190
MED8712F77B96DF45D0BE2E43524A30C9F2

Ljus och trivsam 5:a på 112 kvm. med öppen planlösning, hiss & inglasad balkong

Kommande®

Jakobsberg, JÄRFÄLLA

Hättkvarnsgatan 5, 3tr.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,592 inkl värme, renhållning & kallvatten (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220 kr/mån - obligatorisk. Varmvatten debiteras )
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea112 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer51304
Byggår2015/2016
Driftskostnad400 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,495,000

Tillfälle att förvärva denna ljusa lägenhet i mycket gott skick och med gavelläge och högst upp. Stort och välutrustat kök med matplats och praktisk köksö/arbetsbänk, stor matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, 4 sovrum och två kaklade WC-/duschrum. Inglasad balkong i syd-/sydvästläge. Separat förråd. Promenadavstånd till såväl pendeltåg, centrum som Jakobsbergs sportfält med sim-, idrotts-, tennis- och padelhall. Kommer att visas under hösten 2020, men gör intresseanmälan redan nu.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Viktiga dokument & länkar

Årsredovisning Brf Vindmöllan
Allmän info Vindmöllan
Årsredovisning 2018
Stadgar Vindmöllan
Årsredovisning 2019 Vindmöllan
Social Video
Kommande

Bilder

Inglasad balkong i syd-/sydväst

Stort, ljust och rymligt kök med köksö i öppen planlösning med vardagsrummet

Kök med arbetsbänk/köksö

Fasadbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré/hall: Vitmålade väggar, parkettgolv och praktiskt skjutgarderob för klädförvaring.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel, grafitgrå klinker, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare, vägghängd spegel och duschutrymme.

Klädkammare: Praktiskt klädkammare, inredd med klädhylla och klädstång.

Sovrum 3: Större sovrum, inrett med ljust målade väggar, parkettgolv och rymlig skjutgarderob för klädförvaring.

Hall/passage: Vitmålade väggar och parkettgolv.

WC-/dusch-/tvättrum: Helkaklat WC-/dusch-/tvättrum, inrett med vitt kakel, grafitgrå klinker, tvättställ med engreppsblandare med kommod, arbetsbänk i vit laminat, vita överskåp för förvaring, tvättmaskin, torktumlare och duschutrymme med duschvägg.

Kök: Stort, rymligt och välutrustat kök med tillbyggd köksö/arbetsbänk för buffédukning, frukost eller kvällsfika, i öppen planlösning med vardagsrummet, som rymmer plats för såväl större matgrupp som soffgrupp. Köket erbjuder bl.a. vita skåpluckor, grå arbetsbänkar av laminat, vitt kakel som stänkskydd, rostfri ugn, spisventilator, inbyggd och rostfri mikrovågsugn, rostfri kyl, rostfri frys och diskmaskin med integrerad front.

Vardagsrum: Vardagsrum i öppen planlösning med köket och plats för såväl större matgrupp som soffgrupp. Vardagsrummet är inrett med vitmålade väggar med en målad fondvägg i terrakottafärgad nyans och parkettgolv.

Sovrum 2: Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 4: Vimålade målade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2: Vitmålade väggar, parkettgolv och utgång till inglasad balkong i syd-/sydväst.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Under avsnittet "Dokument & Länkar" på www.husmanhagberg.se, under adressen Stuterivägen, finns bra kompletterande information om lägenheten, såsom t.ex. stadgar & årsredovisning för 2019.

ÖVRIGT:
Till bostaden hör ett förråd i källarplan.
I byggnaden finns cykelrum, barnvagnsrum samt rullstolsförråd.

KABEL-TV/BREDBAND:
Till månadsavgiften tillkommer en kostnaden om 220kr/mån för Telia Tripple play avseende 100/10Mbit bredband, tv paket "lagom" samt IP-telefoni baskostnad, samtalskostnad tillkommer.

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården. Längs järnvägen är ett parkeringshus uppfört.
Antal rum
5 rum
Boarea
112 kvm
Areakälla
Föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
SEK 3,495,000 Utgångspris
Avgift
SEK 5,592 inkl värme, renhållning & kallvatten (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220 kr/mån - obligatorisk. Varmvatten debiteras )
Driftskostnad
SEK 4,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,800
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
1.2282 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
4-våningshus med hiss
Byggnadsår
2015/2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system
Energideklaration
Utförd 4/1/2020
Energiklass
C
Energiprestanda
73 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
84 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Förening
Namn
Vindmöllan
Om föreningen
2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen och är beläget endast 19 minuter från Stockholms city, ytterligare en pendeltågsnedgång har även öppnat som vetter mot bostadsområdet. I kvarteret Vindmöllan har JM byggt 126 välplanerade lägenheter om 1-5rok, 32-112 kvm. Adresserna är: Väderkvarnsgatan 6, Mäldgatan 4-6 samt Hättkvarnsgatan 5-7. 4-6 våningshus med hiss och källare.

Husen är lågenergihus med energikrav som är 30% lägre än Boverkets normkrav och som placeras i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Innergården har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Till Vindmöllans arkitektur står det urbana rummet som stilförebild. En trevlig detalj är husets utformning. Vindmöllan har en hästskoliknande form som ger kvarterets upphöjda innergård en privat inramning. Här finns gott om sociala ytor och bekväma sittplatser, och öppningen mot väst ser till att den gröna gården får rikliga mängder eftermiddagssol.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

Bredband, tv och telefoni: TeliaSonera. TriplePlay 220kr/mån. (Ingår i angivna avgiften)
individuell mätning av varmvatten installeras i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning kommer tillämpas. För exakt pris hänvisar föreningen till www.minol.se
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
126
Tv och bredband
TriplePlay-avtal med Telia ingår i hyran. (www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom)
Digitalbox tillhör lägenheten.
Parkering
Bostadsrättsföreningen har ca 62 garageplatser. Anmälan till kölista via: styrelsen@vindmollan.se.

Längst järnvägen finns det ett stort parkeringshus som man kan hyra p-plats i, detta tillhör ej föreningen. Utvändig kantstensparkering
omkring kvarteret.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,160 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 460
Övrigt
Varmvatten: Individuell mätning. Kostnad, retroaktivt på hyresavi.
Hushållsel: Individuell mätning från gemensamt abonnemang.Kostnad, retroaktivt på hyresavi.

http://vindmollan.se/index.html

Karta

Jakobsberg JÄRFÄLLA

Hättkvarnsgatan 5, 3tr.

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg