190
MEDEBF8EEE1AA334CCD9F2E7D4FFA58B570

Såld!

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Blomsterkungsvägen 116 A

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,705 värme, vatten, bredband, kabel-tv, förråd, sophämtning samt yttre underhåll.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea30.4 kvm
Våning-1 (hiss finns)
LägenhetsnummerA0902
Byggår2019
Driftskostnad483 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 1,440,000

Ansvarig mäklare

FRI UTHYRNING

***ACCEPTERAT PRIS***

SÖT ETTA!

Nu finns det möjlighet att flytta in i denna välplanerad etta med känsla av nyskick samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. JURIDSK PERSON OK.
FRI UTHYRNING

- Kök från HTH
- Välplanerad
- Bergvärme
- Låg avgift
- P-plats att hyra
- Bredband ingår i avgiften
- Goda kommunikationer till Kista/Vällingby/Barkarby/Spånga

Välkomna!

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största. Antalet invånare uppgår till 17 136 (2005). Området var i stort sett obebyggt fram till slutet av 1800-talet. Här fanns endast gårdarna Riddersvik och Lövsta, som på den tiden tillhörde Järfälla kommun. Stockholms stad köpte egendomarna 1885. Det dröjde till början av 1970-talet innan byggandet riktigt kom igång. Området Backlura bebyggdes med radhus och kedjehus och i kvarteret Åkermyntan byggde man ett affärscentrum. Gatorna har i regel fått namn efter trädgårdar och trädgårdsmästare, eller än vanligare, efter växter. Det har ansetts passa särskilt bra, i och med att villastaden har vuxit upp kring handelsträdgårdarna, även om många av de nyaste gatunamnen har fått namn efter växter som aldrig i någon större utsträckning har odlats i Hässelby villastad.

Bilder

Vardagsrum

Öppen planlösning

HTH kök

Badrum

Brf Kronbladet 1

Planritningar

3-D Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnade hall med praktiskt och elegant klinkergolv invid entrén och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mot kök. Plats för både soffgrupp och säng. Super mysig att möblera.
Parkett och vitmålade väggar.

KÖK
Fint kök från HTH med kakel samt bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med spis/ugn, fläkt och kyl/frys allt från märket Electrolux.

BADRUM
Helkaklat badrummet med wc, kommod från Svedbergs, samt en duschhörna.
Antal rum
1 rum
Boarea
30.4 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
-1 av 0, hiss finns
Avgift
SEK 1,705 värme, vatten, bredband, kabel-tv, förråd, sophämtning samt yttre underhåll.
Driftskostnad
SEK 5,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 2,200
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftkostnader är individuella
Andel i föreningen
1.1736 %
Andel av årsavgiften
1.1736 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Till bostaden tillhör ett förråd.
Förening
Namn
Brf Kronbladet 1
Om föreningen
Husen i BRF Kronbladet 1 är byggda av RW Bostad. En gemensam tvättstuga finns i källaren och cykelrum finns på gården. Ekonomisk förvaltning sköts av Bredablick förvaltning. Köparen betalar överlåtelse- och pantsättningsavgiften. Överlåtelseavgiften: 1 183 kr (2.5% av basbeloppet) Pantsättningsavgiften: 473 kr (1% av basbeloppet).
Antal lägenheter
66
Tv och bredband
Fiber via Telia.
Parkering
Föreningen har 26 bilplatser för 650 kr i per månad. Separat kö tillämpas. I dagsläget finns det lediga platser ( 2020-02-12 )

Karta

Hässelby Norra Villastad Hässelby

Blomsterkungsvägen 116 A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg