190

Brevik, Tyresö

Björndalsringen 32

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum3 rok
Boarea55 kvm
Biarea9 kvm
Tomtarea4,525 kvm
Byggår1944
Driftskostnad3,674 kr/månad

Välkommen till Björndalsringen 32.

Ta klivet in i en magisk familjevilla med vidsträckt sjöutsikt över fantastiska Erstaviken.

Här har ni ett trevligt hus med bra planlösning med kök, vardardagsrum, wc, badrum och 2 sovrum. På tomten finns även ett nybyggt gästhus från 2020, ca 25 kvm med sovloft, badrum och bastu med direkt anslutning till altanen och bubbelpolen. Perfekt avkoppling sena sommarkvällar eller varför inte en solstund mitt på dagen.

Huset är i genomgående bra skick och här bor ni i ett högt läge med uteplats i bästa solläge. Perfekt med närhet till både natur och rekreation

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns sjöar med fina badmöjligheter och skog och mark som bjuder på härliga promenader och rekreation. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Både 805 som går direkt till Gullmarsplan från Tyresö brevik.Linje 815C går från Tyresö kyrka till Stockholms C på morgonen. Även 875 till eller från Tyresö kyrka mot Gullmarsplan. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.
I Brevik finns mycket skog och härlig natur. Närmaste närservice är strandtorget en bit bort där det bl.a. finns en mataffär, klädaffär, restaurang, frisörsalong och spelbutik med postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Viktiga dokument & länkar

Besiktning
Social Video
Kommande

Bilder

Drönarvy

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
55 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
9 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1944
Uppvärmning
Direkt El
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund ,ventilerad
Grundmur
Plint
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Brevik 1:303
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 44,090 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning
SEK 29,300
Renhållning
SEK 2,700
Väg, samf
SEK 750
Försäkring
SEK 5,688
Övrigt
SEK 5,652
Beräknat antal personer
3
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,755,000
Byggnadsvärde
SEK 779,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,060,000
Tomt
Areal
4525 kvm
Planbestämmelser
Ändring Av Dp (2018-09-11) Ändring Av Dp (1991-08-15) Avstyckningsplan (1940-11-25)
Vatten/avlopp
Kommunalt/enskilt sommarvatten. Enskilt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Tyresö GA:3
Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld
Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM8-47/6512.1

Karta

Brevik Tyresö

Björndalsringen 32

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg