MEDA68C61E0DDF74ACAA5A543A44A21FBE1

Ljus lägenhet högst upp i huset med ett perfekt läge i Barkarbystaden!

Barkarbystaden, Järfälla

Kalvshällavägen 42, vån 4

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,654 inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea48 kvm
Våning4 (hiss finns)
LägenhetsnummerB-1305
Byggår2017

Fast pris: SEK 2,350,000

** FAST PRIS, först till kvarn ** Högst upp i huset med hiss ligger denna fina lägenhet som nu kan bli din! Belägen i Barkarbystaden kvarter 10. Här bor du ett stenkast från torget och all tänkbar service samt flertalet restauranger och caféer. Gångavstånd till Herrestaskolan och även tunnelbanan som beräknas vara klar 2024. Bostaden erbjuder ett sovrum med plats för dubbelsäng, förråd/klädkammare, hall med avhängningsmöjligheter, wc-/duschrum med kombimaskin, vardagsrum och kök i öppen planlösning mot matsalsdelen. Pendeltåget från Barkarby station tar dig in till Sthlm C på endast 18 min. Bostaden genomsyrar fina materialval och ljusa kulörer. Ring ansvarig mäklare för att boka privat visning!

Om området

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet och i Sverige just nu. Här växer det fram en helt ny stadsdel med en mix av boendeformer för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling och rekreation. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler, utegym samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 18 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst har passerat och beräknas tas i bruk 2026.
Utbyggnad av Förbifart Stockholm pågår, läs mer på: www.trafikverket.se/nara-dig/Stockholm/vi-bygger-och-forbattrar/Forbifart-stockholm/

Närservice

Barkarbystaden har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Gate och Stockholm Quality Outlet, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Övrigt

Läs mer om Barkarbystaden på : www.barkarbystaden.se

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning

Hall:
I entrén möts du att ett grått klinkergolv som sedan övergår till parkettgolv med vitmålade väggar. I hallen finns det plats för avhängningsmöjligheter och skoställ.

Vardagsrum/ Fransk balkong:
Ljust och öppet vardagsrum i lägenhetens mitt med härliga fönsterpartier som skapar ett fint ljusinsläpp till hela bostaden samt från den franska balkongen. Plats för soffgrupp, soffbord, tv och ytterligare möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök:
I delvis öppen planlösning med vardagsrummet ligger köket och plats för matplats för ca 4-6 personer invid fönstret. Vita kökssnickerier med mörk laminatbänkskiva och svart stänkskydd. Gott om plats för förvaring i både skåp och lådor samt goda arbetsytor. Maskinell utrustning: Kyl/Frys, Diskmaskin, Micro, Ugn/Spis och fläkt. Samtliga vitvaror från Siemens. Vitmålade väggar och parkettgolv

Sovrum:
Med ingång från vardagsrummet nås sovrummet. Här ryms dubbelsäng, sängbord, garderob och t.ex skrivbord. Ljust sovrum med generöst fönsterparti. Vitmålade väggar och parkettgolv

Wc-/Duschrum:
Stort badrum med grått klinker och vitt kakel på väggarna. Dusch med infällbara glasväggar, kombimaskin, vit kommod med spegelskåp ovan samt handdukstork.

Förråd
I anslutning från hallen ligger förrådet med parkettgolv och vitmålade väggar.
Antal rum
2 rum
Boarea
48 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,350,000 fast pris
Avgift
SEK 2,654 inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten)
Byggnad
Byggnadstyp
Flervåningshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 6/23/2020
Energiklass
C
Energiprestanda
57 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
68 kWh/m² och år
Förening
Namn
Brf Stenfalken
Om föreningen
Kvarter 10 ligger centralt i Barkarbystaden och omfattar 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt är det 138 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Kvarteret delas in i två bostadsrättsföreningar, Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken.

Brf Stenfalken omfattar 83 lägenheter, delar garage med Sparvhöken och disponerar ca 44 platser av totalt 74 st.
Föreningen är ansluten till fiber, har ett vattenburet radiatorsystem och mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Matavfallskvarn finns i kök och förråd är beläget i respektive lägenhet med undantag från några som disponerar detta externt, utanför bostaden.
Antal lägenheter
83
Parkering
Parkona är ansvarig för p-platser och kontaktas via deras hemsida: http://www.parkona.se. Garagekostnad 900 kr/mån. För närvarande står 25 st i kö för p-plats i garaget // Uppdaterat 2019-09-26
Övrigt
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift erlägges av köparen i enlighet med stadgarna.
Se föreningens ekonomiska plan och stadgar under fliken viktiga dokument.
Med reservation för felskrivning.

Karta

Barkarbystaden Järfälla

Kalvshällavägen 42, vån 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg