Lindalsvägen 9B

Bilder

Pris

5 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Lindalsvägen 9B , Hanviken , Tyresö

Läcker soutterängvilla på totalt 178 kvm. Garage samt carport. Fantastiskt inglasat uterum med golvvärme med utgång till trädäckad altan med ett utespa. 4 stycken bra sovrum, vinkelvardagsrum med öppen spis. Ballingslöv kök från 2007. Kaklat badrum med golvvärme. Närhet till buss, skola och affär. Här kommer ni trivas.

118 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
118 kvm
Biarea:
88 kvm
Tomtarea:
1 463 kvm
Byggår:
1963
Pris:
5 995 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

118 kvm

Biarea

88 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Lindalsvägen 9B . Här möts du av en stor välkomnande hall med klinkers och golvvärme el, laserad bröstpanel. Här finns bra med plats för ytterkläder. Direkt till höger ligger en helkaklad gästtoalett med golvvärme el, komod, handfat och högskåp. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Det finns också en bastu (ej inkopplad) används som förråd. Ingången till garaget nås härifrån. Pannrummet med bergvärmepumpen från 2006. Till höger ligger ett bra sovrum med ekparkett och golvvärme el . Den fina trappan med smidesräcke för oss upp till övervåningen. Här finns klinkergolv med vattenburen golvvärme i hall, kök och matplats. Här slås man av den öppna planlösningen med det läckra vinkelvardagsrummet med öppen spis samt stora ljusinsläpp, här finns tid att njuta av mörka höstkvällar med en sprakande brasa. Inte nog med det, härifrån kommer man ut i det fina uterummet med vattenburen golvvärme, så här kan du duka upp för Nyårsfesten och locka med hummer och utespa. Stort renoverat kök Ballingslöv 2006 med stor matplats. Bra arbetsytor för den som älskar att laga mat. Från matplatsen kommer man ut till den fina balkongen i söderläge med gott om plats för utemöbler. På detta plan finns också tre stycken bra sovrum. Helkaklat badrum med klinkers och golvvärme, dusch samt komod och wc. Från det fantastiska uterummet kommer man ut till en fin trädäckad uteplats med plats för grill, solsängar samt utespa. Huset har som sagt garage med ny garageport, samt carport och plats för flertalet bilar vid huset. Närhet till buss, skola , samt dagis och affär. Här kommer ni att trivas, så välkomna att titta på huset.

Byggnad

Byggnadstyp

2-pl soutteräng

Byggnadsår

1963

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2019
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Badrum och tvättstuga 2002, bergvärme samt kök 2006, tak 2007, carport 30 kvm samt uterummet vattenburen golvvärme 2008, spabad 2016. Vinden tillägsisolerad 2019 samt nya spirorör, fiber indraget, larm finns.

Fastighetsbeteckning

Hanviken 8:2

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 025 000 kr, varav byggnadsvärde 1 726 000 kr

Summa pantbrev

4 124 000 kr

Tomt

Areal: 1 463 kvm
Tomttyp: naturtomt

Tomtbeskrivning

Isolerad friggebod med mindragen el på baksidan, används som förråd. Kallförråd där oljetanken en gång var, ingång från carport. Två stycken redskapsförråd under balkongen. Kallförråd i huset med ingång under balkongen, härifrån finns lucka till bergrum.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Om området

Hanviken

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis, bank arbetsförmedling och postservice.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Conny Lindberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad