MEDC1F2291C853740B4B1E200D239EC6937

Välplanerad 3:a med öppen spis, stambytt badrum, nytt kök och inglasad balkong.

Jakobsberg, Järfälla

Hammarvägen 60, 2tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,610 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea74.3 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer1031
Byggår1955
Driftskostnad333 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,495,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Accepterat pris, kontakta ansvarig mäklare för bokning av privatvisning!
Här erbjuds en välplanerad 3:a i toppskick, med inglasad balkong i soligt västerläge i charmigt 3-våningshus från 50-talet. Omtyckt förening med stora renoveringar gjorda, såsom stambyte, fönsterbyte mm. Centralt men ändå lugnt läge med gångavstånd till Jakobsberg C och pendeltåg. Fönster i två väderstreck, stort och ljust vardagsrum med fungerande öppen spis, två stora sovrum med bra förvaring, nyrenoverat kök med matplats för 4 personer. Fint renoverat badrum 2019, då även köket och samtliga ytskikt i bostaden renoverades. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till både service, kommunikationer, restauranger och butiker, liksom till skolor och förskolor. Välkommen till bostaden som är inflyttningsklar och eldstad som fungerar!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Bilder

Vardagsrum med öppen spis

Nyrenoverat kök 2019

Kök med plats för matbord

Stilrent kök i grått

Inbyggd micro och ugn

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall
Inbjudande och rymlig hall med svart klinkergolv som sedan övergår i ekparkett i den inre möblerbara hallen som leder vidare in i bostaden. Väggar målade i vitt med en ljusgrå fondvägg, hatthylla samt 2 garderober. Ny elcentral.

Badrum
Stambytt badrum från 2019 med extra tillval. Grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna, dusch med duschväggar i glas, spotlights i taket. Exklusiv handdukstork som drivs både på vatten och el. Badrumsskåp med spegel, belysning och förvaring, handfat i kommod med 2 utdragbara lådor samt trevligt ljusinsläpp via fönster. Förberett för tvättmaskin.

Kök
Nyrenoverat kök från 2019 med ljusgråa luckor och vitt kakel. Bänkskiva i ek, kyl och frys i fullhöjd och i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin, inbyggd Micro och ugn i högskåp. Kök och maskinell utrustning ifrån IKEA:s exklusivare segment. Matplats invid fönster mot entrésidan försedd med markis från 2019.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med öppen spis, parkettgolv och vitmålade väggar samt en ljusgråmålad fondvägg. Här finns plats för såväl soffgrupp som matbord. Stora fönster i burspråk och utgång till den inglasade balkongen. Måttanpassade lamellgardiner från tak till golv ingår i köpet.

Balkong
Inglasad balkong i soligt västerläge med nylagt trägolv och utsikt över innergården. Måttanpassade persienner med "one way screen", dvs du ser ut men ingen ser in. Nyinstallerad infravärme finns också.

Sovrum 1
Stort sovrum med vitmålade väggar och ekparkett. Stor garderob i vinkel i rummets inre hörn, borgar för bra förvaring. Gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblering. Fönster mot entrésidan.

Sovrum 2
Också detta rum är rymligt men aningen mindre än sovrum 1. Inrett med ekparkett och vitmålade väggar, inbyggd garderob med skjutdörrar i frostat glas. Här finns plats för enkelsäng samt ytterligare möblemang såsom skrivbord eller byrå. Fönster mot entrésidan.ÖVRIGT
- Väggar har bredspacklats och målats om 2019 och nytt parkettgolv har lagts i de rum som saknade parkett, för att uppnå ett enhetligt intryck, (2019).
- Badrum renoverades i samband med stambyte 2019 i föreningens regi då även tillval gjordes.
- Helt nytt kök inklusive nya vitvaror byggdes 2019.
- Källarförråd finns att tillgå med access via samma trapphus som denna lägenhet.
- Gemensam tvättstuga i källarplan med access via samma trapphus som denna lägenhet.
- Fiber bredbandsbolaget mot kostnad
- ComHem indraget i huset (basutbud tv ingår)


VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
3 rum
Boarea
74.3 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 2,495,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 4,610 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 4,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
1
Kommentar
I driftskostnaderna ingår hushållsel och hemförsäkring, vilka kan variera beroende på avtal och nyttjande. Angivna driftskostnader är uppskattade.
Andel i föreningen
2.65 %
Andel av årsavgiften
2.65 %
Tillträde
Flexibelt tillträde
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus utan hiss
Byggnadsår
1955
Uppvärmning
Fjärrvärme - Vattenburen värme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 4/16/2020
Energiprestanda
111 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
114 kWh/m² och år
Förening
Namn
Skogen
Om föreningen
Fastigheten byggdes 1955 och består av 45 lägenheter samt en lokal. Tvättstuga finns i huset mellan port 58-60 (med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp). Separat torkrum. Fastigheten har självdragsventilation.

Källarförråd på ca 3,5 kvm, samt matkällare hör till lägenheten. Cykel/barvagnsrum finns i port 60.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
45
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Kabel-tv och bredband genom ComHem. Sedan 2011 kan 100 Mbit bredband även erhållas genom Bredbandsbolaget. Kostnad tillkommer.
Parkering
Föreningen har 25 st. parkeringsplatser som kostar ca 150 kr/mån, genom separat kö. De har också 9 st. garageplatser som kostar ca 350-400 kr/mån, beroende på storlek, genom separat kö.
För närvarande är alla p-platser och garageplatser uthyrda, men i dagsläget ingen kö till platserna. (Avstämt med ordförande 190516)
Renoveringar
Stambyte genomfördes mellan hösten 2018 och hösten 2019.
Stamspolning utfördes 2017.
Dränering runt husen färdigställdes 2014 och anslutning till kommunens V/A gjordes. Hängrännor och stuprör förseddes då med eluppvärmning.
Målning och renovering av trapphusen utfördes 2007.
Nytt fjärrstyrningssystem har installerats i föreningens fjärrvärmecentral 2006, med koppling till SMHI med kontinuerliga väderleksrapporter.
Nytt låssystem installerades 2005 i föreningens alla utrymmen.
Besiktning och totalsanering av föreningens elsystem och elledningar, inklusive installation av ny elcentral i samtliga lägenheter genomfördes 2004-2005.
Fjärrvärme installerades 2001.

Inga andra större renoveringar eller projekt inplanerade i dagsläget.
Ekonomi
Föreningen har god ekonomi och har under flera år haft en avgiftsfri månad. Beslut tas varje år vid årsmötet i maj.
I samband med stambytet höjdes avgiften med 10% under hösten 2019, inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, 10/90
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5 % av gällande prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift debiteras med 1 % av gällande prisbasbelopp.

Karta

Jakobsberg Järfälla

Hammarvägen 60, 2tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg