Njupkärrsvägen 76

Bilder

  • Såld!

Njupkärrsvägen 76 , Tyresö Centrum , Tyresö

MÖJLIGHET!

Bostaden är i behov av modernisering.

Med största sannolikhet fuktskada i bastudelen.

Här i denna tvåa finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är karaktärsfull, trivsam och insynsskyddad och har härlig rymd. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt.

HSB BRF Bergfoten i Tyresö är en solid förening med mycket god ekonomi som bland annat tillhandahåller bastu, gym, övernattningslägenhet, lekplats och grillplats. I månadsavgiften om 4430 kronor ingår värme, vatten, bredband, tv och källarförråd.

På Njupkärrsvägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Närhet till skolor, förskola, fina grönområden, vackra promenadstråk, idrottsanläggningar, bra kommunikationer, busshållplats och centrum.
Välkommen till Tyresö!

76,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 430 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,5 kvm
Våning:
0

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

76,5 kvm

Rumsbeskrivning
Vardagsrum

Ett hemtrevligt vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor och stora fönster som släpper in solens strålar. Här hittar du tapetserade väggar och ljust golv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 430 kr

Andel i föreningen

0,44184%

Andel av årsavgiften

0,44184%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Näsby 4:1334

Förening

Namn

HSB Brf Bergfoten

Om föreningen

Föreningen bildades 1964 och har 180 bostadsrätter och 51 lokaler, varav 37 är smålokaler avsedda för uthyrning som extraförråd (50-160 kr/månad).

I föreningen finns två stycken fina tvättstugor, belägna i portarna 48 och 78 som kan bokas via föreningens hemsida. Det finns även styrelse- och övernattningslokaler (500 kr i depositionsavgift, uppgång 94). Även nyrenoverad bastu/relaxavdelning (sept 2012), nyrenoverat gym (feb. 2013) och snickerilokaler. Under senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser. Under 2008 har avloppsstammar till samtliga lägenheter renoverats genom relining. Detta innebär att renoveringen har kunnat genomföras utan några ingrepp på badrum eller kök. Livslängd på denna åtgärd beräknas till 40 år med en garanti på 10 år från firman Proline.

Föreningen har bytt ut alla ytterdörrar till säkerhetsdörrar under 2013.

Bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften) eller ComHem. Kabel-TV via ComHem. I månadsavgiften ingår också anslutningsavgift till Bredbandsbolagets Ip-telefoni.

Medlemskap i HSB Stockholm måste lösas för att bli medlem i föreningen. Detta kostar 500 kr per ägare (betalas endast en gång) och 250 kronor årligen per familj. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Det finns 110 parkeringsplatser (åtta stycken med motorvärmaruttag) och 99 garageplatser. Parkeringsplats kostar 93 kronor per månad och garageplats 450 kronor per månad. Gästparkering finns och har 3 timmar fri parkering med p-skiva.

Till varje gård hör ett miljöhus med matåtervinning och sortering. Det finns även grovsoprum att tillgå.

Kontaktpersoner:
Service center HSB Stockholm 08-785 35 00
Föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/bergfoten/

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Tyresö Centrum är som central stationen i Tyresö där de flesta bussar stannar. För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen (Klarabergsviadukten), Haninge eller Nacka. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Karta

Hör av dig till Aras Ismail för mer information!

Aras Ismail

Aras Ismail

Tyresö / Älta

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-500 05 65

aras.ismail@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad