KarriärOm oss

Josefine Orr

Hemma överallt i Tyresö / Älta

Din mäklare i Tyresö / Älta

Kontakta mig

Josefine Orr

Josefine Orr

Reg. Fastighetsmäklare

Tyresö / Älta

sven

Omdömen från mina kunder

"Hon har redan från början informerat om innebörden av försäljning och försett oss med papper, som hör ihop med detta. Skött visningarna på ett bra sätt. Informerat efter varje visning. Eftersom det varit väldigt trögt att sälja ljus nu p.g.a. räntor, höga elkostnader o.dyl. har hon hela tiden informerat om läget. Försäljningen är inte över än, så kontakterna fortsätter."
Bo Sigvard L11 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt, Josefine är glad o positiv och engagerad för min sak. Förväntningarna var att kunna sälja lägenheten till ett bra pris, med tanke på hur det ser ut på marknaden idag. Josefine är som sagt engagerad, hon ställer gärna upp när som helst vid frågor jag har och är lätt att prata med och nåbar när jag ringer, är hon upptagen med möten då så ringer hon upp när hon har möjlighet. Än så länge har allt fungerat bra försäljningen är ju inte klar ännu först den 31 januari 2023 skrivs papperen under om försäljningen. Mvh Pia Schütz"
Pia S11 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande redan från första telefonsamtalet till köpet . Har inte varit i kontakt med någon mäklare innan men blev bemött bra och känslan var bra rätt igenom "
Yvonne Elizabeth W24 veckor
Verifierad kund
"Josefin har varit fantastiskt att jobba med. Hon sliter hårt och gör allt hon kan för att ge bästa möjliga service. Hon är också väldigt lösningsorienterad och alltid med ett leende på läpparna. "
Krister E37 veckor
Verifierad kund
"En helt fantastisk mäklare och trevligare svårt att hitta! Väldigt positivt vare sig man är säljare eller en potentiell köpare, och det är genuint. Hon utmärker sig dessutom genom att alltid svara närsomhelst. Tack Josefine"
Abbas Al A41 veckor
Verifierad kund
"Hon har på alla vis varit trevlig, glad och positiv genom hela proceduren. Hon får högsta betyg av mig. Mvh Ulla"
Ulla K49 veckor
Verifierad kund
"Superfint bemötande och snabba svar på alla frågor. Känns väldigt tryggt att köpa bostad med Josefin som mäklare."
Karin C50 veckor
Verifierad kund
"Josefine gav oss ett väldigt glatt och vänligt bemötande på visningen, och har varit fortsatt engagerad och hjälpsam genom hela processen hittills. Allt har skötts så proffsigt som vi förväntade oss av en bra mäklare. "
Karin S51 veckor
Verifierad kund
"Toppen service, alltid snabb på att svara på våra frågor och bidragit till att vår husaffär har gått supersmidigt till. Väldigt trevlig och professionell !"
Aidai S51 veckor
Verifierad kund
"Trygg, energisk och målmedveten "
Victor W52 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och snabb respons "
Jonas F57 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Positiv energi och passion från första mötet med mig leder dig genom processen med ett enastående driv. För mig är dina önskemål och din trygghet det absolut viktigaste. Jag sätter höga krav på mig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med dig i fokus. För mig är det en drivkraft att överträffa dina förväntningar, och först när du känner att du kan rekommendera mig till andra har jag nått mitt mål. Jag har en stor passion för stora affärer, inredning och design. Något som märks tydligt i yrkesrollen, där jag kombinerar och förädlar just dessa intressen. Med ett skarpt öga för detaljer och ditt välmående i fokus så skapas lysande bostadsaffärer varje gång. Jag har ett enormt driv och kämpar för att överträffa dina mål, men drivs också av ett genuint intresse för själva hantverket i förmedlingen – allt från inredning och arkitektur till affärer i sig, som förhandling och försäljning. Med känsla för såväl objekten i stort som hemmets detaljer förmedlar jag varje hem som om det vore mitt eget. Varmt välkommen att kontakta mig på 076-804 09 04 eller via mail josefine.orr@husmanhagberg.se .

Mina försäljningar

Josefine Orr

Reg. Fastighetsmäklare

076-804 09 04

josefine.orr@husmanhagberg.se

Boka tid med Josefine direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg