190

Tyresö strand, Tyresö

Björkängsgränd

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,478 kabel-tv och internet
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea95 kvm
Våning1
Byggår2013-2014
Driftskostnad967 kr/månad

Välkommen till denna moderna gavellägenhet med radhuskänsla och fantastisk havsutsikt mot Erstaviken! Här finns chansen att bo i en smart planerad lägenhet om 4 rum och kök, nära havet och naturen. Stor egen tomt med gräsmatta och uteplats vänd i soligt sydvästläge, med utsikt mot en fin innergård. Nära buss och bad.

Om området

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Buss 814 går ifrån Tyresö strand till och från Gullmarsplan på ca 30 minuter, med avgångar var 20:e minut under rusningstid, Buss 824 som går till och från Handenterminalen från Tyresö strand. Från hållplats Strandallén går Linje 875 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan och 815C till Vattugatan (T-centralen). För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste centrum med en bl.a. en livsmedelsbutik med spelbutik och postservice, café/inredningsbutik, klädbutik, restauranger, frisörsalonger och bibliotek. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång till allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skolor är Strandskolan och Tyresö skola med förskolor och klass 1 - 9. Flera förskolor ligger i närområdet, som tex Strandpärlan, Hästhagen, Rotvik, Stjärnan och Slottsvillan.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Viktiga dokument & länkar

Årsredovisning, Brf Trädgårdshusen -15
Stadgar Trädgårdshusen 2.docx
Social Video
Kommande

Bilder

Fasad

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
95 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 4,478 kabel-tv och internet
Driftskostnad
SEK 11,600 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning
SEK 9,600
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
3
Kommentar
i post uppvärmning ingår el
Andel i föreningen
4.8327 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2013-2014
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Bilplats går att hyra för 200:-/ månad.

Förråd finns utanför lägenheten samt på balkong.

Avgiften är 4.219 kronor sen tillkommer automatiskt 259 kronor för kabel-tv och internet.
Förening
Namn
BRF Trädgårdshusen 2
Om föreningen
Brf Brf Trädgårdshusen 2 bildades 2012 och är en del av Besqabs nyproduktion "Trädgårdshusen" på strandängarna i Tyresö.

Det första huset i föreningen blev inflyttningsklart i slutet av 2014.

Husen är byggda runt gröna mysiga innergårdar med spaljé, grillplats, planteringar och lekplats. Storlekar mellan 2-4 rum och kök om 60-95 kvm.

Föreningen består av 5 st flerfamiljshus på två våningar, med totalt 20 lägenheter. .

Området ligger i Tyresö strand, invid Erstaviken, och är ett hemtrevligt och lugnt område för dig som uppskattar ett nytt och bekvämt boende vid havet.

Bostadsrättsföreningen har ett kollektivtavtal med Telia som omfattar abonnemangskostnad på IP-telefoni, TV kanalpaket Lagom samt bredband 100/10. För det betalar varje hushåll 259 kr/månad som tillkommer utöver avgiften.

En parkeringsplats/lägenhet. Kostnad 200 kr/mån. För ytterligare parkeringsplats finns separat kö.

Varje lägenhet står för driftskostnaden för värme, varmvattenförbrukning samt hushållsel. Individuella mätare i varje lägenhet. Uppvärmning via fjärrvärme.

Karta

Tyresö strand Tyresö

Björkängsgränd

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg