MEDBC1C55B2D4684BCAB475D3E9B1BC92A8

Rymlig hörnlägenhet i villakvarter med ca 9 kvm soldränkt inglasad balkong

Jakobsberg - Västra, Järfälla

Grönvretsvägen 6

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,817 Individuell mätning och debitering av el och varmvatten. Internetuppkoppling om 239 kr/månad tillkommer
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea79 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer15
Byggår2013
Driftskostnad142 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,595,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Här erbjuds en bostad från 2013 med soldränkt inglasad balkong om 9 kvm i söderläge belägen i Västra Jakobsbergs villakvarter vilket ger ett lugnt, harmoniskt och tryggt boende. Här erbjuds fantastiskt generösa ytor med genomgående ekparkett, exklusiva och ljusa materialval i en öppen planlösning med två sovrum. Bra planerat kök i vitt och separat matplats för ca 6 personer. Bostaden genomsyras utav en känsla av kvalitet. Bra förvaring i förråd. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktummlare. Kort promenadavstånd till Jakobsbergs pendeltågsstation och centrum med livsmedelsbutik samt restauranger. Underbar hörnlägenhet som har allt du behöver, livskvalité när den är som allra bäst helt enkelt!

Om området

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Görvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggande hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den moderna bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

I västra Jakobsberg finns en stor lunchrestaurang samt pizzeria. För ett större serviceutbud tar man sig enkelt till Jakobsbergs centrum på några minuter, samt Barkarbys Handelsplats. Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Bilder

Huset sett från gatan

Kök med bra arbetsytor

Pandemin

Köket med fönster

Inglasad balkong i soligt läge

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för klädavhängning i stor garderob med fyra skjutdörrar i vitt.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i svart/grå ton och kakel i vitt med inreding från Vedum.Tvättavdelning med TM och TT från Electrolux samt avlastningsbänk med förvaringsskåp ovan. Badkar, wc-stol, handfat med kommod i vitt, stor spegel med avlastningshylla under samt eluttag. Ett rymligt badrum i mycket fint skick!

Vardagsrum och balkong:
Vardagsrummet är bostadens hjärta och erbjuder generösa ytor för umgänge och mysiga hemmakvällar. Utgång till solig och möblerbar inglasad balkong i söderläge som vetter mot gatan. Vardagsrummet har fönster i vinkel för maximalt ljusinsläpp och är i öppen planlösning med köket.

Kök:
Modern kökslösning i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet och med en matplats för ca 6-10 personer vid fönster. Köksluckor och kakel i vitt ovan bänkskiva med rostfri dubbel-diskho. Städskåp. Maskinell utrustning: Induktionshäll med varmluftsugn, diskmaskin, fullhöjd kyl och frys, fläkt samt inbyggd micro i arbetshöjd. Samtliga vitvaror från Electrolux.

Sovrum 1:
Masterbedroom har plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. En skjutdörrsgarderob är placerad direkt till höger.

Sovrum 2:
Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg med Sovrum 1 och har plats för både säng eller våningssäng, arbetsbord och garderob. Kan också användas som kontor eller gästrum.

Walk in closet:
Från hallen nås en klädkammare med möjlighet till god struktur.

Övrigt:
Förråd 2 trappor ner som tillhör bostaden.
Övernattningslägenhet.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
3 rum
Boarea
79 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,595,000
Avgift
SEK 4,817 Individuell mätning och debitering av el och varmvatten. Internetuppkoppling om 239 kr/månad tillkommer
Driftskostnad
SEK 1,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,100
VA
SEK 600
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
2.8257 %
Andel av årsavgiften
2.8257 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2013
Energideklaration
Utförd 3/18/2016
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
44 kWh/m² och år
Förening
Namn
Brf Jakobsberg
Om föreningen
Brf Jakobsberg består av 34 lägenheter fördelade på 1-5rok belägna på Grönvretsvägen i anslutning till Jakobsbergs folkhögskola. Västra Jakobsberg består till mestadels av småhus och bostadsrättsföreningen får därför ett exemplariskt läge i en lugn och trygg miljö. De 34 bostäderna är fördelade på tre stadsvillor i treplan med gemensamt garage under.

Parkering 9 st p-plats och 28 st garage, separat kö via HSB.
Parkeringsplats utan el 350kr/månaden,
Garage 850kr/månaden,
Förråd ingår till bostaden i garageplanet.
Uppvärmning bergvärmepump samt frånluftsventilation.
Varmvatten separat debiteras från varje enskild medlem, kallvatten ingår i avgiften.
Bredband 239kr/mån via bredbandsbolaget

Pendeltåget och Jakobsbergs C ligger endast några minuters promenadväg från föreningen och på ca 18 minuter tar du dig in till Sthlm C med tåget. Du finner även hela Bakarby handelsplats, Barkarbystaden och butikerna i Jakobsbergs C inom gångavstånd.

Med reservation för eventuella ändringar
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Jakobsberg - Västra Järfälla

Grönvretsvägen 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg