190
MEDBB2461014A9B46C9B82A34F449A2B1B4

Låg avgift och nära till P-tåg!

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Folkungavägen 24

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,154 inkl. värme, vatten, internet och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea99.6 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer19
Driftskostnad333 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,505,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna välplanerade 4:a om 99 kvm , lugnt belägen på bekvämt avstånd till Jakobsbergs centrumgalleria och pendeltågstation som på ca 19 min tar dig in till Sthlm C!
Här finns tre stora sovrum med bra förvaring, kök med rymlig matplats öppet mot vardagsrum och access till möblerbar balkong mot föreningens fina gård i söder. Eftertraktat läge i omtyckt förening med många, stora renoveringar utförda och dessutom låga månadsavgifter. Här är det sällan bostäder till salu så passa på, varmt välkommen på visning!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomnande entré med väggar i vitt, bröstpanel och mönstrad plastmatta i grönt samt en klädhylla. Den inre hallen med fyra garderober har samma gröna matta.
Wc renoverad (-02) med våtrumstapet i aprikos/gult, matta i rödbrunt samt tvättställ med kommod.
Badrummet är också renoverat (-02) med samma färgval som wc:n, även här tvättställ med vit kommod och badkar.
I anslutning till badrummet finns två sovrum, det ena med ljusgrå plastmatta och vit strukturtapet, det andra med beige/sandfärgad matta och gul tapet med bård. Sovrummen har två garderober och ett linneskåp vardera med överskåp.
Stort kök med bröstpanel i trä, ljusa väggar, gråmelerad plastmatta, vita köksluckor med bruna handtag samt vitt kakel vid bänk. Från köket kommer man ut på en härlig balkong med eftermiddag/kvällsol.
Matrum/allrum eller ett blivande sovrum har idag öppen planlösning mot köket, ljusgrå vävtapet och gråmelerad matta.
Stort vardagsrum med beige/sandfärgad plastmatta och ljusa väggar.
Antal rum
4 rum
Boarea
99.6 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Hall:
Rymlig och inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder, både direkt innanför dörren samt i hallens inre del som i sin tur leder in till kök och vardagsrum. Hallen har klinkergolv närmast entrén som senare övergår till parkettgolv. Här finns även internetuttaget från Bredbandsbolaget samt en ny elcentral. Säkerhetsdörr är installerat.
Kök
Stort kök med matplatsdel intill fönsterparti. Luckor i ek samt bänkskiva i samma färg med mosaik i blått ovanför arbetsytorna. Här finner man kyl & frys i fullhöjd, micro, diskmaskin och spis med ugn.
Genomgående parkettgolv samt ljusa väggar.
Från matplatsen nås utgången till balkongen som ligger i soligt söderläge.
Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med fönster mot föreningens gård i söder. Delvis öppet mot kökets matplats som kopplar ihop kök och vardagsrum på ett trevligt sätt. Ljusa men också ombonade ytskikt i form av vitmålade väggar samt parkettgolv.
Gäst-Wc
Från hallen nås toaletten som gjordes om i samband med föreningens stambyte 2012. Utrustat med toalettstol, handfat och spegelskåp med belysning. Klinkerlagt golv i ljus kulör samt kaklade väggar i vitt.
Badrum
Runt hörnet i hallen finns detta utrymme, också omgjort i samband med föreningens stambyte 2012, inrett med duschhörna med glasväggar, handfat med spegelskåp med belysning. Ljust klinkerlagt golv och vitkaklade väggar, dvs matchande ytskikt som wc´n.
Sovrum 1-3
Sovrum 3:
Lägenhets alla tre sovrum är rymliga och erbjuder bra förvaring. Tre inbyggda garderober/linneskåp finns i detta rum, stort fönster mot entrésidan i norr. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum 2:
Även detta rum vetter mot entrésidan i norr med stora fönster, har också tre inbyggda garderober/linneskåp och ljusa ytskikt i form av vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum 1:
Bostadens största sovrum, lämpligen föräldrasovrum, är inrett med laminatgolv och vitmålade väggar och nås från vardagsrummet. Stort fönster mot norr ger rummet ett svalt läge.
Övrigt
Övrigt:
- Bredband via Bredbandsbolaget/Telenor finns indraget och kabel-Tv genom ComHem
- Förråd finns att tillgå i samma port i källaren
- Tvättstuga i port 26
- Separat kö för p-plats, ca 250kr/mån
Information till Spekulant
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 4,154 inkl. värme, vatten, internet och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 4,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I driftskostnaderna ingår hushållsel och hemförsäkring, vilka kan variera beroende på avtal och nyttjande.
Andel i föreningen
2.01986 %
Andel av årsavgiften
2.02 %
Reparationsfond
SEK 161
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus utan hiss
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 1/13/2020
Energiklass
D
Energiprestanda
111 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
113 kWh/m² och år
Övriga byggnader
P-plats går att hyra utanför huset. Det är för närvarande kö till garage. Källarförråd och matkällare finns till lägenheten. Man har dessutom tillgång till tvättstuga med modern utrustning såsom 2 tvättmaskiner, mangel, torktumlare samt torkskåp. Utöver detta finns även cykelförråd samt fin bastu med dusch och toalett.
Förening
Namn
Engelbrekt
Om föreningen
Välkommen till Brf Engelbrekt som består av 57 bostadsrättslägenheter byggda 1961. Bostäderna är fördelade på 37st 4:or, 1st 3:or och 19st 2:or.
Cykelrum finns att tillgå på entréplan, samt gemensam tvättstuga och bastu intill Folkungavägen 24.
Antal lägenheter
57
Tv och bredband
Leverantör av kabel-tv och internet är antingen Comhem eller Bredbandsbolaget.
Parkering
Garageplatser: 15 st, 253-360 kr/mån.
P-platser: 35 st utan el 103 kr/mån.
P-platser med uppvärmning: 15 st, 153 kr/mån.

Besökare ombedes att använda den parkeringsplats som finns vid Folkungavägen 32 (max 6 timmar) alternativt stora parkeringen vid Jakobsbergs centrum.
Renoveringar
2019- Fasadtvätt
2019- Utbyte av samtliga rökluckor
2018 - Digitala termostater till radiatorer
2017 - Utbyte av värmepump
2016-2017 - Byte av balkongdörrar i samtliga lägenheter
2015 - Byte av befintliga elstolpar
2012 - Byte av garagedörrar
2011-2012 - Stambyte med komplett badrumsrenovering inkl trycksatta rör
2010-2013 - Radonsanering med förstärkt självdrag via nya fläktar på taket
2010 - Installation av portkod vid entréer
2003 - Lägenhetsdörrar och ventilation
2002 - Omläggning av tak
1995 - Byte av fasad till plåt
1988 - ca. renovering av balkonger, slutet 80-tal

Planerat underhåll:
Inget större planerat underhåll i närtid.
Övrigt
Föreningen förvaltas av SBC och ekonomisk förvaltning sker av Kameral förvaltning av SBC. Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningen har låga avgifter som varit oförändrade under många år.
Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Föreningens hemsida:
https://engelbrektbrf.wordpress.com/

Med reservation för ändringar.

Karta

Jakobsberg Järfälla

Folkungavägen 24

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg