190
MED4CDF1A064A794EB290D691BF1241E7F7

Såld!

Vällingby - Råcksta, Vällingby

Råcksta Gårdsväg 21, 3 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,375 inkl. VA, värme, kallvatten, bostadssrättstillägg + OB tillägg om 220 kr för bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea100 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer31301
Byggår2012
Driftskostnad1,032 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,770,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till denna rymliga lägenhet om 100 kvm belägen i hjärtat av Råcksta med ett stenkast ifrån T-banan. Här har du fyra sovrum, helkaklat duschrum med tvättmaskin samt torktumlare, gäst WC och en stor inglasad balkong.

- Genomgående parkettgolv i hela lägenheten
- Två WC
- Välskött förening med god ekonomi
- Nära till T-bana och matbutik

Om området

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare bostäder i form av radhus och lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid Mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt friluftsliv.

Kommunikation

Mitt i hjärtat av Råcksta har du tunnelbanan gröna linjen och stationen Råcksta som tar dig till Stockholm City på 30 minuter. En station ifrån Vällingby Centrum där du har allt du kan önska! Från Vällingby har du busslinjer till Kista, Barkaby och Sollentuna.

Närservice

I Råcksta finns en nyöppnad Hemköp butik samt en minilivs med postombud och pizzeria. I Vällingby centrum (ca 5-7 min promenad) finns biograf, mataffärer, restauranger, shopping samt bibliotek.

Parkering

I Råcksta finns det datumparkeringar längs med gatorna samt ett p-hus precis i anslutning till tunnelbanan.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Rymlig och inbjudande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. I hallen finns även 2 platsbyggda garderober.

DUSCHRUM
Stort duschrum med toalett som är helkaklat med stora vita kakelplattor och svart klinker på golvet. Gott om förvaringsmöjligheter för hygienartiklar i form av två väggskåp samt en kommod med underskåp. Ovanför kommoden finns en spegel med belysning. Praktisk dusch med svängbar duschvägg av glas, och för varma sköna handdukar finns här en handdukstork. Här finns även en egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har golv av parkett och vitmålade väggar samt en svart fondvägg. Rikligt ljusinsläpp från stora fönster längs vardagsrummets ena kortsida. Här finns även utgången till lägenhetens inglasade balkong.

INGLASAD BALKONG
Mysig och möblerbar balkong i soligt läge. Här kan du möblera med en matgrupp eller loungemöbler. Inglasningen gör att du kan använda balkongen långt in på hösten och tidig vår.

KÖK
Praktiskt parallellkök med vita köksluckor och rostfria handtag. Golvet är av parkett och väggarna är målade i vitt. Mot det vita bryter den svart-melerade laminat bänkskivan av. Ovanför bänkskivan sitter stora vita kakelplattor som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spishäll och inbyggnadsugn, separat kyl och frys i full höjd, diskmaskin, inbyggnadsmikro och integrerad köksfläkt.

SOVRUM 1
Här är golvet av parkett och väggarna målade i vitt.

SOVRUM 2
Vitmålade väggar med palats för säng och skrivbord.

SOVRUM 3
Stort sovrum med två garderober, golv av parkett och vitmålade väggar.

SOVRUM 4
Parkettgolv och vitmålade väggar samt så finns även här två garderober.

GÄSTTOALETT
Väggar målade i vitt och svart klinkergolv. Här inne finns toalett, handfat och spegel.
Antal rum
5 rum
Boarea
100 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 12, hiss finns
Avgift
SEK 5,375 inkl. VA, värme, kallvatten, bostadssrättstillägg + OB tillägg om 220 kr för bredband
Driftskostnad
SEK 12,384 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,832
VA
SEK 2,352
Försäkring
SEK 4,200
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Föreningen har individuell mätning och debitering för varmvatten.
Andel i föreningen
1.69027 %
Andel av årsavgiften
1.69017 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluftsventilation med värmeåtervinnin
Energideklaration
Utförd 11/5/2014
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
70 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Till lägenheten tillhör ett källarförråd.
Förening
Namn
Brf Harsprånget
Om föreningen
Föreningens hus byggdes av JM 2012. I föreningens byggnad finns totalt 77 stycken lägenheter bestående av 2 rok-5 rok fördelade på 12 våningar plus vind och källare. Marken är friköpt.

Delat ägarskap accepteras och helst vara så jämnt fördelade som möjligt. För delat ägarskap ska minst 10% ägas av en boende i lägenheten.

De gemensamma utrymmen som finns är: Cykelrum, Barnvagnsförråd, Styrelserum, Gästrum. Cykelrum och barnvagnsförråd finns i källaren. Gästrummet har två våningssängar samt badrum med dusch och kan hyras för 200 kr/dygn. Det ligger på entréplanet, lägst in till höger i trapphuset.

Ekonomisk förvaltning sköts av SBC. Överlåtelseavgift tas ut av köparen (2,5% av gällande prisbasbelopp). Pantsättningsavgift tas ut av låntagaren (1% av gällande prisbasbelopp).

Föreningen har god ekonomi och planerar inte för några avgiftsändringar (2020-03-1).

Till varje lägenhet hör ett förråd som finns antingen på vinden eller i källaren.

För mer information se: brfharspranget.se.
Antal lägenheter
77
Tv och bredband
Bredband och digital-TV har föreningen tecknat kollektivt via Telia Triple Play och ett obligatoriskt tillägg för detta tillkommer på månadsavgiften med 220kr/mån.
Parkering
Föreningen innehar totalt 52 stycken parkeringsplatser varav 3 är handikapplatser, dessa finns ovanpå och under parkeringsdäck varav de ovanpå är uteplatser och de under parkeringsdäck är garageplatser samt några utanför porten som är de handikappanpassade. Kostnad för parkeringsplats utomhus är 500 kr/mån och för garage 650 kr/mån. Det är i dagsläget kö till samtliga platser, 7 personer i kö för plats utomhus och 14 personer för plats i garaget (2020-03-18).
Renoveringar
Inga planerade renoveringar förutom en målning på entréplan i porten, 2020-03-18.

Karta

Vällingby - Råcksta Vällingby

Råcksta Gårdsväg 21, 3 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg