öppen planlösning mot allrum och har gott om arbetsyta och förvaring. Vitvaror med kyl/frys, spis och köksfläkt. Matplatsen har gott om plats för middag med vänner. Från köket finns utgång till den stora inhägnade uteplatsen.

Badrum med våtrumstapet och våtrumsmatta. I badrummet finns badkar, wc, handfat med spegelskåp ovan och högskåp med gott om förvaringsutrymme.

Rymligt allrum/vardagsrum med gott om plats för soff- och tv-möblemang. Vardagsrum och klädkammare är ombyggda till ett sovrum/alkov med en platsbyggd säng.

I hallen finns plats för avhängning samt flertalet skjutdörrsgarderober.

Till lägenheten hör ett praktiskt lägenhetsförråd som ligger i anslutning till lägenhetsentrén och i närområdet finns bl. a. bastu och livsmedelsbutik. På promenadavstånd når man Barnsjön med badmöjligheter och naturen med stora grönområden. Ca 50 meter till buss mot bl a Gullmarsplan, Haninge och Tyresö centrum. Bastu, gym och föreningslokal för föreningens medlemmar finns i port 51.
Antal rum
1 rum
Boarea
39 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 3,231 Inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband.
Andel i föreningen
0.49563 %
Andel av årsavgiften
0.49563 %
Byggnad
Energideklaration
Utförd 9/14/2020
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
119 kWh/m² och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten har en stor, inhägnad uteplats med eftermiddags-/kvällssol, egen entré samt ett praktiskt förråd i anslutning till entrén.

Föreningen har förhandlat ner anslutningsavgiften för el till 100 kr/mån (ord. pris 125 kr/mån).
Förening
Namn
HSB Brf Trädgården
Om föreningen
Föreningen bildades 25 november 1983 och består av 124 bostadsrättslägenheter, 39 garage, 60 parkeringsplatser samt 4 lokaler. Första inflyttningen skedde 1986.

Förråd och tvättstuga finns i området. Garage kostar 450 kr. Parkering, inkl. motorvärmare kostar 250 kr
I avvaktan på en parkeringsplats kan medlemmarna erbjudas ett p-tillstånd för gästparkeringen för 200 kr månadsvis. Tillstånden skriv max 2 månader i taget. Boende kontaktar HSB KOMS tel 010-442 11 00 för ett tillstånd
Separat kö till garage och p-plats.

I port 51 har föreningen ett litet gym, bastu och föreningslokal. Föreningen har även 6 tvättstugor.

Föreningen har ett utmärkt läge nära bussar till Gullmarsplan, Tyresö centrum och Haninge. Det är också väldigt nära till den idylliska Barnsjön, där det finns en fin badplats.

I årsavgiften ingår: Bredband 100Mbit från ComHem, digitalTV med grundutbud och tre hål i väggen från Com Hem, fast avgift för telefoni via ComHem samt värme och vatten.

Vid nyåret 2007-2008 driftsattes en ny enhetsmätning för el.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på kr 500. Årsavgift betalas av köparen/na kr 150. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

I port 51 har föreningen ett litet gym, bastu och föreningslokal för 40 pers. Man bokar idag tvättstuga, gym och bastu genom en bricka (Aptus) och det gör på de elektroniska anslagstavlorna i porten

Tvättstugorna har flera tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp.
Organisationsform
Andelsrätt
Antal lägenheter
128
Antal lokaler i föreningen
1
Renoveringar
2017 - Nya hissar installerades och ytterdörrarna till lägenheterna med direktingång bytes ut.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja ex. föräldra/barnägande
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,138 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Kanelgränd 62

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg