Siklöjevägen 16, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Siklöjevägen 16, 3 tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Toppenfin gaveltvåa som även kan nyttjas som en 3:a. Högt upp med fint ljusinsläpp och inglasad balkong i söderläge. Renoverat kök -12. Stort kaklat WC/duschrum med tvättmaskin. Vardagsrum med parkettgolv samt rymligt sovrum. I lägenheten finns även ett förråd med fönster så det kan nyttjas som extra sovrum. Rummet har platsbyggd säng. Carport och p-platser finns i föreningen likaså nyanlagd lekplats samt grillplats. Närhet till både centrum, bussar och grönområden. Golfbanan ligger på andra sidan vägen och tennishallen ett stenkast från huset.

70 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
5 602 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
27
Byggår:
1992
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en ljus hörnlägenhet med inglasad balkong och gott om förvaringsmöjligheter.

Kök med ljust laminatgolv och väggar i ljust lindblomsgrönt. Vita luckor, arbetsbänk i laminat och stänkskydd i vitt laminat. Ugn och häll från Ikea -12, diskmaskin -17 Bosch, kyl och frys -12 Siemens, fläkt Franke. Plats för matbord vid fönstret. Bardisk mot vardagsrummet med plats för vinflaskor etc.

Härligt vardagsrum med parkettgolv och målade mörkgrå väggar samt fondvägg i mörkt laserat trä. Plats för soff- och läshörna. Utgång till toppenfin inglasad balkong med trätrall. Balkongen ligger i soligt och fint västerläge och har infravärme och belysning.

Hall med ljust laminatgolv och väggar i ljust lindblomsgrönt. Här finns plats att hänga av kläder i en stor garderob med skjutdörrar.

I anslutning till hallen finns lägenhetens förråd som idag är inrett som ett sovrum med en platsbyggd säng med förvaring under. Här finns dessutom flera garderober. Parkettgolv. Takbelysning med dimmerfunktion. Fint ljusinsläpp genom 2 fönster.

Stor WC/dusch med WC, tvättställ med kommod, badrumsskåp med spegel, handduksvärmare och tvättmaskin från Cylinda -17. Våtrumsmatta och kakel. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

Sovrum med laminatgolv och väggar målade i blått. Fönster i 2 väderstreck. Här finns 5 garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

5 602 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

6 003 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 556 kr
Försäkring: 1 447 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,865629%

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 maj 2008
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Lägenhetens förråd är idag inredd som sovrum.

Förening

Namn

Brf Laxtrappan

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen bildades 1991-1992. Den ligger med mycket bra närhet till golfbana, ridskola rackethall, ishall och simhall. Dessutom är det nära till naturreservat med belyst elljusspår och vackra promenadvägar.

Gemensam grill/uteplats med uterum finns i området. Här finns även lekplats.

2017-2018 har alla lägenheter fått nya fönster och balkongdörrar.

Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, grovsoprum och grovtvättstuga. 2006 gick man igenom ventilationsanläggningen noggrant, målning av hissar och trapphus gjordes och brytarna i trapphusen byttes ut.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. De fasta kostnaderna (certifikat, skatter mm) tar föreningen.

Plats i carport kostar 300 kr/månad. Låst carport med kameraövervakning. Kabel-tv, bredband och IP-telefoni via Telia.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande.
Enligt föreningen debiteras köparen 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad