MED126D2F8342734AB4BED7E9CCCAC1EF1A

Ljus 4:a högt upp i huset med balkong!

Jakobsberg, Järfälla

Aspnäsvägen 32, vån 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,012 inkl. värme, vatten, bredband, kabel-TV, IP-telefoni
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea95 kvm
Våning9 (hiss finns)
Lägenhetsnummer399
Byggår1969-71

Accepterat pris: SEK 2,850,000

** ACCEPTERAT PRIS** Kontakta mäklaren för att boka privat visning! Välkommen till denna ljusa och optimalt planerade lägenheten högt upp i huset i populära Brf Aspnäs. Inglasad balkong i ett fritt soligt läge mot föreningens grönskande gård. På innergården finns gott om plats för lek och bus men även fina platser för fikastunder. Bostaden erbjuder 3 sovrum, 1 gäst-wc, 1 badrum, klädkammare, kök med matplats och vardagsrum med utgång till balkongen. Här bor du med närhet till all tänkbar service, så som t.ex. mataffärer, caféer, restauranger, vårdcentral, bussar och pendeltåg.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning

Hall:
Inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter och avhängning. Längre in i den inre hallen finns ett förråd/klädkammare för ytterligare förvaring. Parkettgolv med ljusa väggar

Kök/Matplats:
Ljust kök med vita kökssnickerier och mässingsknoppar. Gott om förvaring i både skåp och lådor samt goda arbetsytor på bänkarna. Diskbänk med dubbelho och avställningsytor som övergår till vit arbetsbänk med vitt kakel ovan. Härliga ljusinsläpp till hela köket från både fönster i köket och vid matplatsen. Det ryms 4-6 personer vid matsalsbordet. Maskinell utrustning: Kyl, frys, spis, fläkt, diskmaskin och micro. Ljus tapet med parkettgolv.

Vardagsrum:
Trivsamt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här får hela familjen plats i soffgruppen framför tv:n och det ryms även ytterligare möblemang och förvaringsmöbler. Breda fönsterpartier och balkong som bidrar till en härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Ljusgrå matta med beige tapet.

Balkong:
Inglasad solig balkong i syd-väst läge, med ett högt och fritt läge med himlen som granne. Här har du utsikt över föreningens fina och grönskande gård. Njut av såväl frukosten som middagen vid bordet på balkongen eller loungegruppen. Perfekt " extrarum" som förlänger sommarhalvåret.

Badrum:
Stort badrum med ljust gråmelerat klinker och orange/blått kakel på väggarna. Badkar, wc-stol, tvättmaskin,tvättställning, kommod, handfat, spegelskåp och handdukskrokar.

Gäst wc:
Med ingång från hallen nås denna wc som har ljust gråmelerat klinkergolv, blåa väggar och vitt kakel ovanför handfatet.
Wc-stol, handfat och spegelskåp med förvaring.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Ljusgrå plastmatta med grå tapet.

Sovrum 2:
Används idag som ett kontor men kan disponeras som ett sovrum. Här ryms säng, sängbord, skrivbord ytterligare förvaring. Ljusblå plastmatta med grå tapet. Inredd med 4 garderober.

Sovrum 3:
Master Bedroom med ingång från vardagsrummet. Plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och ytterligare möblemang. Plastmatta med tapet i en beige kulör.

Övrigt:
- Förråd ingår
- Tvättstuga
- Parkeringsplats och Garage finns, sep. kö

Övriga utrymmen:
Gym, en bastu, bordtennis och dartrum.
Minigolfbana, tennisbana, boulebana, hobbylokal, vävstuga samt en föreningslokal med köksutrustning.
Det finns ett gästrum med sängplatser för 2 vuxna och 2 barn, pentry toalett med dusch som går att hyra
Antal rum
4 rum
Boarea
95 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
9 av 11, hiss finns
Pris
SEK 2,850,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 5,012 inkl. värme, vatten, bredband, kabel-TV, IP-telefoni
Andel i föreningen
0.22143 %
Andel av årsavgiften
0.22143 %
Byggnad
Byggnadstyp
11-våningshus med hiss
Byggnadsår
1969-71
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 8/6/2019
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
154 kWh/m² och år
Förening
Namn
HSB brf Aspnäs i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Till samtliga lägenheter finns kabel-TV från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) samt kollektiv bredbandsanslutning, detta ingår i månadsavgiften.
Parkering
P-plats finns att hyra utan el för ca 225kr/mån och med elstolpe ca 281 kr/mån. Garageplats går att hyra till en kostnad av ca 451kr/mån. Fåtal elbilplatser för ca 875kr/mån plus elkostnad. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för ca. 220-359 kr/mån. Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000. Samtliga platser har separat kö.
Renoveringar
Utförda renoveringar
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet.
Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.
Utförda renoveringar under 2018:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser får laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) får lägre energikostnad
2018-2019 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om

Kommande renoveringar:
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas
2019 Stamspolning och kontroll av skicket på stammarna. Alla avlopp i köken ska bytas 2019, dvs rören från diskbänk som går horisontellt till huvudstammen.
November 2019, infomöte om kommande utredning av stammarnas skick. Under våren 2020 kommer föreningen se över de två alternativen relining och stambyte för att därefter ta beslut. I dagsläget bedömer styrelsen att relining/stambyte kan komma att ske inom ca 1,5-3 år.
Ekonomi
Avgiftsförändringar
Inga avgiftsförändringar 2018.
2% 2019. Under de kommande ca 5 åren bedömer styrelsen att föreningen kan komma att höja avgifterna med ca 2% per år.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.
Övrigt
Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Karta

Jakobsberg Järfälla

Aspnäsvägen 32, vån 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg