190

Birkastan Vasastan, Stockholm

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,646 inkl värme, vatten & tilläggsförsäkring bostadsrätt samt Kabel-TV
Antal rum2 rok
Boarea57 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna ljusa 20-talsdröm i synnerligen eftertraktat läge i Birkastan. Bevarad 20-tals charm med snövita snickerier, speglade dörrar, vacker fiskbensparkett samt en generös takhöjd som ger fin rymd. Stort sällskapskök med öppen planlösning mot vardagsrum, ett utmärkt sovrum samt mycket gott om inbyggd förvaring. Samtliga fönster vetter mot Birkagatan med utsikt mot Rörstrandsgatan. Välskött förening med mycket god ekonomi i renoverad fastighet på attraktiv adress i populära Birkastan.

Lägenheten är idag disponerad som en 2,5 rok men möjlighet finns att disponera om planlösningen till en 3 rok, se alternativ planlösning. Detta är en kommande försäljning lämna gärna en intresseanmälan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg