190
MED5CFE3B99F9964C7AB92C58E7F469421E

Såld!

Hagastaden Vasastan, Stockholm

Torsplan 8, plan 11


Såld!
Slutpris: SEK 7,125,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu finns möjligheten att förvärva ett verkligt toppboende i unika Norra Tornen som erbjuder, förutom exklusiv design och påkostade materialval, en mycket bra planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två utmärkta sovrum. Vidare finns två stora terrasser med optimal eftermiddags- och kvällssol samt en fantastisk utsikt.

Norra Tornen är innerstadens högsta bostadshus. Boendet utmärks av exklusiv design, påkostade materialval, stora fönsterpartier, rymliga ytor samt stora terrasser. Föreningen kommer också att erbjuda exklusiva faciliteter som gym med relaxavdelning, biorum, festvåning, gästlägenhet och direktaccess till garage.

Här bor du centralt i en ny spännande stadsdel. Med bara några minuters gångväg till Sankt Eriksplans tunnelbanestation och Citybanan vid Odenplan tar du dig enkelt runt i stan. Utanför porten går förutom flera busslinjer även Flygbussarna till och från Arlanda. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,611 inkl värme, vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea79 kvm
Våning11 (hiss finns)
Lägenhetsnummer01 / 2108
Byggår2016-19

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Fantastisk lägenhet belägen på plan 11 och ca 40 meters höjd med milsvid utsikt och två terrasser med eftermiddags-/kvällssol. Lägenheten har målade väggar i vitt och ljuspigmenterade, mattlackade trägolv. Vidare är det vattenburen golvvärme i hela bostaden samt komfortvärme i badrum.

- Två generösa terasser
- Fri utsikt i två väderstreck
- Master Bedroom med walk in closet

Vidare så presenteras följande planlösning:

- Hall i stilren skandinavisk design och med avhängningsytor och garderob.

- Kök med öppen planlösning mot vardagsrum där gott om plats för matbord finns. Exklusivt, specialritat kök från italienska Poliform med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Vitvaror från Miele bestående av helintegrerad kylfrys och diskmaskin, varmluftsugn, samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandaren och downlights i kopparfinish och som är speciellt framtagna för projektet. Utgång till terrass.

- Härlig terrass med räcken i glas och som nås via stora skjutdörrar. Terrassen vetter mot väst och får härlig eftermiddags- och kvällssol.

- Vardagsrum med stort panoramafönster.

- Master bedroom med utrymme för dubbelsäng och stor walk in closet.

- Sovrum 2 som lämpar sig ypperligt som barnrum alternativt arbetsrum. Utgång till terrass.

- Stor terrass där solen kan avnjutas under sen eftermiddag och kväll.

- Ljust badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Vidare finns tvättpelare och handdukstork.
Antal rum
3 rum
Boarea
79 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
11 av 36, hiss finns
Avgift
SEK 4,611 inkl värme, vatten
Andel i föreningen
0.5486 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadsår
2016-19
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Innovationen
Om föreningen
Brf Innovationen består av 182 bostadslägenheter och två kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Den totala bostadsytan i Brf Innovationen är 14 408 kvm och lokalytan ca 350 kvm.

Att bo i Norra Tornen ger livskvalité på en ny nivå. Det blir en också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Exempel på inbyggda faciliteter är biorum, festlokal, gym och en relaxavdelning med bastu.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Fastigheten har ett stort utbud av faciliteter avsedda för föreningens medlemmar. I fastigheten kommer det att finnas cykel- och barnvagnsrum.
- Cykel- och barnvagnsrum med enkel access via hiss.
- Festlokal på 36 kvm som rymmer upp till 20 personer och har ett full utrustat kök.
- Övernattningslägenheten på 32 kvm med kokvrå, matbord, dubbelsäng och terrass, Materialvalen är samma som övriga bostäder i huset.
- Biorum har åtta fasta platser med specialtyg, unikt färgsatt för projektet.
- Relaxavdelningen har bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel.
- Gymet är utrustat med en cardioavdelning bestående av stepmaskiner, motionscyklar, och roddmaskin. Det finns även en styrkedel med ett stort utbud av maskiner samt en stretchingavdelning. Tillgång till egen terrass finns också.
- Leveransrum i lobbyn där paketleveranser, matkassar etc kan lämnas.
Antal lägenheter
182
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.
Parkering
Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är benämnt som "Norratornengaraget". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget.
Renoveringar
Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

Karta

Hagastaden Vasastan Stockholm

Torsplan 8, plan 11

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg