MED6874ADD634EC4642891439E37460F3CB

Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Berghamnsvägen 61 C


Utgångspris: SEK 3,995,000

***ACCEPTERAT PRIS****

EXKLUSIV VÅNING i Hässelby Södra Villstad!
I Hjärtat av Hässelby Södra villastad finner du dessa 86 kvadratmeter med modern lyx.
Våningen i denna herrgårdsliknande byggnad från 1910 totalrenoverad 2016/2017 präglas av smarta lösningar och påkostade materialval. Här finns två väl tilltagna sovrum, 2 badrum, 1 kakelugn, en öppen spis, ett kvalitétskök från Ballingslöv med Siemens vitvaror. Genomgående vitmålade väggar och 3 meters takhöjd samt fiskbensparkett i ek. I källaren finns två förråd, vinkällare, cykelrum samt gemensam förvaring för trädgårdsmaterial.
Här har du ett fantastiskt boende bara ett stenkast från Mälarens glittrande vatten.
Våningen är belägen på en lugn gata i ett attraktivt och barnvänligt område. För barnen så är parkleken Oxtungan en samlingsplats året runt. Med några minuters promenad finner man Hässelby Allmänna badplats, Hässelby Villastads skola (f-åk9), Engelska skolan, bra kommunikationer samt Åkermyntans centrum.

Om området

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Hässelby strand.

Parkering

Föreningen har 12 st parkeringar för de 9 lägenheterna. De tillhör ej någon specifik lägenhet men överenskommelse säger 1 per bostad och 3 gästparkeringar. Fri parkering på gatan

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största.
Hässelby hembygdsmuseum ligger på Riddersviksvägen, i det hus som var kommunalhus i Hässelby villastads köping 1926-49.
Riddersvik är en herrgård som ligger i stadsdelen Hässelby Villastad vid Mälarens strand. På andra sidan vattnet skådas Ekerö. Det finns en ångbåtsbrygga i Riddersvik. I skogsområdet kan man jogga eller rida, det finns även en led utefter vattnet. Från Riddersvik går Berghamns brygga längs klipporna vid vattnet till Fagerstrand i Hässelby Villastad. På sommaren finns badmöjligheter.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,488 inkl förråd, kall vatten, p-plats, vinkällare samt yttre underhåll
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea86 kvm
Våning1
LägenhetsnummerA101
Byggår2017
Driftskostnad1,507 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Platsbyggd bokhylla

Vackert vardagsrum

Brf Mälarbrink 1

Berghamnsvägen 61 från år 1928

Ballingslöv med Siemens vitvaror

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
86 kvm
Areakälla
faktisk uppmätn norm SS 21054:
Parkering
Föreningen har 12 st parkeringar för de 9 lägenheterna. De tillhör ej någon specifik lägenhet men överenskommelse
säger 1 per bostad och 3 gästparkeringar.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Beskrivning av våningsplan
Entréplan
Pris
SEK 3,995,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,488 inkl förråd, kall vatten, p-plats, vinkällare samt yttre underhåll
Driftskostnad
SEK 18,080 / år
Driftskostnad, varav
Övrigt
SEK 18,080
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Driftkostnader är beräknad enligt den ekonomiska planen.
Hushålls el, tv, internet , värme, sophämtning och vatten.
Schablonbelopp tillfälligt för vatten och värme = 1100kr, tills föreningen får igång individuell mätning.
Andel i föreningen
8.691 %
Andel av årsavgiften
8.691 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
FTX
Energideklaration
Utförd 5/5/2019
Energiklass
D
Byggnadssätt
Fönster
2-glas isolerglas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
ENTRÉ
Välkommen in till denna smakfullt totalrenoverade sekelskiftestrea med vackra bevarade detaljer och påkostade materialval. Den fantastiska förgården med grusväg och planteringar leder dig till den ombonade ingången. Väl inne i hallen möts man av en luftig och ljus lägenhet med genomgående vitmålade väggar och påkostad fiskbensparkett. Samtlig belysning styrs av ett smart belysningssystem som gör det möjligt att styra belysningen med hjälp av en smart hub. Alla armaturer är dimbara förutom i badrummen. Goda avhängningsmöjligheter på hatthyllan och ett vackert fönster för extra ljusinsläpp.

KÖK
I anslutning till hallen kommer man in i hemmets hjärta med bevarade originaldetaljer som det vita serveringsskåpet och den vackra eldstaden. Stilfullt kök från Ballingslöv med släta skåpsluckor i en ljusgrå kulör som förses med handtag med polerad mässing och läder. Goda förvaringsmöjligheter i köksskåpen som är byggda hela vägen upp till taket med en takhöjd på nästan 3 meter. Överskåpen förses även med infälld LED-belysning. Exklusiv maskinell utrustning från Siemens med bland annat helintegrerad diskmaskin och fläkt. Utgång till terrassen genom de vackra dubbeldörrarna med vita fönsterbågar.

BADRUM
Helkaklat badrum med högblankt vitt kakel på väggarna och läckra hexagonkeramikplattor på golvet. Interiören består av handfat i porslin med slät kommod, spegelskåp, duschhörna med glasvägg samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

VARDAGSRUM
Underbart vardagsrum med fina detaljer som bland annat den platsbyggda bokhyllan med garderob, förvaring för TV och arbetsplats i form av sekretär. Den ståtlig eldstaden med klassisk stil och de massiva originaldörrarna med spegelsättning alstrar en fin övergång mellan gammalt och nytt. De dekorativa fönsterna, den höga takhöjden och den eleganta fiskbensparketten skapar ett fantastiskt rum som man gärna vistas i. Här finns plats för soffgrupp och mediamöbler. Utgång till hemmets veranda med plats för utemöbler och planteringar.

MASTER BEDROOM / BADRUM
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaring i de rymliga garderoberna. Väggarna är vitmålade i vitt och golvet dekoreras av en vacker fiskbensparkett. Underbart ljusinsläpp från fönsterna i två väderstreck samt lyxig en suite med duschhörna, WC, handfat och kommod. Badrummet är även utrustat med handduksvärmare, spegel ovanför kommod och vacker belysning längst spegeln.

SOVRUM 2
Ytterligare ett mysigt sovrum med plats för säng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Vackert ljusinsläpp från de spröjsade fönsterna. Vitmålade väggar och fiskbensparkett.
Förening
Namn
BRF Mälarbrink 1
Om föreningen
BRF Mälarbrink 1 är en bostadsrättsförening med 9 lägenheter i Hässelby Södra Villastad. Föreningen bildades år 2016 .
Antal lägenheter
9
Tv och bredband
Tv/Internet via Telia
Parkering
Föreningen har 12 st parkeringar för de 9 lägenheterna. De tillhör ej någon specifik lägenhet men överenskommelse
säger 1 per bostad och 3 gästparkeringar.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja, marken är friköpt.
Övrigt
Föreningen har en civilrättslig tvist mellan en medlem och föreningen. Ärendet har gått till Solna Tingsrätt. Föreningen har rättsskydd. Vid ytterligare frågor kontakta mäklaren eller bostadsrättsföreningen.

Karta

Hässelby Södra Villastad Hässelby

Berghamnsvägen 61 C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg